![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Co by nie robil z golfem IV to i tak golf II bedzie szybszy ![]() Świeta racja haslo na dzis - lekka buda robi cuda ;] -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Świeta racja haslo na dzis - lekka buda robi cuda ;] ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
z masą to bywa roznie (ritmo drag 10,7s best a waga 700kg i 700km
wiec golf b. fajnie smiga jak teraz jest , po przekladce w inna bude itp itd moze sie poprawic ale nie musi, wiecej mocy to wieksza awaryjnosc , a juz teraz bywa roznie odchudzil bym z tej budy co sie da , dzwi laminat na zawody , moze sliki i walczyc o czas potem "ubrac" auto i na ulicy mozna mieszac ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
A R32 turbo z vtg był mega wyduszką (nawet lakier był zdarty i tylko jedna warstwa nałożona) na drag slickach chyba tylko jedną dziwiątke pojechał na drag stripie, a był zrobiony od zera do dragera
![]() Czy warto?? To już pytanie to Daniela. -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 13 December 2008 Skąd: Poznań ![]() |
czy warto?
po niedzieli pewnie już środe wybebeszony ![]() joke pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
A R32 turbo z vtg był mega wyduszką (nawet lakier był zdarty i tylko jedna warstwa nałożona) na drag slickach chyba tylko jedną dziwiątke pojechał na drag stripie, a był zrobiony od zera do dragera ![]() Czy warto?? To już pytanie to Daniela. to 2 rozne auta, co to za porownania w ogole? Golf VTG to Golf VTG, Golf ProTurbo to Golf ProTurbo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
to 2 rozne auta, co to za porownania w ogole? Golf VTG to Golf VTG, Golf ProTurbo to Golf ProTurbo ![]() to z czym mozna porównać golfa Daniela ? 2 podobne auta, ta sama buda, prawie że takie same silniki, te same napędy itd, wiec widać ile siana trzeba wpakować żeby urawć sekunde od czasu 10,9 do 9,9 golf Pawła z materialmord.de miał 2 turbiny i ponad 700KM tam były jakies carbonowe elementy nadwozia i wszystkie szpery bajery swiata ![]() ![]() mozna jeszcze porównać z golfem CS który jak miał jeszcze chyba 420KM robił 12,1 zdaje sie.. IMO nie warto pruć tej budy, jest streetowy zajebiście szybki samochód... oficjalnie chyba Bobik ma lepszy czas jakby te napędy z silnikem wszczepić do budy mk2 odelżonej to pewnie dałoby się zrobić jakieś 10,5... czy to szybko w klasie drag ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
prawie to nie takie same, kierowcy tez zupelnie inni, niema 2 takich samych aut a auta o podobnych setupach robia tak rozne czasy, czesto nawet na korzysc tego slabszego ze glowa mala
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Ja bym go zostawił w spokoju, szybszy już nie będzie, 10 zrobiona - w klasie street to masakra. Auto jest b. szybkie i jeśli Daniel chce szybciej to już tylko zmiana auta, chyba że będzie tam jakieś V8 uturbione wsadzał
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 October 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
wczoraj miałem okazję widzieć golfika w lusterku, ( nie, nie dlatego, że byłem szybszy)
![]() ![]() pozdrawiam, kolegę! -------------------- http://scirocco-club.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
równiez wczoraj kolo 19 widzialem golfa na Ostrobramskiej, i jechał normalnie, pomału, widac ze tez tak może
![]() ![]() ![]() pozdrooo -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Po dwóch latach zabawy z golfem wczoraj się z nim rozstałem.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
równiez wczoraj kolo 19 widzialem golfa na Ostrobramskiej, i jechał normalnie, pomału, widac ze tez tak może ![]() ![]() ![]() pozdrooo wczoraj miałem okazję widzieć golfika w lusterku, ( nie, nie dlatego, że byłem szybszy) ![]() ![]() pozdrawiam, kolegę! To już nowy właściciel śmigał. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
i co się z nim stało??
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
What next?
-------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
szkoda
oby next projekt byl tego wart ![]() mnie by chyba serce peklo -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Szkoda:(Mam nadzieje ze w 2011 Bedziesz miał nowa konkretna zabawkę
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
a shamowałeś auto albo nowy właściciel, ile w końcu wyszło ?
![]() czytałem ten temat rok czy dwa ale nigdy nic nie pisałem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 23 June 2025 - 17:38 |