![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: Wawa ![]() |
mieszkam na Powiślu Czerniakowska / Śniegockiej jeszcze miesiąc temu regularnie widywałem parkującego wiśniowego Skyline a RHD zarejestrowanego w PL . Ten sky byl rejestrowany z 5 lat temu przez Jarkowego z SKYRACING i wtedy to nikt nawet nie myąlał na szeroka skale o angolach. Także wielce prawdopodobne ze Jarkowy byl jednym z pierwszych, kiedy takie akcje byly egzotyka. Wydaje mi sie ze przy obecnym nawale wniosków o odstępstwo mogą chcieć jakoś ograniczyć ten proceder:) -------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
Skyline R33 rdzewiuch stoi po to żeby mieć Fabia II RS daily Suzuki SV650S żeby mieć |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 01 December 2004 Skąd: Suburbicon ![]() |
a Jarkowego skaje (czarny GTS-T i wiśnia GTR) nie byly przelozone na chrześcijańską stronę?
A co do meritum to ja jestem za bo może w końcu uda się zanabyć ww. skaja bądź suprę czy też inną silvię s15 i bez latania po urzędach normalnie móc je zarejstrować jak choćby w Niemczech. Co do zwyklych aut to wątpie bo jak ktoś już słusznie zauważył dużo ludzi mówi pas po jeździe próbnej ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Bordowy GTR na pewno nie, bo codziennie go widzę pod uczelnią. Ba! Ostatnio został przerejestrowany ze Szczecina (?) na warszawskie blachy. Kierwa dalej po prawej.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
To właśnie ex sztuka jarkowego
-------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
Skyline R33 rdzewiuch stoi po to żeby mieć Fabia II RS daily Suzuki SV650S żeby mieć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Tak, wiem to doskonale. Auto cały czas jest modowane dalej, bardzo ładnie utrzymane, ładne felgi... No i "polskie blajchy"
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa/Poznań ![]() |
Dokładnie
![]() -------------------- MB W202
|
|
|
![]()
|
|
Skorzystam z istniejącego tematu i zapytam: Czy ktoś wie dokładnie co wymyślił ITS, że diagności za nic na świecie nie chcą już zrobić przeglądu auta po przełożeniu kiery? Sprawa z tego co wiem jest dosyć świeża i podobno dokumentnie udupia wszystkich, którzy zrobili przekładkę i chca zarejestrować taki samochód w PL. Wściekłem się bo robiłem sobie powoli i dokładnie samochód od marca, jestem na finiszu a tu takie info.
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa/Poznań ![]() |
Jutro zapytam mojego ,,człowieka od rejestracji,, ...
-------------------- MB W202
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 21 September 2005 Skąd: znad Wisły ![]() |
mate, a pytałeś się swojego "pana Kazia" ??
-------------------- ...crash tester...
|
|
|
![]()
|
|
mate, a pytałeś się swojego "pana Kazia" ?? Właśnie zapytałem a on taki trochę był zmieszany i teraz ja też już jestem ![]() Zarejestruje go jako samochód osobowy, agregat prądotwórczy, fiata 125p lub na Litwie ale nie daruje sobie -------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
moze jako SAM?
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
hehe... niezła myśl
![]() procedura na pierwszy rzut oka nie wygląda na skomplikowaną, robił to już ktoś z "anglikiem" ? -------------------- ...crash tester...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Można przekładkę jak SAM zarejestrować, widziałem coś takiego kiedyś, i chyba nawet mam foto - SAM Skyline
![]() |
|
|
![]()
|
|
Kiedyś to można to nawet było zrobić przegląd po przekładce, teraz jest pytanie jakie są wymagania aby zarejestrować sama
|
|
![]()
|
|
-------------------- ...crash tester...
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
artykuł z 22 maja 2007 roku
od tamtej daty nie było zmian ? |
|
|
![]()
|
|
To znalazłem z trochę świeższą datą w innym temacie na forum:
http://powiat.jeleniogorski.sisco.info/zal...ki/514/R-06.pdf -------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 10 September 2025 - 22:54 |