![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Dzisiaj gdy ochlonolem po wczorajszych testach musze powiedziec ze liczylem na cos wiecej .
Gdy odpalilem pierwszy raz NFS Shift grafika zaimponowala mi od razu , tym razem tak nie bylo , ale to byl pierwszy wieczor z GT wiec moze poprostu za duzo wrazen. Motorycznie jest oczywiscie OK ale trzeba troche pograc by moc cos wiecej powiedziec . Funkcja online to super sprawa i chyba glownie dla niej wielu bedzie chcialo miec GT5. Czekam na opinie innych . -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
A jak z modelem jazdy? Jakies odczucia płynace z gameplayu? Bo grafika nie jest najwazniejsza przeciez:) A i tak jestem pewien ze na eleganckim tv to szczena opada.
Teraz czeka mnie zakup PS3 ponownie bo czekałem na ta gre juz długo długo:) a wczesniej nie było w co grac i głupi sprzedałem PS a trzeba było trzymac w szafie hahaha. Piszcie Piszcie jak tam wrazenia z gry. Pozdrooo |
|
|
![]()
|
|
Gram na LEDzie , oczywiscie grafa jest ok . Motoryka jazdy dobra ale przestraszyla mnie nadsterownosc FWD.
-------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
|
|
![]()
|
|
Po paru dniach ... hm nocach
![]() ![]() Czuje jednak ze bez kiery nie powalcze . Ludziska zapinaja nieziemsko. -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
jak odblokowac duzy ring ? przeszedlem wyzwanie AMG ....ale trasy nie mam nigdzie dostepnej
-------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
-------------------- BMW
|
|
|