![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Tu małe comparo obecnych z serią 285/35/18: ![]() ok ale czemu wziąłeś oponki przeznaczone do dragu - 555r a nie uliczne 555 bądź torowe 555r2 pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
Pewnie kolega często się upala na prostej dlatego takie wybrał
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 August 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Firma, która robiła autko na potrzeby filmu "60 sec." to YearOne.
A twoje auto jest piękne, cudowne a V8 miażdzy cyce. Gratuluję. -------------------- To forum jest jak narkotyk!!! Chcesz odejść...nie pozwoli. Wrócisz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Firma, która robiła autko na potrzeby filmu "60 sec." to YearOne. A mi się zdawało, że Unique Performance ![]() EDIT: I chyba dobrze mi się zdawało. Autko i foty - genialne! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Pewnie kolega często się upala na prostej dlatego takie wybrał ![]() ![]() nawet jeśli to 555 lub 555r2 robiły by lepszą robotę w naszych warunkach, a jak już do upalania na wprost to lepiej wziąć NT-01 lub NT-05 pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 August 2006 Skąd: Poznań ![]() |
"A mi się zdawało, że Unique Performance "
Wszystko możliwe:). kiedyś oglądałem program na Discovery pt. " Rides" i Chip FOOSE właśnie z kolesiami z YearOne mieli na sprzedaż takie modele więc stąd moje skojarzenia z YearOne. Ale co tam. Autko jest super. -------------------- To forum jest jak narkotyk!!! Chcesz odejść...nie pozwoli. Wrócisz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
PMN Powiedz jakiego programu używasz do obróbki
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
PMN Powiedz jakiego programu używasz do obróbki ![]() PMN raczej tego nie obrabiał ![]() ![]() http://cache.wists.com/thumbnails/0/a9/0a9...bc4bafe822-orig <<< tu masz poglądowe zdjęcie takiego riga Rzadko piszę w takich tematach, bo żeby każdy przyklaskiwał to tematy miałyby po 10 stron z gratulacjami, ochami i achami ![]() Na 3,4 widać inny odcień drzwi, kolor nie wszedł czy ten typ tak ma? |
|
|
![]()
|
|
no to co pokazałeś przedstawia zdjęcie z przodu, a zdjęcie tylu z boku bardziej tak..
![]() ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
http://cache.wists.com/thumbnails/0/a9/0a9...bc4bafe822-orig <<< tu masz poglądowe zdjęcie takiego riga Widzisz słowo "poglądowe" ? Fotograf ma patent na każdą stronę, pokazałem Ci tylko jak to wygląda. W Photoshopie się da i co z tego? I masz na pierwszej stronie napisane, że zdjęcia zostały wykonane przez dwóch fotografów, a nie PMN'a który później obrabiał to w Photoshopie. |
|
|
![]()
|
|
nom tak
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Zdjęcia fajne auto wypasione. Jeszcze coś musisz zrobić z panelami drzwiowymi na głośniki baby plastic is fantastic :-)
-------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 27 May 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
@AWSA - narazie tylko raz byłem na track day'u, na codzień zdecydowanie częściej przydają mi się opony bardziej dragowe. Opony "skręcające" założę, po tym jak wjedzie ambitniejsze zawieszenie.
NT01 - nie wiem czy są lepsze od NT555R dragowo, na pewno nie ma ich w moim rozmiarze. NT05 - to zwykła uliczna opona, nawet nie brałem jej pod uwagę -100% gorsza na wprost od 555R NT555 - znów opona uliczna, odpada w przedbiegach 555RII - fajna, ale znów, nie ma rozmiaru i nie sprawuje się lepiej na wprost. Więc... raczej miałem rację ![]() BTW. ten opis chyba nie jest dla zmyły, nie? ![]() ![]() ![]() @Morfeusz - zdjęcia 100% RIG - tak jak pisze joker. @Elb - podobno to specjalny rodzaj plastiku, ułatwiający ścieranie majonezu... Boję się, że ze skórą może nie być tak łatwo ![]() ![]() -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 15 October 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Kubaa nie badz zlosliwy
![]() http://automotiverigs.com/gallery.html - takims czyms osiagniesz taki efekt rozmazania ![]() Widzialem, slyszalem to Shelby. Kilka razy na spotach w nocy, ale najwieksze wrazenie zrobil na mnie, podczas spaceru po centrum, gdzie na pelnym gazie przelecial przez ul. Zurawia i zostawiajac za soba, powlaczane alarmy w samochodach. Dzwiek robi masakre, cos wspanialego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iPwCD3BA5nA |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
Doceniajac moc,niszowosc samochodu w PL,legende i dzwiek bede chyba pierwszym ktory napisze,ze ten samochod nie podoba mi sie ani troche z zewnatrz a tym bardziej wewnatrz,natomiast pomijajac "modela" obie sesje extra
|
|
|
![]()
|
|
@AWSA - narazie tylko raz byłem na track day'u, na codzień zdecydowanie częściej przydają mi się opony bardziej dragowe. Opony "skręcające" założę, po tym jak wjedzie ambitniejsze zawieszenie. aha CYTAT NT01 - nie wiem czy są lepsze od NT555R dragowo, na pewno nie ma ich w moim rozmiarze. są CYTAT NT05 - to zwykła uliczna opona, nawet nie brałem jej pod uwagę -100% gorsza na wprost od 555R no nie tak zupełnie zwykła uliczna, na wprost to napewno nie ale stosunek na wprost+skręty do ceny całkiem niezły ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
Wiem że jestem krótko na forum i w sumie nie wypada mi zwracać uwage takim doświadczonym użytkownikom jak AWSA, ale według mnie troche mylisz temat dyskusji, PMN założył temat o zdjęciach swojego auta a nie temat o ogumieniu, jego sprawa jakie ma opony na własne oczy widziałem że dają rade i mało kto mu podskoczy na mieście
![]() ![]() Więc może skupmy się na fotkach i wyglądzie auta niż na oponach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
AWSA,podeslij mi link (moze byc PW) do tych NT01 w 305/35/20 -na stronie producenta nie ma takiego rozmiaru... toyo R888 tez szukalem i rowniez nie ma.
NT555R czy NT01 Nitto zalicza do kategorii Competition, NT05 do Street. Przy zakupie patrzylem na performance, stosunek do ceny, szczesliwie moglem pominac ![]() I w sumie racja- do kwestii performance/modyfikacji chetnie wroce po opisaniu auta w dziale "Projekty..." co, mam nadzieje, szybko nastapi. @joker -kolor drzwi to pewnie cien/swiatlo. Auto jest funkiel ![]() Mimo,ze fotografujacy nie wypowiedzieli sie jeszcze w temacie,jestem pewien,ze czekaja rowniez na opinie dotyczace samych zdjec. Thx wszystkim wypowiadajacym sie ![]() -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
whooops nie wiem czemu mi się ubzdurało ze masz 18'tki
![]() ![]() z 20'tek to do twoich zapotrzebowań polecił bym Mickey Thompson Sportsman S/R http://www.mickeythompsontires.com/street....tem=SportsmanSR pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 21:00 |