![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
jak auto wystroje dam info/opis, narazie mam sporo do zrobienia jeszcze przy aucie
-------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
jak auto wystroje dam info/opis, narazie mam sporo do zrobienia jeszcze przy aucie Jak wystroisz i dotrzesz do końca miesiąca zmotywuje to mnie do wystrojenia swojego, zrobimy spota 400+ jakiego jeszcze nie było w Rzeszowie ![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
nie ucierpiało Kiwi ![]() ![]() ![]() czyli wychodzi na to, że audi s4/rs4 to bardzo wytrzymałe i bezpieczne samochody. w sumie przy fabrycznym 270hp producent musi zadbać jakoś o bezpieczeństwo. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
spokojnie spokojnie jest jeszcze kilka tez fajnych aut w Rzeszowie 400+
![]() A z tego co widze jak idzie Andrzejowi docieranie silnika to jeszcze chwile potrwa zanim na strojenie trafi:) A tak serjo nie dziwie sie Sidowi ze tak wolno dociera motor jak wiecej go nie ma ostatnio w PL niz jest:) STD1984 jak bedziesz u nas to si odrazu ustawimy na jakas rolke z naszym gt400 ciekawy jestem wyniku:) ps do środy:) -------------------- WWW.RS-SERVICE.EU
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
A z tego co widze jak idzie Andrzejowi docieranie silnika to jeszcze chwile potrwa zanim na strojenie trafi:) U niego z docieraniem motoru to tak jak z winem czym dłużej poleży tym lepsze ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Na prośbę SID'a zamykam.
Otworzymy jak auto będzie gotowe, a z zapowiedzi właściciela - będzie się czym pochwalić ![]() -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 21 July 2025 - 13:16 |