![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Co do hamowni to miałem plan to zrobić w Listopadzie ale nie zdążyłem.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
A nowy właściciel może z naszego forum? Wiesz czy auto będzie rozwijane?
-------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
No proszę... bedzie sie pojawiac w Wawiie ?
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
gratuluje nowemu wlascicielowi szybkiego auta. Coz Daniel czekam teraz na nawy projekt bo nie wiem co robic z esa Nika..... no wiesz wojna to wojna
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
A nowy właściciel może z naszego forum? Wiesz czy auto będzie rozwijane? Nie z forum,raczej nie. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
spelnił sie moj najgorszy sen - sprzedales golfa....
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 Skąd: Silesia ![]() |
czyli samochód został nadal w stolicy? a co do koncowej ceny jesli to nie tajemnica to dużo mniejsza od tej z allegro?
-------------------- GromoService
|
|
|
![]()
|
|
No proszę... bedzie sie pojawiac w Wawiie ? Tego to nie wiem. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
gratuluje nowemu wlascicielowi szybkiego auta. Coz Daniel czekam teraz na nawy projekt bo nie wiem co robic z esa Nika..... no wiesz wojna to wojna ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
czyli samochód został nadal w stolicy? a co do koncowej ceny jesli to nie tajemnica to dużo mniejsza od tej z allegro? Nie w stolicy ale blisko.Cena troszkę niższa ale nie dużo,opuściłem na nowe opony zimowe. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
nie wierze ze ktoś zapłacił prawie 70 tys za twojego Golfa
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
no cóz temat chyba czas zakonczyć... ale cos mi mówi ze beda jeszcze szybsze VR6T w Polsce
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Raczej EVO;)
|
|
|
![]()
|
|
Co do ceny to wiadomo że jak na golfa to cena duża,ale patrząc z perspektywa cena a osiągi to nie jest to duża cena,za 70tyś które auta mają osiągi 3.5 do setki?
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Dawaj Daniel zapodaj coś na miarę mega-petardy,bo nie mam motywacji;)
|
|
|
![]()
|
|
Dawaj Daniel zapodaj coś na miarę mega-petardy,bo nie mam motywacji;) A szare evo jest zła motywacją ![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 October 2010 Skąd: Gubin Racing Team ![]() |
Polecam nastepny projekt zrobienie golfa mkII VR6 12v Turbo 4x4. Niemcy robia takie zestawy na potege i spokojnie robia nimi srednio niskie 10.
Ale jak juz wybierzesz cos to koniecznie pochwal sie na forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT Co do ceny to wiadomo że jak na golfa to cena duża,ale patrząc z perspektywa cena a osiągi to nie jest to duża cena,za 70tyś które auta mają osiągi 3.5 do setki? No tak masz racje....Ale ta ta cena, to praktycznie cena auta i setupu który był w aucie....A zazwyczaj tak jest ze na autach tuningowych sie nie zarabia, a ty popupalałes caly sezon, zaliczyłes wiele ciekawych zawodów, zdobyłes pare pucharów i jeszcze udało ci się sprzedać auto za zajebistą kasę ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Golf II 4x4 od dawna chodzi mi po głowie i był faworytem do niedawna ale jako że auto ma być street do jazdy po ulicy nie tylko do ścigania ale do normalnego poruszania tak jak golfem do tej pory to jedna rzecz dwójką dyskwalifikuje to że napęd tylny trzeba będzie załączać samemu sterownikiem a do jazdy na codzień to kiepska perspektywa bo przy każdym mocniejszym wciśnięciu gazu trzeba by było haldex włączać ręcznie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
a ja polecam wzięcie tego co najlepsze z VW i z audi czyli:
lekka i klasyczna buda audi B2 z napędami quattro i silnik VR6 w wersji R36T wzdłużnie (Biturbo na 2xGT30 żeby Nikolas miał mniej męskie turbiny lub jedno ogromne GT45) ![]() ![]() ![]() ja mysle że bedzie coś z VR6T ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 15:09 |