![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 22 April 2008 ![]() |
po kozaku fest.....
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
fajnie, ze kolejny taki projekt powstaje w Polsce.... bo Marosa M3 wymiata, 997T ledwo dawalo rade...
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
fajny projekt a i malowanie mi sie podoba, będzie fajnie śmigać
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT ej Pawel nie chcial ujawniac swojej m3 no coz tam chyba jakos 750 hp a czy ktos sie tutaj ujawnia? to normalne auto do jazdy po bułki... a poza tym ciuś ciuś jesteście u pani bo odgapiacie ![]() -------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
a czy ktos sie tutaj ujawnia? to normalne auto do jazdy po bułki... a poza tym ciuś ciuś jesteście u pani bo odgapiacie ![]() Po prostu idealna moc na jazde po poranne błeczki... ![]() -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Po prostu idealna moc na jazde po poranne błeczki... ![]() może po prostu lubi mieć w domu cieplutkie i świeżutkie ![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
może po prostu lubi mieć w domu cieplutkie i świeżutkie ![]() Mówisz, że po powrocie do domu kładzie je na tylne opony? ![]() To do kompletu powinien jeszcze robić jajecznicę na tarczach hamulcowych... ![]() -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzisiaj powinnismy zakonczyc prace nad autem i odbyc pierwsze jazdy probne troche zdjec z telefonu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 31 August 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
a czy ktos sie tutaj ujawnia? to normalne auto do jazdy po bułki... a poza tym ciuś ciuś jesteście u pani bo odgapiacie ![]() hmm mijał mnie ten potwór ostatnio - co ciekawe miał sonde w tyłek wpiętą - grzmi nieziemsko ![]() ehh taka fura to po prostu marzenie ![]() -------------------- AUQ k04-01 - było
: Kawasaki Z750s..- też było teraz- STI bug |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj powinnismy zakonczyc prace nad autem i odbyc pierwsze jazdy probne troche zdjec z telefonu No i pięknie... kiedy wrzucacie wykresy? ![]() ![]() -------------------- First project - Almera GTiR... :)
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
gratulacje - kolejny fajny projekt.
jakich rozmiarow jest IC? wyglada na troche niewielki ale to moze moje zludzenie -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
cooler jest faktycznie nie duzy ale ma dobry rdzen . Przewidujemy doladowanie 7.5 psi a jest umieszczony naprawde w dobrym miejscu wiec powinien dac sobie rade. Zdziwilo mnie najbardziej ze nie ma miejsca na przeplywomierz podobno jezdzi bez hmmmm ?
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
w wielu E-mkach poprostu wywala sie przeplywomierz i daja rade
a rdzen jest dosc gruby -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
zrobilismy pewna modyfikacje kitu zamiast tego co proponowali zastowowalismy cos takiego produkcji wlasnej
![]() a tak to mialo wygladac wedlug producenta ![]() Auto zapala jezdzi co prawda pogoda nie sprzyja jezdzie na r888 ale nie jest najgorzej wkrotce sesja i do wlasciciela ![]() ![]() a tu ze slawnym ..... ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Ciekawe jak 323iT stana wypadnie na tle tej M3
![]() |
|
|
![]()
|
|
A pod jakim wzgledem przepraszam ? M3 ma lepsze hamulce , lepszy motor , min 100 koni wiecej , lepszy zawias , i td itd ,
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
Ciekawe jak 323iT stana wypadnie na tle tej M3 ![]() A pod jakim wzgledem przepraszam ? M3 ma lepsze hamulce , lepszy motor , min 100 koni wiecej , lepszy zawias , i td itd , tzn. pod wzgledem body kitu ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 September 2006 Skąd: okolice LBN ![]() |
Ale nie ma tej sławy
![]() Ale to M3 będzie latać. No i jakie jest docelowe przeznaczenie tego potwora? Bo samo wożenie tyłka to trochę mało... -------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
A to jest bardzo wazna sprawa . Generalnie jak poznalem Sebe zameczal mnie pytaniami jaki zrobi czas Warszawa - Gdansk , Poznan - Wroclaw
![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
A to jest bardzo wazna sprawa . Generalnie jak poznalem Sebe zameczal mnie pytaniami jaki zrobi czas Warszawa - Gdansk , Poznan - Wroclaw ![]() ![]() I później mamy dzwony opisywane na stronach z wypadkami na całym świecie... uwielbiam takie pomysły jak bicie rekordów między miastami... 1 raz się uda, drugi się uda... Kiedyś się nie uda. A już najlepiej jak ktoś leci autem z klatką... on przeżyje i z takim założeniem leci... a jak rodzina z 3 dzieci zginie... cóż... Sorry, że walnąłem taką moralną pogawędkę, ale dla mnie zamknięte imprezy i tory są od wyżywania się. Też kiedyś latałem jak wariat i po każdej chorej akcji myślałem... Skoro tym razem się uda to i już każdym innym... Na szczęście mi przeszło. ![]() W Niemczech byłem na Nürburgring, na któym latały auta o gigantycznym potencjale... Każdy po wyjeździe z toru jechał zgodnie z przepisami... To jest dla mnie poważne zachowanie i tak powinno być też u nas... szkoda, że torów albo brak, albo drogie jak cholera. Jeszcze raz podkreślam, że fantastyczna robota i auto bomba, ale jak kolega powyżej stwierdził "Do wożenia tyłka to trochę za mało"... ![]() Nadal liczę, że pochwalicie się wykresami z hamowania sprzętu. ![]() Piotrek. -------------------- First project - Almera GTiR... :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 10:29 |