![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 12 March 2009 ![]() |
No no no nie wiedziałem że miśka tu opisaliście hehe zmotywowało mnie to by was nawiedzić i tą konwersję na map sensor strzelić - bądź przestroić go na większa przepływkę od jakiegoś Turbo brata ![]() Hehe sprzęgło już daje radę z dodatkowymi Nm ?? Większa przepustnica gazu na miejscu ? Wpadaj, wpadaj . Sprzęgło ułożone, przepustnica a nawet cztery dzisiaj zanabyłem , poniedziałek-wtorek będą na miejscu także będziesz miał deko zagwostkę ![]() ![]() jakis wykres ile mocy szacujesz i Nm ?? Jeszcze nie hamowany , miło będzie zobaczyć 2xx ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
gdzie wyrwales to ITB?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 October 2002 ![]() |
Coobcio - sorki że temat zaśmiecam - opróżnij proszę skrzynkę pocztową na PM bo nie można się z tobą skontaktować
![]() Dzięki |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
jak tam projekt sie rozwija? ;-)
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 04 December 2008 ![]() |
panowie z kąd poliuretan można dorwać na zawias?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
Projekt jeździ lecz chwilowo bez rozwoju, przyjechało kilka aut z którymi porządek trza zrobić - a swoje wiadomo na końcu. Poliuretan możesz zamówić w olkuszu - posiadają formy do zawieszenia c50 któe zrobili dla nas - 50zł za gumkę było ostatnio.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 04 December 2008 ![]() |
duzo lepiej sie prowadzi?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Czarku, niejaki nasz wspólny kolega Kleszczo miał ci ogarnąć regulowane zębatki i jak ich temat stoi ??
Do tego się podstroi i na zimę wystarczy potem usprawnicie dolot i znowu się wystroi a na końcu jakieś wałki z czegoś bardziej agresywne i też się... ![]() -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 10 February 2010 Skąd: Grodzisk Mazowiecki ![]() |
Witam, jak tam eliminacja przepływki??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 01 April 2004 Skąd: Sz-n ![]() |
Czy ma ktos jakis kontakt do autoR`a? Na priva nie odpowiada, a mam kilka pytan o hybryde z tego tematu, mam obecnie 4g63 w C50 z wyrabanymi panewkami, a znalazlem silnik 4g64 z Galanta 92-96 USDM i fajnie by bylo poskladac to podobnie jak autoR
![]() |
|
|
![]()
|
|
lapy w C50 pasuja plug and play jak wkladasz 4g63?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 01 April 2004 Skąd: Sz-n ![]() |
Zalezy jaka wersja C50, w przypadku wszystkich SOHC (1.3 i 1.5) lapy NIE pasuja, w przypadku DOHC (1.6 i 1.8) lapy pasuja p&p. Nie wiem jak w dieslu. Niestety wszyscy pisza, ze C50 i 4g63 to swap prosty i przyjemny, a tak nie jest, duzo zalezy od tego ktory silnik byl bazowo. Ja za baze mialem gaznikowe 1.3 12v i wlozyc tam 2.0 to byla droga przez meke, a mialem calego eclipsa na czesci. W 1.5 przynajmniej uklad paliwowy zostaje i bodajze sprzeglo hydrauliczne tez juz masz. W 1.3 trzeba to wszystko wyrzezbic. Przerobienie lap nie jest trudne, bo roznice nie sa ogromne no ale trzeba troche pospawac
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
a wiesz jak sprawa wyglada w CA0?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: podkarpacie ![]() |
a to jak zwykle w sieci opowiesci ze swapy sa proste i 2 dni auto wyjezdza
![]() ze 2 lata temu jak mi panewka tez wysiadla pytalem autora tematu o laczenie glowicy z 2.0 i bloku z 2.4 to uszczelke trzeba zmodyfikowac lub blok pozniej w sieci tez lista czesci co od czego potrzeba zeby zlozyc taki silnik znalazlem ale temat odpuscilem |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 21:24 |