![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
ogolnie jest tak ze na koniec wyscigu pierwszy raz (moj gorszy przejazd) bylem na tylnym zderzaku, a za drugim razem tak gdzies na wysokosci drzwi.....Golf co zmiana biegu wysuwal sie o deko do przodu.....no niema co chodzi mu to przeokrutnie ![]() ![]() a Ty czemu nie dzwonisz że jestes na wawce? i w dodatku na miejscówce! -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
wyslalem Adamowi mmsa moze zapoda film, kiepski ale jest, ja nie mam kabla a nie moge wyslac maila :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT a Ty czemu nie dzwonisz że jestes na wawce? i w dodatku na miejscówce! bo to taki spontan byl....nie myslalem wcale ze bede ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Musimy jeszcze kiedyś spróbować bo wczoraj z mojej strony na starcie było trochę mokro i miałem małe problemy z trakcją a przy pierwszym przejeździe to nawet spore bo chwile przed stałem w kałuży miałem mokre koła..Może ktoś nagrał te przejazdy.Z chęcią bym obejrzał Daniel ja za drugim razem tez wjebalem sie w te błoto....ogólnie mozemy sie ustawiac ja chętnie, no ale niema co sie oszukiwac twoje auto jest szybsze i tyle ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Adam zapodaj filmik
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
sle sie
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
lepiej sie nie dalo tym telefonem, ale moze to i lepiej bo tu widac ze wygrales hahahaha
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 11 December 2009 ![]() |
Witam
![]() miałem przyjemność oglądać nie dawno zmagania tego "golfika" z S4,dobrze że nie podłapałem się do Daniela bo takie miałem plany ale jak zobaczyłem jak startuje to "faja" mi zmiękła ![]() tego dnia na nieszczęście strasznie zwaliłem swój start (nie wspomnę o stanie gum które i tak nie dawały rady jak były nowe w serii) ale to będzie na przyszłość nauczka aby nie stać w tym błocie ![]() z białym cifiem jak startowałem przyczepność dopiero odzyskałem na 3 biegu co spowodowało że cały przejazd był z dupy czasem :/ ogólnie nie podobają mi się "już" Golfy IV ale dla tego golfa zrobię wyjątek i powiem że mi się podoba ale to dla tego że wyznaję zasadę że "auto ma zapierrrr... a nie wyglądać" jeśli przez zime ogarnę reszte swojego projektu to mam nadzieję że złapiemy się jak równy z równym z moją RWD Pzdr.dla Daniela i jego projektu Mariusz |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Kosiniak zmień telefon albo bierz jakiś aparat na spoty
![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
MArbas01 a jakim autkiem chciałeś próbować
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
szkoda ze nie ma jakiegos ciekawszego filmu ...
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
daniel1d11 z białym civic'em startowało S2000 na kompresorze wiec to pewnie to
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ziom bo mi tel. sluzy do dzwonienia a nie robienia filmow
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Marbas01 jak chcesz to mam Twoj filmik z bialym civem przeslij mi na pw maili i Ci go podesle.
Daniel mam jeden Twoj filmik jak lecisz z EVO, w tytule na Youtubie napisalem ze ma 500KM bo tak slyszalem od kolegi wlasciciela. http://www.youtube.com/watch?v=dFfHDoMlBPY -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Kolega idzik z czerwonego evo musi trochę starty poćwiczyć 5 razy już na kresce stawaliśmy a z tego zrobił 4 falstarty
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
No i kolega idzik nie daje sie podpuszczac jak jedzie pierwszy :] Za to jak jedzie z akims to chetnie siedzi na tylku
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Nie bardzo rozumiem - to teraz spoty sa przeniesione na środy? Wczoraj bylem na C i niby fur bylo sporo, ale ganialy sie tylko leony i nasze S4 20V z S4 BiT
-------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
i nie C tylko W
![]() -------------------- W205 OM654 Daily
|
|