![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
nie wiem jak "atakować" szpitale, nie mam znajomego lekarza ani doktora i nie wiem jak mają mi niby napełniać te butle..przeciez nie bede z butlą wjezdzał na ostry dyżur z prośbą...czy mógłbym zatankować podtlenek u Państwa
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No widzę że jest spory problem w Warszawie - a właśnie przy okazji wymiany turbin i podkęcenia km i Nm dokładam sobie Nitro z dyszami na 70km - uważam że od czasu do czasu nie zaszkodzi mieć parę koni więcej...
Wydaje mi się że faktycznie nie jest to już tak modne, jednak napewno trochę aut z tym jeżdzi i gdzieś to napełniają. Mysle że warto się dogadać np. z VTG czy inna firmą że regularnie co 2 tyg naprzykład będziesz u nich to napełniał i będą mieli to stale...ja też się na to pisze ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
2 min w google:
KOD Air Products Sp. z o.o. Gazy techniczne i technologie gazowe dla przemysłu, medycyny i ochrony środowiska * Warszawa, ul. Pory 59 * Mapa * tel. 022 4403200 * E-mail do Air Products Sp. z o.o. * Air Products Sp. z o.o. * Wizytówka Gazy techniczne: - gazy atmosferyczne - azot. tlen, argon, gazy szlachetne - gazy procesowe - dwutlenek węgla, wodór - pozostałe gazy - acetylen, hel Gazy specjalne: - gazy wysokiej czystości - mieszanki kalibracyjne - osprzęt do gazów specjalnych Gazy medyczne - tlen medyczny, podtlenek azotu Mieszanki spawalnicze Czynniki chłodnicze i oleje Technologie gazowe dla przemysłu, urzadzenia, instalacje i osprzęt dzwoniłem i powiedzieli ze nie powinno być problemu z nabiciem butli pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Awsa a ja tam tez wczesniej dzwoniłem i powiedzieli ze butle mają tylko na wymiane i nic nie napełniają itd. tel. do oddziału w Warszawie 0225116803.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
hmm to się gubią w zeznaniach
![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
Air Products Sp. z o.o.
A jak cenowo to wygląda u nich? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Z tego co wiem, to butlę nabiją, ale taka wysoką, czyli "matkę", w dodatku oddajesz im jedna butlę, a oni Ci dają 2 pełną - na tym polega napełnienie.
Małych butli od podtlenku ( nx itp ) nie nabijają. Info z przed miesiąca. Jak jest teraz, nie wiem - najlepiej podjechać i popytać -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
w VTG gaz dowieźli....mozna tankować
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
No i z nimi się trzeba dogadać aby go mieli stale to bedziemy do nich jeżdzić :-)
Pisałeś że butla Ci starcza na ok 2 tyg. Jaką masz butle i jak często używasz podtlenku? Ja generalnie myslałem że jedna noc i po butli... oczywiście to zależy od tego jak często się ścigasz, jednak ciekaw jestem... |
|
|
![]()
|
|
butla na noc, w takim razie jeździsz więcej niż mi się wydawało
pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
LPG
![]() Nicolas butla co noc??? ty chyba chcesz szybko silnik załatwić ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Czyli w VTG można tankować :-) Gdzie załatwiłeś kocyk i czy naprawdę pomaga? A co do butli w jedną noc - to chodziło mi o spoty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Czyli w VTG można tankować :-) Gdzie załatwiłeś kocyk i czy naprawdę pomaga? A co do butli w jedną noc - to chodziło mi o spoty. Kocyk to nieodzowna rzecz przy nitro - musi być. Pamiętaj też, żeby butlę zainstalować wzdłuż osi pojazdu, a nie jak niektórzy za przednim fotelem w bok (wiele osób tak ma, co jest sporym błędem). Co do tego napełniania w firmach technicznych... rzeczywiście tylko wymieniają butle z POLSKĄ homologacją, której oczywiście butle NX nie mają, co zawsze było problemem. Ja kupowałem dużą butlę u dostawcy, gdzie cena gazu wynosiła 35 zł/kg i jechałem do tunera dysponującego pompą, który za 10 zł ( !!! ) wykonywał samą usługę przepompowania. |
|
|
![]()
|
|
odświeze temat bo po pogodzie widać ze wiosna idzie, dzisiaj sobie postrzełem po raz pierwszy po zimie, wszystko smiga jak trzeba, i teraz główne pytanko czy moze wiecie czy cos się ruszyło w temacie dostępności podtlenku, moze jakieś nowe firmy maja go na stanie w lepszej cenie?
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
W Siedlcach jest zawsze pod dostatkiem
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
-------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 November 2009 ![]() |
-------------------- S4 ProTurbo "Sweet Single" in progress
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 November 2009 ![]() |
W Siedlcach jest zawsze pod dostatkiem ![]() A do czego ten kocyk?? -------------------- S4 ProTurbo "Sweet Single" in progress
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 18 April 2008 Skąd: Władek ![]() |
Do utrzymania wysokiego ciśnienia gazu w butli.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 16:18 |