![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Sajnek gwarantuje ci ze nie wiesz co mowisz . Mialem na serwisie 4 szt rs6 2 z nich po abt 504 koni rzekomo. Na hamowni maha pokazywaly po 360-420 koni przez ta pieprzona temp w dolocie .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
wybijaj katy i bedzie si!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 05 May 2009 ![]() |
Na te turbiny wybice katow nie wystarczy trzeba powiekrzyc wydech do 3 cale zeby auto odychalo. Ale to juz nie muj projekt wiec robcie co chcecie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
ładnie ładnie -
wkażdy pewnie robi zdziwo, że ten centralny IC chinol sobie świetnie radzi, kiepskie oponie zbierał a tu działa - pewnie jakiś mega stop alu z NASA ![]() turbiny wcześnie wstają - podoba mi się to - chyba sobie takie kupie na zapas ![]() działajcie z wydechem oby szybko, w środe Was odwiedze pewnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 13 January 2008 Skąd: Poznań ![]() |
Panowie, po zakończonym projekcie możecie podać poglądowe koszty oraz wrzucić jakies foty dla potomnych...
|
|
|
![]()
|
|
Panowie, po zakończonym projekcie możecie podać poglądowe koszty oraz wrzucić jakies foty dla potomnych... he he - ja się w to nie bawie, szkoda gadać 2,7bi nie jest tani w tuningu w porównaniu do innych silników -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pierwszy mit obalony ......... chinski cooler narazie daje rade. Co prawda nie tak jak nissens ale przy maxie w dolocie bylo 9 st wiecej niz w otoczeniu przy 4 pomiarze. Co do wydechu to leza moje downpipe 2.75 cala przechodzace w 2.25 wiec je zaloze najprawdopodobniej . Spadam wlasnie do pracy to robic . Wiecej info w piatek
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 13 September 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
no wynik jak narazie chyba nie taki jakie byly oczekiwania?
ale mam nadzieje ze bedzie lepiej. zacny projekt gratki -------------------- et 11.80 - Ryki 19.09.2009 AWD+ Street
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Kto ma powyżej 460 koni w S4/RS4 niech się wpisuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Kto ma powyżej 460 koni w S4/RS4 niech się wpisuje ![]() Dokładnie!!! Tu naprawde jest już w tym momencie zajebiaszczo i nie ma się do czego przyp... -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
będzie więcej
te turbo przyjmną z 2,0bar a jest dopiero 1,5 500PS będzie - oby tylko silnik nie zaszwankował ech - zawsze musi być ktoś pierwszy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Spokojnie panowie jutro wszystko bedzie wiadomo. 2 barow nie bede dmuchal bo to seryjny silnik ale na 1.6 sie polasimy raczej. Wydech odetkamy zalozone downpipe 2x 2.75 cala przechodzace w 2.25 . i dalej seria na ostatnim tlumiku. Brzeczy brzydko naprawde jak m3 metalicznie , zamawiamy tlumik supersrinta . Mamy problem ze sprzeglem , po malej debacie przerobimy wysprzeglik moze to pomoze, bo bierze strasznie na gorze . Jutro wiecej info od 14 mamy hamownie w vtg
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
W drugim pomiarze widac 1.5bara, jaki zaplon?
-------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 13 January 2008 Skąd: Poznań ![]() |
Jak wyglada masa wozu po modyfikacjach ?
|
|
|
![]()
|
|
Piotrus spokojnie 1.5 ... 1.5 nie rowne , a co do wagi auta to nie mam pojecia , troche z niego wyrwalem ale nie za duzo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
U mnie chyba jest podobne rozwiązanie wydechu z końcowym tłumikiem Supersprinta i brzmienie jest obłędne, więc napewno to będzie dobry wybór;-)
Jutro może uda mi się podjechać do VTG na wasz pomiar. |
|
|
![]()
|
|
Piotrus spokojnie 1.5 ... 1.5 nie rowne , a co do wagi auta to nie mam pojecia , troche z niego wyrwalem ale nie za duzo Ja jestem zupelnie spokojny ![]() Pisales tylko, ze chcecie dobic do 1.6b, widze, ze 1.5b juz bylo i AFR calkiem OK, wiec zastanawiam sie co z zaplonem. Na jakim paliwie stroicie? Ciekaw jestem co z tego wyjdzie i czy bede musial myslec o M3T, czy GT500 nadal wystarczy ![]() Pozdr! -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
wedlug loga bylo 1.4 a nie 1.5 , to nie wazne . Paliwo v power racing czyli standart , Afr byl z dupy na innovate na koncu 10.3 nam sie pokazalo wiec lipa jutro go zubozymy to pojawia sie nowe konie. Zaplon narazie jakis 15 czy 17 wiec spokojnie jest czym walczyc. Jak chcesz widzialem ze stoi na placu , poprosze gula to zrobimy jutro battle
|
|
|
![]()
|
|
No widzisz, bralem pod uwage dane z wykresu. Jesli jest jak mowisz, to faktycznie jeszcze spore pole do popisu.
Odn.GT500, to tam rowniez jeszcze bedzie strojenie ![]() Powodzenia! -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie wiem czym sie ekscytujemy narazie. Auto dostalo 1.2 bara i wyszlo 440 km. A na doladowaniu 1.4 czuc juz bylo ze sie dusi na wysokich obrotach, stad ten Nm a koni brak.
Jutro sie okaze ale moim zdaniem na 1.5 bara to juz niezly wynik bedzie. Te turbiny to nie sa takie malenstwa jak k04 i z nich wcale nie trzeba ladowac 2.0 bary na te 500 km. -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 05:57 |