![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 11 December 2009 ![]() |
Startowałem srebrną s2000 ,niestety jeszcze zawieszenie felgi i opony nie zostały wymienione,więc stąd jest problem z trakcją przy ruszaniu,nie długo bedę montować gwint,a następnie felgi i opony aby przeniosły tą moc na koła
![]() mój adres mailowy to dragon667@o2.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 03 November 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Kolega idzik z czerwonego evo musi trochę starty poćwiczyć 5 razy już na kresce stawaliśmy a z tego zrobił 4 falstarty ![]() Nie no kolego nie przesadzaj, tak źle to nie było ![]() Może był 1 falstart, ale zgodze się, że startować nie potrafie, bo auta do wyścigów na prostej po prostu nigdy nie używałem i nie używam. A filmik, który pokazał Kamilbike akurat jest chyba dowodem na dobry start, bo ruszyłem idealnie w chwili zapalenia zielonego. PS. Chciałbym aby moje Evo miało 500km ![]() No i kolega idzik nie daje sie podpuszczac jak jedzie pierwszy :] Za to jak jedzie z akims to chetnie siedzi na tylku ![]() ![]() Hehe troszkę pkt. karnych się uzbierało, a policjanci niezbyt przychylnie patrzą na kogoś kto ma prawko od roku w aucie 400hp+. A to nie powrót, tylko zmiana miejscówki ![]() Tak czy inaczej, myśle że jeszcze będzie okazja aby stanąć na kresce, może się uda czyms szybszym, pozdr. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Idzik ma racje, rusza dokladnie jak zapala sie zielone, moze delikatnie ociera sie o pomaranczowe
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 11 December 2009 ![]() |
Kamil ten film co mi przesłałeś to był kręcony samsungiem E250?
![]() bo tam tylko czarne i czerwone kwadraciki widzę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
tym samym telefonem co filmik Danielowego, ale nie wiem wlasnie dlaczego tak dziwnie kolory zlapal :/
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jakie parametry w EVO że Golf dostaję??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Jakie parametry w EVO że Golf dostaję?? Na pewno lżejszy i ma większą moc.Co do mocy niech się najlepiej właściciel wypowie ![]() Evo Idzika i gt 500 PMN-a to dwa auta które od wrześnie mnie objechały. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Evo waży blisko 1500 kilo, wiec ile waży Golf ? Co do mocy u Idzika to słyszałem coś o 450 HP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jaka była różnica na czwiartce z nimi?
|
|
|
![]()
|
|
Evo waży blisko 1500 kilo, wiec ile waży Golf ? Co do mocy u Idzika to słyszałem coś o 450 HP Golf z pełnym zbiornikiem waży jakieś 1570kg..Ja słyszałem że ponad 450koni jest w evo. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Jaka była różnica na czwiartce z nimi? Z PMN ścigałem się w wrześniu wtedy pewnie było gdzieś koło 400km u mnie to dostałem sporo do setki byłem szybszy a potem to przemknął jak strzało koło mnie ![]() ![]() Z evo Idzika to jak już wcześniej pisałem jak równo ruszyliśmy to siedziałem cały czas na ogonie może z pół długości auta byłem za Idzikiem. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Twoje mk4 to nawet zima nie odpocznie
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Twoje mk4 to nawet zima nie odpocznie ![]() Jak spadnie śnieg to wtedy dopiero się zacznie zabawa ![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
ooo tak
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 10 February 2004 Skąd: Trójmiasto ![]() |
to evo ma dokładnie 445 KM i 525 Nm, podobne kolegi robiło regularnie 11.7 na 400. Na filmie widac ze wystartował dokładnie na zielonym, moze sie wydawac ze to falstart z boku bo evo ma takie maskaryczne wyjscie z progu. Na przyszłosc ścigajcie sie na zółtym, nie bedzie opcji zeby był falstart raczej.