![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Za post #42 odpowiada Dejet. ZTCW, info na temat ceny (która prawdopoobnie będzie bardziej przystępna od ceny baterii zegarków dobrej firmy) i zawartość strony pojawią się wkrótce.
Pozdrawiam, r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 08 April 2004 Skąd: PLRZ->CHVD->PLKR ![]() |
machon, to ja wrzuciłem i chyba się już skontaktowaliśmy mejlowo
![]() -------------------- Zegarmistrz Światła Purpurowy
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki r.
![]() Dużo mam teraz pracy, ludzie dopytują się o sprzęt jak najęci i przygotowanie strony www zeszło trochę na dalszy plan. Ale będzie niedługo, obiecuję ![]() -------------------- Zegarmistrz Światła Purpurowy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 20 December 2003 Skąd: wawa ![]() |
CYTAT machon, to ja wrzuciłem i chyba się już skontaktowaliśmy mejlowo Zgadza się, okazało się, że foto poglądowe deski nawet jest z modelu samochodu ktory posiadam;) Teraz pozostaję się zastanowić nad konfiguracją ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 31 August 2009 Skąd: Wisła ![]() |
A tak z ciekawości cenę mogę poznać ? Może być na PW jeżeli to takie tajne, albo przynajmniej w przybliżeniu
![]() -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 29 December 2008 ![]() |
też jestem ciekawy ceny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 08 January 2004 Skąd: prosty chłopak ze wsi ![]() |
Ja też niezmiernie jestem ciekaw:)
|
|
|
![]()
|
|
Kivi, nie denerwuj mnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 20 December 2003 Skąd: wawa ![]() |
Hehe tak właśnie przypuszczałem, że fota tej deski jest z saniaka kiviego, dobrze myślę ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Owszem, dobrze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 08 January 2004 Skąd: prosty chłopak ze wsi ![]() |
Kurcze wszyscy znają mój supertajny projekt....
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 25 August 2008 ![]() |
ciekaw jestem czy coś się ruszyło w temacie.
|
|
|
![]()
|
|
Owszem ruszyło - obudowę mamy gotową i produkcja ruszy w styczniu. Urządzenie oprócz możliwości wyświetlania do 7 dowolnych wskaźników analogowych + napięcie akumulatora + prędkość + obroty + bieg, potrafi też mierzyć osiągi samochodu, czas okrążenia / przejazdu odcinka oraz ma funkcjonalność drogowej hamowni porównawczej (można porównywać przebieg momentu z 2 pomiarów). Na początku stycznia pokażę nowe zdjęcia, filmy i podam cenę detaliczną urządzenia.
-------------------- Zegarmistrz Światła Purpurowy
|
|
|
![]()
|
|
Owszem ruszyło - obudowę mamy gotową i produkcja ruszy w styczniu. Urządzenie oprócz możliwości wyświetlania do 7 dowolnych wskaźników analogowych + napięcie akumulatora + prędkość + obroty + bieg, potrafi też mierzyć osiągi samochodu, czas okrążenia / przejazdu odcinka oraz ma funkcjonalność drogowej hamowni porównawczej (można porównywać przebieg momentu z 2 pomiarów). Na początku stycznia pokażę nowe zdjęcia, filmy i podam cenę detaliczną urządzenia. i jak tam ? ruszyło się coś? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 24 March 2008 Skąd: żywiec ![]() |
no panowie podajcie wiecej szczegółów czy i kiedy to ruszy , bo pojawiła sie propozycja kupna gotowych wskażników depo racing i ceny sa bardzo kuszące , a niechciałbym aby sie okazało ze kupię te wskazniki , a potem wasze urzadzenie rozwali rynek
![]() -------------------- mój stroker m50b29T się robi _http://mcg1ver.fotosik.pl/albumy/516168-68.html
TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX; po co jechac na ręcznym , jak mozna dać w p...e :). Śmierć jeżdzi szybko więc trzeba być szybszym od niej. |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj dostaliśmy ostatnie elementy obudowy, pozostało anodowanie pierwszej partii w przyszłym tygodniu.
Niestety cenowo nie przebijemy AutoGauge. Za to na pewno jakością i możliwościami ![]() -------------------- Zegarmistrz Światła Purpurowy
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 29 December 2008 ![]() |
ile będą kosztować te możliwości i jakość? oczywiście w duży przybliżeniu +/- 50%
|
|
|
![]()
|
|
ciekawe czy już wiadomo coś na temat tego urządzenia? Skoro funkcje już są znane, to są może jakieś fotki? Ciekaw jestem również ceny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 04 June 2009 ![]() |
Panowie magicy elektronicy jak tam magiczne urzadzenie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 24 March 2008 Skąd: żywiec ![]() |
no dawać szczegóły bo jeszcze tydzień mam do zdecydowania sie na zegary i albo rybki albo cipki .
-------------------- mój stroker m50b29T się robi _http://mcg1ver.fotosik.pl/albumy/516168-68.html
TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX; po co jechac na ręcznym , jak mozna dać w p...e :). Śmierć jeżdzi szybko więc trzeba być szybszym od niej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 22 August 2025 - 01:07 |