![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 05 October 2005 Skąd: Warszawa/SSG ![]() |
Widze ze samochod trafil w dobre rece - to cieszy
![]() ogarnij pare rzeczy, opanuj samochod w obecnym setupie, a pozniej jedz do Dominika po wiecej ![]() ![]() Skoro tak dbasz o samochod to pewnie nad rozporkami tez juz pomyslales? -------------------- Spawanie to ciekawe zajęcie... ;)
ET 12,4 Street FWD ET 14,6 Mini |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 21 August 2007 Skąd: BHW ![]() |
Ogarniam ogarniam HIO też dochodzę do tego samego wniosku, że jeżeli Witek podnosząc moc o 170KM do 570KM w sumie na swoim EK4 i różnica w czasie była 0,7 s , to nie ma sensu mordować silnika na tym co ma teraz pojeździ dłużej
-------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzisiaj chyba na C jakoś zawitam po 20 jak kto chętny obejrzeć zapraszam
![]() -------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Witek podnosząc moc o 170KM do 570KM w sumie na swoim EK4 i różnica w czasie była zaledwie 0,7 s , t ![]() 0,7sec na tym poziomie czasów to jest przepaść, a nie zaledwie.. -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
.... sprezarka da rade duuuzo ![]() pompa to już w okolicy maxa działa -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Fawor, wiem wiem od niskich 13s, tak jakoś głupio to napisałem
![]() ![]() Albert a do ilu stracza W255 tak w ogóle ? dzisiaj na C zrobiłem kilka fotek, ale nie pokarzę wszystkich bo nawet nie amator aparatu jestem i nic nie wyszło, będę musiał sie gdzieś umówić z kimś na jakimś złomie albo innej fabryce żeby pstryknął mi parę fajnych fotek ![]() ![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Albert a do ilu stracza W255 tak w ogóle ? tak mniej więcej do tylu, co masz w podpisie ![]() http://www.eastcoastrollingthunder.com/jmiller/finject1.htm póżniej pozostaje już chyba tylko dual-pump -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
tak mniej więcej do tylu, co masz w podpisie ![]() http://www.eastcoastrollingthunder.com/jmiller/finject1.htm póżniej pozostaje już chyba tylko dual-pump mysle ze jeszcze ciutke pompa da rade wiecej niz jest obecnie. a pozniej mozna... ![]() plus lekki bak do tego ![]() i juz startujemy w DRAGu ![]() ![]() -------------------- Spawanie to ciekawe zajęcie... ;)
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Albert a do ilu stracza W255 tak w ogóle ? Doświadczenie kilku osób tutaj w PL pokazuje że do 400KM jest bezpiecznie, potem to już loteria. Oczywiście zaraz znajdzie się taki co napisze ze gdzieś w usa zrobili i 500. To wszystko zależy od ciśnienia na listwie, średnicy przewodów, rodzaju użytego filtra paliwa, sposobu poprowadzenia przewodów, napięcia na pompie i jeszcze od wielu innych czynników. Problem może być taki że wszystko dobrze może działać ale nagle przy 7800 rpm pompa nie podaje już tyle ile powinna nie zobaczysz tego na wykresie a zwykły czujnik tego ci też nie pokaże. Proponuję przesiadkę na Bosha 044 która bezpiecznie do 600KM+ (wszystko zależy ile boost i jakie ciśnienie na listwie paliwowej). ![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
bosh wypas sprzet
ale glosny jak cholera ![]() ps wez najpierw pojezdzij tym co jest obecnie troche, ogarnij srednie 12 powtarzalnie na C ![]() pokiluj troche, pociesz sie a potem sie poduma ![]() wszelkie dlubanko to zaraz jakies klopoty, ze to nie gra, tamto sramto za male itp itd -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Dokładnie. Polecam 044-kę którą można normalnie kupić z gwarancją. Na dodatek jest wielokrotnie mniej awaryjna
![]() -------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
ps wez najpierw pojezdzij tym co jest obecnie troche, ogarnij srednie 12 powtarzalnie na C ![]() pokiluj troche, pociesz sie a potem sie poduma ![]() wszelkie dlubanko to zaraz jakies klopoty, ze to nie gra, tamto sramto za male itp itd Dokladnie tak jak wyzej napisane. Masz obecnie dobry setup, ktory daje rade- na zapas teraz bym sie nie martwil. jezdzic, cieszyc sie, i za duzo nie kombinowac zeby nie przesadzic ![]() a to ze Bosch glosny... no coz, cos za cos ![]() -------------------- Spawanie to ciekawe zajęcie... ;)
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
bosh wypas sprzet ale glosny jak cholera ![]() pompuje tyle lph, to musi być głośny niestety ![]() Dodam tylko, że oglądałem wczoraj auto na C i ten samochód to kawał dobrej roboty. Bezawaryjnej jazdy i powtarzalnych dwunastek życzę ![]() -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2005 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
piekielnie szybką maszyne zbudowałem
![]() ![]() fajnie ze ograniasz detale i fura jest coraz ładniejsza ![]() -------------------- Mistrz Profi Plus WST 2009 i 2010
Street RWD @ 13,1 ET (218 KM), Rozeta -> 1,22 (III-biegiem) Street FWD @ 12,6 ET (1.1 bara) |
|
|
![]()
|
|
no widzisz Mati dobrze Ci to wyszło, ale poczekajmy aż to w końcu opanuję bo stałęm jak wryty na 1nce, gdy Ty już byłeś ze 2 długości z przodu dopiero jak dostawałem przyczepności to zaczynałem się w końcu poruszać
![]() powiem Ci że ta guma którą złapałem wcale nie pomogła (dobrze, że koleś (podziękowania dla niego) mnie zatrzymał jak wyjeżdżałem z pobocza nie chcę nawet myśleć co by było gdyby...) dowaliłem na niej 2,8bar co pewnie też jakoś tam powodowało, że nie mogłem płynnie ruszyć, ale nie ma co narzekać dopóki kierownik dupa ![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2005 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
jak wczoraj na S pogoniłes wszystko co sie ruszało i dopiero minimalnie uległeś najnowszej vetce Z06
![]() ![]() gatki bo jak widac po wynikach ustawek ogarniasz juz nie tylko detale ![]() ![]() -------------------- Mistrz Profi Plus WST 2009 i 2010
Street RWD @ 13,1 ET (218 KM), Rozeta -> 1,22 (III-biegiem) Street FWD @ 12,6 ET (1.1 bara) |
|
|
![]()
|
|
poczekajmy jeszcze chwilę Mati, na moich oponach 0 trackji (choć i tak mówiłeś, że nieźle sobie na nich radzę) zobaczymy co będzię z Z06 jak staną na Enkeiach R888,
do zobaczenia next time -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: Wawa ![]() |
poczekajmy jeszcze chwilę Mati, na moich oponach 0 trackji (choć i tak mówiłeś, że nieźle sobie na nich radzę) zobaczymy co będzię z Z06 jak staną na Enkeiach R888, do zobaczenia next time Co to za opony? -------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
Skyline R33 rdzewiuch stoi po to żeby mieć Fabia II RS daily Suzuki SV650S żeby mieć |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
zapewne toyo r888 naciagniete na felgi enkei..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 06:23 |