![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam mamy przyjemnosc zaprezentowac bmw m3 e46 stage 1
1. Auto : bmw m3 e46 carbonschwartz metalic 2003 r manual 2. Aerografy tylny zderzak oraz boki to nie sa naklejki ! 3. carbonowe skory + alcantara 4. multimedia alpine + ori harman kardon 5. nakladki na pedaly hamann 6. slupki pod zegary defi + flokowanie 7. zawieszenie tein super street + laczniki drazka stabilizatora thx jdl 8. edfc thx jdl 9. zegary defi amber : egt , boost, temp wody 10. przednia maska carbon 11. dach pokryty carbonem 12. tylna klapa csl carbon 13. nerki przod carbon 14. boczne wloty w czerni 15. carbonowa wentylacja maski 16. pokrywa dekla carbon 17. prowadnica powietrza carbon 18. progi carbon polakierowany 19. big brake kit brembo gt series nacinany 380 mm 20. tarcze tyl seria pomalowany zacisk 21. felgi od csl 19 cali 22. opony toyo r888 przod 235 tyl 265 30 19 23. wydech active autowerke + sportowe katy + customowe kolektory wydechowe calosc z racji braku czasu thx przemo car 24. xenon + ringi cfl 25. kompresor kit ess tuning cfr 550 26. oleje motul 300v + rbf 660 + pelen serwis aso Moc na wakacje wedle zapewnien ok 500-550 koni stage 2. na zime moc docelowa 750 koni 1. body kit ori gtr 2. mniejsze kolko kompresora + remap badz zmiana kompresora 3. kucie motoru 4. opony 295 30 19 r888 5. big brake kit tyl + zobaczymy kilka fotek sesja wkotce tak samo jak pomiar na hamowni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Z rozmachem i grubo! Videos please!
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2005 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
niezły przeciąg bedzie to robiło !
mialem przyjemnosc sprobowac sie z taka kombinacja i musze przyznac ze powyzej 150km/h to juz leci jak samolot ![]() -------------------- Mistrz Profi Plus WST 2009 i 2010
Street RWD @ 13,1 ET (218 KM), Rozeta -> 1,22 (III-biegiem) Street FWD @ 12,6 ET (1.1 bara) |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 15 May 2009 ![]() |
Bardzo ładne auto, widać że właściciel doinwestował auto
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
Ciekaw jestem jak będzie wygladał wykres z hamowni i jak z moca w nizszych obrotach.Ale jest grubo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Trakcja bedzie sie zaczynala od 140-150kmh
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
Wszystko pieknie,slicznie ale jak dla mnie caly efekt psuje ten wiesniacki malunek na zderzaku jakby zywcem wziety z tematu w OT
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 15 April 2008 Skąd: Warszawa-Anin ![]() |
Potwierdzam, na zywo troche dziwnie wyglada tyl samochodu z aerografem . Z drugiej strony respekt za setup
![]() -------------------- EP3 k20 Rotrex 320/285
A45 492/650 |
|
|
![]()
|
|
dlatego zastosowalismy r888 przod aby hamowal a tyl aby byla trakcja. Narazie 265 jak bedzie body wjedzie 295 30 19 . Co do aerografu to jest to czysto indywidualne podejscie wiec nie wypowiadam sie na ten temat.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 25 June 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Piękny sprzęt, sądząc po blachach auto śmiga po Poznaniu ? Mam nadzieje że będzie dane mi to kiedyś zobaczyć w akcji.
Auto mechaniczne ma zdaje się ten sam kompresor kit co pewna niebieska m3 z mforum , tam wyszło chyba ciut mniej mocy (bodaj 496) i były (są ?) jakieś problemy z nadmiernym grzaniem się auta. Fura typowo uliczna czy bardziej pod Time Attack ? 1:4x na torze poznań osiągalne zapewne bez problemu przy ogarniającym kierowniku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
ja to bym mu dowalił qrkek od lp, felg stalowych pewnie nie robią na 19cali...
i okleił bym go znaczkami z m3 z tesco... projekt gruby!!!!!!!!!!!!!! ***do dnia dzisiejszego żaluję pozbycia się swojego e36 m3 sedan ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 25 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
super projekt- imponująca lista części
a wizualnie warto się pozbyć wszelkich malunków- fura bardzo by zyskała na wyglądzie mi do pełni szczęścia brakuje skręcanego BBS'a, ale aktualne koło też jest super |
|
|
![]()
|
|
Tak dlatego zalozylismy dokladny zegar temperatury wody . Marosa m3 grzal sie na torze o ile dobrze pamietam , Nie widze przeszkod aby nie zmienic chlodnicy na bardziej wydajna. Auto bedzie napewno sprawdzone a wykres bedzsie wklejony jesli ja nie zdaze to napewno zrobi to brt pozdr.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 October 2006 Skąd: Wwa / Octane Squad ;) ![]() |
fantastyczny samochod , jeszcze lepszy projekt !!
![]() -------------------- WWW.PROCUSTOM.PL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
ot gdyby ktos byl chetny na taki kit do E46 to mamy w kartonie w warsztacie czekam z niecierpliwoscia na wykres i z gory gratuluje -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
czekaj czekaj gdzie ja widzialem taki projekt...??? tylko kompresor wiekszy...
hymmm... ![]() -------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Konstancin-Jeziorna ![]() |
2. Aerografy tylny zderzak oraz boki to nie sa naklejki ! A szkoda... Pojawią się jakieś filmy? -------------------- THE SNOWFLAKE
|
|
|
![]()
|
|
ej Pawel nie chcial ujawniac swojej m3
![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Konkretny projekt, auto będzie jeździło na codzień po ulicach ?
Napisy jak dla mnie niepotrzebne, ale jak wspomniałeś ważne że właścicielowi się podoba. Są jakieś zdjęcia spod maski lub z przodu ? -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Adaś gratki wielkie dla Ciebie za projekt ... Nie zawsze jeździ się pod wiatr. Do zobaczenia w wawie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 05:55 |