![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
Czy jest coś na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie przetwornicy 12-220 Volt? Na maksymalna moc jaka potrafia wytworzyc. Im wiecej wattow potrzebujesz tym bedzie drozsza i wieksza, wiec pomysl do czego to potrzebujesz. Poza tym trzeba te wieksze podlaczac bezposrednio do akumulatora a nie przez gniazdo zapalniczki. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 10 August 2005 Skąd: Września ![]() |
No to jak już jesteśmy przy temacie to jedźmy dalej:
http://www.allegro.pl/item1098793246_wyprz...ny_agregat.html Jest to coś dla was warte? Jadę niedługo na Chorwację i fajnie by było sobie łyknąć zimnego red bulla ale z drugiej strony jak patrzę na opis ,,chłodzenie do 20 st niższej od temperatury otoczenia'' to tak się zastanawiam... Jak za dnia w bagaju bede miał 40st to taka lodówka za dużo chyba nie da co? No chyba żeby ja umieścić gdzieś przy kratce nawiewu żeby na wymiennik dmuchało powietrze z klimy...Dobrze kombinuje? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 September 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
moge tylko powiedziec ze wujek w tirze uzywal i dawala rade i niezle chlodzila
-------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Istnieje metoda na zmycie oleju silnikowego z ubrania ?
-------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
pralnia chemiczna?
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Chce sobie kupić crossa.Motor prawdopodobnie byłby bez homologacji drogowej czyli bez możliwości rejestracji.Czasami musiałbym gdzieś po drodze przelecieć a wiadomo jak z miśkami jest jakby złapali bez OC.Czy istnieje możliwość ubezpieczenia takiego motoru(chodzi o OC)?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
OC na crossa można kupić, ale w Twojej sytuacji kup po prostu jakieś hard enduro
![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 September 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
cross bez homologacji jest niedopuszczony do ruchu wiec nie ma prawa rejestracji ,na jakiej podstawie wypisza oc?
-------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 18 January 2010 ![]() |
ktos jest w stanie powiedzieć jakie przebiegi znosi 3.0i w e60 ? wiem ze trudne pytanie ale mniej wiecej ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 29 February 2004 Skąd: Pjaseczno ![]() |
Jak najłatwiej zmyć olej z kostki brukowej typu polbruk ? Przez lata zasyfiłem cały podjazd garażowy i żona krzyczy
![]() |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Jak masz myjkę ciśnieniową...
to kup POWER clean firmy Dreiturm. Ma pH 14 tu masz opis: http://dreiturm.pl/site7.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Jak normalnie jeżdżona od początku to 300kkm jak drut. Jak bardziej zadbana to i więcej, to benzyna, nie mała, sprawuje się całkiem ok. (mam nadzieję, że mówimy o żywotności samego motoru, a nie awariach osprzętu, bo te się zdarzają, po naprawie dalej jeździ).
Chyba, że chodzi Ci o ten najnowszy motor z Valvetroniciem to jeszcze nie ma słuchów za dużo o tym, przynajmniej nie w moich uszach ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
Istnieje metoda na zmycie oleju silnikowego z ubrania ? Brake Cleaner w sprayu.Ja uzywam wutrha,czyszcze tym tez tapicerke w autach.plamy sie puszczaja ........jak galerianki ![]() -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 11 January 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT Brake Cleaner w sprayu.Ja uzywam wutrha,czyszcze tym tez tapicerke w autach.plamy sie puszczaja ........jak galerianki smile.gif fakt to zmywa wszystko ja tego uzywam do mycia silnikow itp (hamulce myje juz wogle zajebiscie) ![]() ![]() ![]() -------------------- Mechanika, Swapy, Naprawy [chwilwo zamknięci]
było bmw, były mercedesy teraz czas na ameryke :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Brake cleaner może być za mocny (ja używałem marki Ambersil), ale dość dobrze rozpuszcza różne smary i jest w miarę łagodny np. dla gumy preparat z Lidla - Engine Cleaner marki W5. Umyłem nim łańcuch w motocyklu, nie czyszczony chyba nigdy, świeci się jak psu jajka a gumowe x-ringi wciąż żyją. Kosztuje chyba z 7 blach.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
jestes pewny ze to bezpieczne dla ubrania i tapicerki ![]() ![]() Ten wurth ktorego ja uzywam - tak.Nie zdazylo sie zeby usunal cos oprocz plamy,np.kolor,a rece to fakt wygladaja po tym tragicznie ![]() -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
czy taki linki sa dozwolone na drogach publicznych?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Wyglądają jak do gry carmageddon
![]() ![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Pytanie dot. powyższego, do czego te linki służą? Bo widziałem je w wielu terenówkach.
-------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 15:00 |