![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Rybnik ![]() |
U mnie gościu z tej firmy miał chyba zły dzień: https://zapodaj.net/484360567cf4f.jpg.html https://zapodaj.net/f4daf8ca73bd7.jpg.html https://zapodaj.net/8c8d2dc2494bb.jpg.html https://zapodaj.net/c90e54bf1fb3b.jpg.html https://zapodaj.net/0cd3b7b7fd8cf.jpg.html Ale nie, w rozmowie telefonicznej stwierdził że to najlepiej jest jak się dało, że lustra już takie słabe były... Pył, zacieki, to najlepiej jak potrafi i wina słabych luster. Nie wiem czy można go polecać... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
Panowie żadne cięcie dookoła całej lampy i spawanie lutownicą nie wchodzi w grę.
Słyszałem, że regulatory można bez rozbiórki zrobić, ale niestety są jeszcze inne kwestie. Słabo to wygląda to u Ciebie kris. Po założeniu jak świeci? Mis dzięki. -------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Rybnik ![]() |
Słabo to wygląda to u Ciebie kris. Po założeniu jak świeci? Świeciło może trochę lepiej niż przed napyleniem, ale do nowych Valeo które finalnie założyłem nie ma porównania, napylenie tej "jakości" osiągnęło może 25% tego co dał nowy reflektor. Kasa wyrzucona w błoto. Te bąble, pomarszczenia były w ogniskowej wiązki mijania, no w najważniejszym punkcie. Żeby jeszcze facet zadzwonił, że tego odbłyśnika nie ogarnie porządnie bo to i tamto, ale zrobił po prostu fuszerkę i twierdzi że jest OK. A reklama i fotki na stronce pokazują takie cuda z jeszcze bardziej wyjaranych luster niż moje. Szkoda gadać... |
|
|
![]()
|
|
Dochodziły mnie słuchy, że to napylanie to nie jest takie cudowne jak się rozpisują - szkoda. Chyba, że zależy to od stanu odbłyśnika?
Do moich lamp nie widziałem nowych odbłyśników. -------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 14 August 2003 Skąd: Klucze ![]() |
Nie wiem czy czegoś z audi nie można wrzucić. Jak robiłem regulatory to chłopak coś napominał ale szczegółów nie pamiętam.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 28 December 2013 ![]() |
To słabo faktycznie z Panem Hubertem. Robiłem u niego kilkanaście odbłyśników i ramek do Merca i zawsze byłem bardzo zadowolony z usługi. Jakość i czas wykonania bez zastrzeżeń. Widać chyba przygniotła go ilość i spadła jakość.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 26 October 2015 ![]() |
Mam dziwny problem. Na jednym cylindrze przewod WN ciągle mi spada. Kupiłem kiedyś w oplocie bawełnianym, leżały długo i trochę zebrały rdzawego nalotu ze ściągacza który leżał nad nimi. Teraz jeden przewód jakby zbiera powietrze podczas pracy i zeskakuje. Czasem po otwarciu maski go dotknę to odskakuje i słychać jakby ktoś wino otworzył. Inne siedzą sztywno. Nie wiem czy to wina tej rdzy czy czegoś jeszcze?
-------------------- Projekt: Mustang SN95 '94 coupe 302W 280KM
Daily: 300C '05 Wagon 5.7 AWD 360KM Praca: Rimac <TBD> |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
Sprawdz czy swieca dokrecona, albo czy wrecz pekniety izolator nie jest
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Gdzie w Warszawie naprawię customowy DP? Puściły spawy na flanszy. Spawany był przez MG Motorsport, ale nie uśmiecha mi się tego robić wysyłkowo.
|
|
|
![]()
|
|
EL-TEC robią bardzo dokładnie.
-------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki, w międzyczasie dzwoniłem do El-Tec, niestety najbliższy termin za 2 tygodnie... Alternatywy?
|
|
|
![]()
|
|
A masz do zrobienia na aucie czy wymontowane? Jak wymontowane, to im powiedz może szybciej będzie termin - ja tak miałem.
-------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 16 December 2014 ![]() |
To słabo faktycznie z Panem Hubertem. Robiłem u niego kilkanaście odbłyśników i ramek do Merca i zawsze byłem bardzo zadowolony z usługi. Jakość i czas wykonania bez zastrzeżeń. Widać chyba przygniotła go ilość i spadła jakość. kurcze a ja chciałęm od niego brać lustra do swojego xenona w Golfie V ;/ |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 August 2013 Skąd: śląsk ![]() |
A polecacie kogoś na Śląsku do regeneracji reflektorów? pzdr |
|
|
![]()
|
|
A masz do zrobienia na aucie czy wymontowane? Jak wymontowane, to im powiedz może szybciej będzie termin - ja tak miałem. Mam do zrobienia na aucie niestety - nie mam warunków żeby to wyjąć w taką pogodę, zresztą jest to mocno upierdliwe. Puścił spaw i na turbo została flansza a reszta DP wisi więc i tak potrzebny jest samochód żeby to dobrze dopasować z powrotem. |
|
|
![]()
|
|
Witam
Może ktoś polecić sprawdzonego blacharza/lakiernika, który potrafi skutecznie pozbyć się rdzy z takich elementów jak drzwi i klapa tylna? Warszawa i okolice. Pozdrawiam -------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 June 2010 Skąd: PL ![]() |
Czy kilkukrotne przeładowanie na 2.5b w silniku benzynowym mogło doprowadzić do pękniecia i odpadnięcia porcelanki i zniknięcia elektrody bocznej świecy?
-------------------- JZA80
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
MG z tego co pamiętam daje dożywotnią gwarancję na swoje dzieła (jak się mylę to poprawcie), podjedź do nich, daleko, ale to najlepsze wyjście.
-------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
Www.magnatuning.com - ktos cos zamawial ? Jaka jakosc?
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
Muszę kupić zwrotnice przednie do mojego Audi B8. Nówki to koszt 1900zł/sztuka. Zastanawiam się nad kupnem używek zaczynają się od około 300zł ale są w zestawie z górnymi wahaczami, których nie chce. A sprzedawane są z tymi wahaczami bo jest to właśnie problem, przez który muszę wymienić zwrotnice u siebie - zwrotnica jest z aluminium i wchodzą w nią stalowe sworznie z górnych wahaczy i po pewnym czasie mocno problematyczne jest ich wybicie ze zwrotnicy (zazwyczaj zwrotnica pęka).
Pytanie czy jest jakiś sposób żeby ułatwić wybicie zapieczonych sworzni ze zwrotnicy? Pomyślałem sobie, że po kupnie mógłbym wsadzić zwrotnicę z tymi górnymi wahaczami do pojemnika z jakimś odrdzewiaczem na kilka dni. Tylko pytanie w czym to pomoczyć żeby sobie to realnie ułatwić? -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 17:34 |