![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
nie, dopiero lokal zamknalem ![]() Co tak wcześnie dzisiaj? ![]() Do jutra pozdr -------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 15 June 2007 Skąd: Białystok / Suchowola ![]() |
golf wlasnie w OPT jak ktos nie widzial. powtorka
-------------------- E36 325i coupe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
jak ktoś może niech wrzuci tutaj filmik z opt oraz filmik z race
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
golf winner .
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
rudy w moro lepiej wypadl niz 500kunia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
-------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
ogolnie bylo z 4 przejazdy 3 przegralem bo mi sie na starcie zdlawial i obroty na 2tys spadaly,okazalo sie ze sie nitro skonczylo.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
gratulacje, a wydawalo mi sie ze moze byc ciezko
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
ogolnie bylo z 4 przejazdy 3 przegralem bo mi sie na starcie zdlawial i obroty na 2tys spadaly,okazalo sie ze sie nitro skonczylo. No nie no, przed takim wydarzeniem "nie zatankować" auta? ![]() -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 29 February 2004 Skąd: Pjaseczno ![]() |
No to opis projektu "drugi w polsce" stał się jak najbardziej aktualny =)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 11 October 2007 Skąd: Tarnów ![]() |
ogolnie bylo z 4 przejazdy 3 przegralem To wygrałeś czy przegrałeś ??
|
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
ogolnie bylo z 4 przejazdy 3 przegralem bo mi sie na starcie zdlawial i obroty na 2tys spadaly,okazalo sie ze sie nitro skonczylo. od dawna uważam, że w Polsce powinno się dawać prawo jazdy od 18 lat, nie od 8. od niedawna uważam, że podobne reguły powinny dotyczyć forum. na ile mi starczy ochoty i czasu, od teraz każdy żenujący post w obu tematach będzie uhonorowywany. aha, gratki wygranej Daniel, Łódź zawsze w Ciebie wierzyła. -------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 01 August 2005 Skąd: z CENTRUM ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
ogolnie bylo z 4 przejazdy 3 przegralem bo mi sie na starcie zdlawial i obroty na 2tys spadaly,okazalo sie ze sie nitro skonczylo. Ze zmulonego startu gonisz Nikolasa czy odjezdza?? -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ze zmulonego startu gonisz Nikolasa czy odjezdza?? Z rolki dostawal wiec chyba raczej odjezdza ![]() Daniel, nastepnym razem daj znac ze nitro nie masz to wezmiemy ze 2 flaszki na zapas ![]() -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: WWA ![]() |
Z tego co widziałem, jak golf startuje jak zawsze to opierdziela S4...
Ze zmulonego baty...no ale to chyba raczej logiczne bo auta dość zbliżone i każda pomyłka kończy się przegraną. Tyle. -------------------- Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :( >>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
gratulacje szybkich aut - obu - prawda taka ze dzisiejszy dzien sprawi ze w obu przybędzie
![]() fotki ze spotu usmiechniete paszcze u kazdego tak powinno byc ![]() zazdroszcze wam ze macie takie grono ludzi do ganiania się i tak piękną pogodę ![]() jeszcze raz gratuacje auta DANIEL -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
golf jak zwykle pokazal klase ale tym razem niestety trzeba uznac wyzszosc innego auta, tzn. S4 Nikolasa, jak wiesz Daniel jestem osoba bezstronna w 100% i bardzo w Ciebie wierzylem, niestety nie udalo sie. Brawo dla Nikolasa, w koncu byla mozliwosc sie poznac live i "pomacac s4".
Panowie, przeniesmy dyskusje nie zwiazane z autami tu ![]() |
|
|
![]()
|
|
A od kiedy liczą się przejazdy w których jedno auto nie pojechało na 100% swoich możliwości? To jak ktoś np nie wrzuci dwójki a druga osoba wygra tzn że to drugie auto jest szybsze? Pierwsze słyszę..Były 4 próby z tego w jednej golf pojechał praktycznie na 100% swoich możliwości i wygrałem a w innych próbach auto zdławiało mi się na starcie praktycznie gasł obroty spadały na 2tyś zanim wyszedłem z laga to trochę trwało bo turbo pompuje od około 4tyś a nitro włącza się od 5tyś a przed samą metą już siedziałem Nikolasowi na ogonie i brakowało paru metrów za każdym razem i bym go wyprzedził..Tak po takiej zmułce dochodziłem Nikolasa przed samą metą za każdym razem( wszystko będzie widać na filmikach)..Brt nie pisze bzdur że z rolki przegrałem bo nie było takiej próby,raz pojechaliśmy ale skończyło się tak że się nie zrozumieliśmy z Nikolasem i on pierwszy wystartował a ja jechałem dalej spokojnie potem Nikolas zwolnił i ja przycisnąłem a On nie, a druga sprawa to już wtedy nie było nitro.. Co do nitro to jest go u Marcina pod dostatkiem..Butla nie została napełniona bo cały czas myślałem że jest pełna i że były na niej robione tylko w piątek próby,dopiero dziś jak się okazało że go niema już przypomniałem sobie że przez zawodami w Niemczech robiliśmy kilka prób..Reasumując ja wiem że wygrałem..Możemy próbę powtórzyć w każdej chwili nawet dziś ale tym razem w Siedlcach.
|
|
|
![]()
|
|
I nastała cisza.................. Cisza jak po śmierci organisty................. Jadąc samochodem ciężko jest czytać forum w telefonie i jeszcze odpisywać. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 04:39 |