![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
hwojtek - 100 zł
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Just 100 PLN.
Tylko nie przepij ![]() |
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
Owko 100pln
-------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
kivik 100pln
-------------------- Tor Poznan w 1:53.04 Integrą R
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Maxz - jeżeli można to 50zł z mojej strony (jeszcze w liceum jestem...).
Proszę o jakieś Pw. -------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No i kebaby na nastepny miesiac poszly sie $#@&*, dopisz 50zl odemnie.
![]() P.S. Odnosnie skasowania nagrania to jezeli bys zakwestionowal mandat (jak bys chcial a pisales ze niechcesz) to byli by na straconej pozycji. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Mam dziwne wrażenie że gdyby zakwestionował, to dziwnym trafem wideo dalej by istniało
![]() -------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Stówa ode mnie.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 28 July 2004 Skąd: Kraków ![]() |
Pyzo 100 zł
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 02 November 2002 Skąd: WAW ![]() |
stówa ode mnie - namiar konciany albo inny na priva plz.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 15 October 2002 ![]() |
Stówka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 12 January 2007 Skąd: stąd ![]() |
Mam maly kryzys finansowy- 50zl ode mnie- podeslij info na prv.
-------------------- 3,0tdiq
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Słuchajcie - każdy daje tyle ile może. Każdy grosz się liczy - nieważne czy 50, 100zł czy 1500zł. Ważne że w słusznej sprawie.
Na razie zbieram tylko deklaracje. W poniedziałek mam się kontaktować z Panią dr która ma pisać tę opinię - jak wszystko zostanie dograne, wtedy poproszę o wpłaty. -------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Chciałbym zrozumieć jedną rzecz. Co da opinia jakiejś choćby nie wiem jak szanowanej pani doktor? Przecież to nijak nie wpływa na zachowanie policji czy orzecznictwo sądów, a twardogłowi w rodzaju komisarza Pasiecznego będą dalej polowali jak polują i organizowali nagonkę.
Niech mnie nikt nie zrozumie źle, ja zgadzam się z tym że warto by było ztym walczyć, ale nie widzę takiej możliwości, bo niestety ogólnoświatowe trendy są wrogie motoryzacji. -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
Daja narzędzie do reki o skuteczności wiekszej niz "Tata, a Marcin powiedział..". Jakąś "materialną" podstawe do zakwestionowania zdania Sz.W (padnij!) Patrolu (powstań!).
Zawsze to coś - zwłaszcza jak idziesz "na udry" w przypadku kontroli. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Zawsze można się na taką opinię powołać, czy to w sądzie, czy to podczas spotkania z policją.
Ponadto, opinia będzie podstawą prawną a napisana konkretnego wniosku do Rzecznika Praw Obywatelskich. Tak podparty merytorycznie wniosek, będzie dużo bardziej przekonujący dla RPO i zagwarantuje że sprawa nie trafi do kosza pośród wielu innych spraw zgłaszanych do RPO. Myślę także, że sprawą da się zainteresować znacznie więcej podmiotów niż RPO - choćby media motoryzacyjne, które też o czymś pisać muszą. A to będzie bardzo łakomy kąsek. -------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Oni raczej wolą o tym jak to prędkość zabija ;-)
Ale trzymam kciuki. -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne zatrzymanie.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
prędkość prędkością, ale 80% to nasze drogi cudowne, gdyby były w lepszym stanie to jezdząc jak jezdzimy i tak było by znacznie mniej wypadków
większość z nich to prędkość + zła nawierzchnia/droga -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 10 September 2025 - 19:34 |