![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Nie no miażdży cyce ,nie ma co
![]() -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
teraz wykres marzenie !
ciekaw jestem ile wykreci takie RS4 na ćwiare, pewnie wysoka 11 peknie !!! piekielnie szybkie streetowe auto -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Oj myślę, że nawet niska 11, choć nie mam pojęcia ileż to waży. Wynik rozbraja, gratulacje - nareszcie jest "męsko"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
wykresik super..autko miazdzy
![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Andrzej twierdzi ze problem lezy w obd i jego komunikacji. My nie wiemy dlaczego .
Auto wazylem wazy z paliwem 1630 kg wiec nie malo . U nikolasa pozbedziemy sie na dziendobry foteli i kanap. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
O w mordę ![]() ![]() SID dawaj do Warszawy - to będzie najciekawszy wyścig tej żimy! Jest sucho i słonecznie ![]() Bez obrazy ,ale mysle ze sid by tu nie powalczyl... - pomimo iz uwazam Andrzeja projekt za kozacki na maksa ,ale tu jest ponad 100nm wiecej i pare koni . Jedno mnie naprawde zastanawia ... gdzie jest granica jezeli chodzi o seryjne korby ...w tym momencie one znosza 660nm ... przeciez to jest masakra ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Moze na nikolasie to nie ale na swoim silniku Rafalek zbadam ta wytrzymalosc zaufaj mi
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Andrzej twierdzi ze problem lezy w obd i jego komunikacji. Tak wlasnie jest. Cos ta komunikacja po OBD nie jest a szczesliwa dlatego ja zawsze biore predkosc z rolek. -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Wykres jest super a obroty na hamowni jak widać nawet po OBD mogą się nie zgadzać.....VEMS pokazuje obroty bezpośrednio z wału korbowego więc chyba dokładniej się nie da....
Najmocniejszy uliczny RS4 jest na VEMS-ie nawet ABS działa..... ![]() -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
Tak wlasnie jest. Cos ta komunikacja po OBD nie jest a szczesliwa dlatego ja zawsze biore predkosc z rolek. czyli inne informacje podawane przez obd tez moga byc oszukane?? a jak sie to ma do dynometu, czy jego pomiary w takim wypadku sa wiarygodne?? -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 25 January 2006 Skąd: Krosno ![]() |
migazga wykres grubo !!
-------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
No ładna fotke zrobiłes Macku w fotoszopie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
No widze jakis dopalaczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
![]() ![]() ale posta to sobie nabijemy, no nie? ![]() JEDZIEMY PODBIJAC MOSKWE !!!!!!!!! ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Adaś no nieźle muszę przyznać
![]() @ Jacek nie mów że teraz nie pojedziesz i muszę koniecznie się z tym cackiem przejechać ![]() @ Niki teraz Twoja kolej, bo nie wiem co tam u SQL-a wyjdzie ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia ![]() P.S. Czeka nas po tej zimie walka z RS4 wracamy program sprzed update'u ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
Mój to przy tych wszystkich projektach to taka "popierdółka" bedzie
![]() -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
Naaaaajsss
![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Mój to przy tych wszystkich projektach to taka "popierdółka" bedzie ![]() Adam przymierzał do Twojego silnika moje GT28RS i powiem Ci że pasowały idealnie. Aż się proszą na Twój motor ![]() Tylko jak już się zdecydujesz, to już po moim, bo i tak już czekam aż dopieści Twoje auto i dopiero się bierze za mojego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 05:57 |