![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 November 2009 ![]() |
szefo , nie osmieszaj sie .... na sss nie pozwalali wozic pasazerow, nawet w klasach street a o nitro , jedynce i calej reszcie w kwalifikacjach to opowiadaj na podworku koniec ot Ja jeździłem na imprezach SSS z Danielem, jako pasażer, nie raz i startował z jedynki, nie raz z nitro, nie raz bez... -------------------- S4 ProTurbo "Sweet Single" in progress
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 November 2009 ![]() |
Na SSS w Street można jeżdzić nawet w 5 osób bez kasków
![]() -------------------- S4 ProTurbo "Sweet Single" in progress
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
z tego co czytalem w regulaminie zgadza sie mozesz jezdzic bez kasku i wozic pasazerow
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 04 September 2009 ![]() |
regulamin pozwala , tylko sss na miejscu juz nam nie pozwalal "wozic", chyba ze macie lepsze uklady ...
nieważne ... -------------------- VTEC
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
A ja mam pytanie jakie plany na przyszlosc? Czy na przyszly sezon Daniel cos planuje czy autko idzie do sprzedazy i bedzie nowy projekt? A moze juz koniec z 1/4 mili? Jakie plany zimowe?
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
711 z nitro. dzieki za wykres... ale został wywalony mój post, w sumie nie wiem dlaczego.. ale nie ma sensu dalej kontunować tu dyskusji o czasach mocnych S4 w PL A ja mam pytanie jakie plany na przyszlosc? Czy na przyszly sezon Daniel cos planuje czy autko idzie do sprzedazy i bedzie nowy projekt? A moze juz koniec z 1/4 mili? Jakie plany zimowe? prnit: Daniel pewnie odpowie Ci najwczesniej za tydzień, bo dostali z Nikolasem tydzień wakacji ![]() z tego co tam Daniel pisał na forum golfa chciał coś w lżejszej budzie... w sumie nie ma sie co dziwić... tego golfa szkoda pruć do gołej blachy.. na klase drag mozna miec o wiele lżejsze nadwozia golfów wczesniejszych generacji... chociażby na spocie było widać co potrafi VR6T w lekkiej budzie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
ihmo golf IV o wiele ciekawiej by wyglądal....ja bym go przerobil w specyfikacje drag...tam mozna wiele zejsc z wagi....pozatym buda i jak i wnetrze w Daniela golfie nie jest pierwszej młodości i jakości....Wiec ja bym go wypruł porobił pare fajne tematów...jakieś lekkie elementy karoseri.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
dokladnie, a nie ladowac sie w nowy projekt z workiem pieniedzy, mysle ze mozna jeszcze troche urwac malym kosztem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
A ja mysle ze kupi jakies evo
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
osobiscie to ja bym tego golfa odelżył po maksie bo seryjny golf z haldexem swoje wazy....
albo najlepiej to na nowo motor zlozyc tak zeby krecic go do 8k glowice dac z wiekszym przeplywem moze od r32 , no i jakas wieksza turbawke, VRy wytrzymuja sporo , zrobic go na 700HP + strzał 100HP z nitro i bedzie jazda edit tutaj bez nitra over 800Awhp i jest to vr z 12v http://www.youtube.com/watch?v=XUuhbFbBElA -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
ale po co ? był juz doinwestowany na maksa golf IV R32 strojony VTG i robił tam jakieś 10-tki, w auto poszło full kasy, odelżony na maksa
moze Daniel chce iść w klase drag a wtedy buda mk4 nie jest idealna, jak mozna zapodać lżejsza baze np z mk1 albo mk2 Sajnek: ten doinwestowany golf VTG był własnie Pawła z materialmord.de ![]() GREGOR10: zamiast dawać czapke z R32 IMO lepiej zapodać wał z 2.8 do bloku R32 i wtedy mozna kręcić do 8500 rpm - AME racing ma takiego golfa 900PS heh z pełnym wnętrzem, w kalsie street wali na dobrym torze 9,7 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Słowo klucz - napędy. A raczej ich wytrzymałość. Proszę, pomyślcie, nim klepniecie bez sensu w klawiaturę.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Słowo klucz - napędy. A raczej ich wytrzymałość. Proszę, pomyślcie, nim klepniecie bez sensu w klawiaturę. Ame racing ma golfa 900hp i jakos sie dało ![]() Cowboy - wiadomo ze można bude od mk2 lub 1 , ale skoro S4 robi 9,7 na cwiare to golf przy kreceniu do 8,5k , po lekkim odelzeniu z taka moca tez powinien walic wysokie 9-tki a przynajmniej ma fajna bude ktora jeszcze nie czuc tak bardzo wapnem , am i right ? . No ale to juz decyzja daniela. Jego auto jego sprawa ![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Na seryjnych napędach? I powiedz mi jeszcze, że upalają cały sezon+ jazda na co dzień i jest bez awarii. Daniel już teraz ma chwilami kłopoty ( patrz ostatnia awaria transferu? ), a napędy w S4 są "troszkę" inne. Golf z vtg zdołał zmielić aftermarketową skrzynię. A mocy wcale dużo więcej nie miał.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Daniel wsadzaj napędy z RS6
![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Pinin, ale własnei mowa o tym mowa żeby zmienic bude na ca 1000 kg zamiast 1450kg, napewno napedom vedzie lzej, ten golf AME pewne wazy z 500kg mniej niz Daniela
to S4 VRT z USA ma custom polosie, na wszystko jest sposób, kwestia kasy golf z VTG zmielił skrzynie przy misshit-cie chyba z dwójki poszła jedynka zamiast trójki, z tego co pamietam golf mk2 z Danii R36T tez mieli napędy - zastanawiają sie nad napędami z transportera ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Na seryjnych napędach? I powiedz mi jeszcze, że upalają cały sezon+ jazda na co dzień i jest bez awarii. Daniel już teraz ma chwilami kłopoty ( patrz ostatnia awaria transferu? ), a napędy w S4 są "troszkę" inne. Golf z vtg zdołał zmielić aftermarketową skrzynię. A mocy wcale dużo więcej nie miał. pinin - ja nigdzie nie wspomnialem ze na seryjnych napedach , wiadomo ze mają aftermarketowa skrzynie zamontowana w tym golfie AME bo seryjna nie podoła 4x większej mocy od seri 2.8vr-a, Co do klopotów Daniela z przeniesieniem napedow to wiem że miał takowe , ze napedy w S4 sa "troszke inne " a raczej diametralnie inne nie musisz mi tego uświadamiać , miałem to na myśli pisząc o robieniu golfa na takie moce. Przez to napisałem ze mk4 daniela przy 800Hp na kolach tak jak w tym audi i Z ODELZENIEM ![]() ![]() Właściwie to Daniel nie probował jeszcze startować ze spietym napędem na stałe ? Czy moze tak ma, tylko ja o tym nie wiem ? Ogólnie to śmiem twierdzić że żadne auto nie będzie zbytnio przyjazne w użytkowaniu na codzień z taką mocą , a już na pewno nie będzie mało awaryjne na codzień przy takich mocach jak ma Daniel troche rzeczy padło ale i tak nie dużo jak na ilość przejazdów , a jak już mocy bedzie wiecej to wiadomo tylko będzie szybciej i bardziej awaryjnie ![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 October 2010 Skąd: Gubin Racing Team ![]() |
Co by nie robil z golfem IV to i tak golf II bedzie szybszy
![]() tutaj jest fajny projekt ktory jak narazie najlepsze ET ma 9,7 zrobione calkiem niedawno: http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie-R30Marek.shtml |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 23 June 2025 - 23:08 |