![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
ładnie wygląda !! tak dalej
![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Rozebrać wszystko, wycisnać wszelki tuleje i sworznie, piaskowanie i proszek - będzie jak nowe ![]() ![]() A potem złożyć czy na poliuretanie czy w gumie. Zawsze tak i tylko tak odnawiamy/walczymy z rudą. ładne u mnie wozek juz jest odnowiony, mam cale podwozie z RS4 i bedzie mi łatwiej bo je wyczyszcze na spokoju a potem zaloze a z S4 pojdzie na złom -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
kurde naprawde korozja ostro wziela....SID przyznaj sie po powodzi ta twoja furmanka
![]() |
|
|
![]()
|
|
kurde naprawde korozja ostro wziela....SID przyznaj sie po powodzi ta twoja furmanka ![]() po rocznym staniu bez używania, od zimy ! ![]() jak ożyje to ją przewieje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
spokojnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
albo chociaz w 2011
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
ale przynajmniej buda w audi dobra
![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
kat jest AWG ? ładnie to wyglada
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 13 September 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
no Andrzej to czekamy juz moze sie w koncu doczekamy wszyscy i pokazesz jak urządzonko bedzie smigało, bo delikatnie mówiąc to troszke sie przeciąga odbior samochodu, tak to w życiu zazwyczaj bywa:)
czekamy -------------------- et 11.80 - Ryki 19.09.2009 AWD+ Street
|
|
|
![]()
|
|
no już niebawem niebawem - koniec tego miesiąca strojenie
![]() Prace wymagały troche czasu a co chwila coś się w projekcie zmieniało. Co już ukonczone: - blok 2,8l rozwiercony dla większych tłoków ![]() - wał 2,8l przygotowany, wyważony - silnik złożony, wał, kute tłoki, korby, głowice - głowice obrobione, wypolerowane kanały + patenty pm-motorsport ![]() - silnik dzięki nowym tłokom został odprężony ![]() - koło jednomasowe pm-motorsport - sprzęgło spiec i docisk Radzikowski - podkładki pod kolektor ssący pm-motorsport - skrzynia RS4 zamontowana - podpora skrzyni biegów pm-motorsport - ukonczony duzy przedni IC o nietypowych kształtach, wydajności do 650-700 PS ![]() - ukonczone wszelkie orurowania IC, dolotu - zmodyfikowana chłodnica klimatyzacji - zmodyfikowany przedni pas pod IC ![]() - nowa chłodnica wody wykonana specjalnie dla nowego IC i zmienionego pasa przedniego - nowy dodatkowy wiatrak chłodnicy wody - cały nowy wydech, jeden tłumnik i katalizator, koncówki RS4 - nowe kolektory wydechowe odpowiednie dla większego turbo - pompa Bosch 044 zamontowana - i inne Co zostało do zrobienia: - nowa większa chłodnica oleju - juz czeka - dodatkowa chłodnica skrzyni - juz czeka - nowe świece - owinięcie wydechu, kolektorów bandażem temp. - odizolowanie termiczne dolotu - zamontowanie wtrysku metanolu i zbiornika - zamontowanie turbo timera - zamontowanie wskaznika cisnienia paliwa i kupno mieszanki paliwa DEFI - montaż podpory mostu, podpory wału, nowych HI poduszek pod silnik - zmiana na zegar RS4 - dodatkowy dolot dla filtra - hamulce 365x34mm osobisście w srode zamontuje ![]() - dojazd/dotarcie do Wrocławia ![]() - powrót maski carbon z nowym zapięciem i może wlotami - i inne -------------------- |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
ja juz bedzie gotowe to zaczne organizowac pielgrzymki do Ciebie i moze cos zarobimy na tym.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Bardzo mi się podoba - z zewnątrz seria ( no powiedzmy
![]() Czekam na więcej fotek i pewnie jakiś dobry ( nie nagrywany telefonem w nocy ) film prezentujący auto by się przydał - taka produkcja postawiła by kropkę nad i ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
samochód legendarny jeszcze żadnego czasu nie zrobił a już opiewany w pieśniach i balladach - gdybym ja przerabiał samochód tyle czasu już bym na zawał padł 3 X - wielkie gratulacje za cierpliwość
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Hmm... Nie dla każdego walka o każdy ułamek sekundy jestem życiowym celem.
Czasem warto wyjść ze swojej skorupki i rozejrzeć się na około... -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
|
|
![]()
|
|
ja to rozumiem mój czas s4 na cwiartkę w Kamieniu to 13.8 (bez podtlenku, avantem i z telewizorem nawet ale nie w tym rzecz
![]() ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Zadaniem tego auta , ma byc pewnie dostarczanie przyjemnych emocji z jazdy nim... i to zadanie spelni pewnie w 100procentach , bo watpie ze trafi na seryjne auto ktore go przejedzie jakos drastycznie lub wogole ... Pewnie nie wiele auto da rade z nim konkurowac na ulicy ,a tu chyba o to chodzi bo auto pewnie pozostanie w cywilnej wersji
ps jechalem kiedys pewnym s4 o mocy 400 km i 620 nm soft by GTO, 1000km i trafilem sie na autostradzie z lambo Gallardo .. nie wiem czy mi wierzycie czy nie ,ale od predkosci 160km/h do predkosci 260km/h odjechal mi moze o dlugosc dwoch samochodow z tym ze on zredukowal na 5bieg ,a ja nie ... dlatego rewelacji nie zrobil.. SID na bank by mu swoim nowym poradzil.. chlop mial mine nie tega , tym bardziej ze jechal z fajnym ptaszkiem - nie popisal sie za bardzo -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Koniować się nad tym autem nie będę - nie ma w nim wsi, lista modów jest pokaźna, nad autem pracował też Przemek który jest prefekcjonistą, więc jakość wykonania całego orurowania jest zapewne świetna.
W chwili obecnej rozmowa o jakichkolwiek osiągach jest pomyłką. Poczekamy na gotowe auto, ew. wykres i odczucia ownera. A żadne pieśni i ballady do mnie jeszcze nie dotarły, a sam daleki jestem od ich tworzenia ![]() Bez żadnej napinki generalnie ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
|
|
![]()
|
|
hehe no ja jestem z Rzeszowa to w "naszych" rejonach o tym samochodzie już głośno się robi od dłuższego czasu :-) w skrócie każdy słyszał nikt nie widział to najlepsze podsumowanie tego co chciałem powiedzieć
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 21 July 2025 - 13:17 |