![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jeżeli to było R8 V8 to chyba nie ma tu rewelacji. Ja 2 lata temu miałem takie rajdy 400 konną C-klassą i jak się nie starał to mi nie uciekł, więc Golf o większej mocy tym bardziej mógł się z takim pobawić. R8 V10 to już inna bajka...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 03 November 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Oj powiem szczerze Golfik coraz szybszy się robi.
Miło stanąć na kresce z takim autem, do następnego, pozdr. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
no szybki szybki
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
no to nieźle... a jeszcze korby czekają na założenie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
no szybki szybki ![]() ![]() Ale start masz lepszy ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Ale start masz lepszy ![]() i wyszła racja Nikolasa, że torsen lepszy, a haldex ma mniejsze straty ![]() ![]() ![]() daniel: czy uzywałeś nitro ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
Amen ![]() Jaka różnica była na czwiartce? a lacznik pomiedzy silnikiem a kierownica??? -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
Poprosimy filmiki. Podobno łącznik jest spoko - bo ma b.szybki czas reakcji.
|
|
|
![]()
|
|
daniel: czy uzywałeś nitro ? Nie używałem bo nie mam podłączonego po zmianie kolektora. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Jaka różnica była na czwiartce? Tego nie wiem poczekamy na wypowiedź Adama..Jechaliśmy trochę więcej niż ćwiartkę. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Poprosimy filmiki. Podobno łącznik jest spoko - bo ma b.szybki czas reakcji. Ja nie mam może ktoś ma ale nie wiem.. PS.Jak tutaj można cytować wybrane zdania z postów?Wciskam cytuj i nic. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
scigi wczorajsze b ladne byly, faktycznie s4 na poczatku wyskakuje lepiej, ale potem..
![]() gratki za wóz! -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
ogolnie jest tak ze na koniec wyscigu pierwszy raz (moj gorszy przejazd) bylem na tylnym zderzaku, a za drugim razem tak gdzies na wysokosci drzwi.....Golf co zmiana biegu wysuwal sie o deko do przodu.....no niema co chodzi mu to przeokrutnie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Trzeba było wywalić graty z bagażnika, posiedzieć trochę na kiblu i przyjechać na rezerwie - może poprawił byś wynik ;-)
Ale ogólnie nie ma tragedii. |
|
|
![]()
|
|
hhehe dobre Nikolas
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wtedy może być ciekawie - bo Golf jest bardzo szybki, a Tobie wcale dużo nie brakuje, no chyba że Daniel Nitro załączy ;-)
|
|
|
![]()
|
|
no wtedy to juz pozamiatane
![]() |
|
|
![]()
|
|
Musimy jeszcze kiedyś spróbować bo wczoraj z mojej strony na starcie było trochę mokro i miałem małe problemy z trakcją a przy pierwszym przejeździe to nawet spore bo chwile przed stałem w kałuży miałem mokre koła..Może ktoś nagrał te przejazdy.Z chęcią bym obejrzał
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 14 October 2008 Skąd: BoatCity ![]() |
CYTAT CYTAT(cowboy @ Thu, 10 Dec 2009 - 12:44) * i wyszła racja Nikolasa, że torsen lepszy, a haldex ma mniejsze straty smile.gif wink.gif tongue.gif Jak to torsen? jak haldex wygrał ![]() Ot torsen lepszy na starcie, a haldex później. Nie ma lepszego napędu, po prostu każdy ma inna charakterystykę i służy do czego innego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 11:16 |