![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
![]() Zapraszamy na zawody 1/4 mili, organizowane na Torze Poznań, przy pełnej aprobacie Automobilklubu Wielkopolskiego. Wstępnie ma być 5 rund, z czego pierwsza 23 maja. Na chwilę obecną trwa praca nad regulaminem i poszukiwanie kolejnych sponsorów. Przewidujemy start 200 aut, dlatego też liczyć się będzie kolejność zapisów. Jako, że zawody mają mieć charakter "street", odpadają potworki przywożone na lawetach. Auto musi przyjechać na własnych kołach. Pełen regulamin będzie podany, jak nabierze ostatecznego wyglądu. Całym tematem tutaj zajmie się główny organizator, Tomek. Bardzo byśmy chcieli połączyć pierwszą rundę z inauguracją sezonu tuningowego, popularnym IST. Czy się uda - zobaczymy. Aha, mogę jeszcze dodać, że wpisowe będzie jakieś symboliczne. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Gdzie sie można zapisać?
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
Dziwnie wyglada logo SR jak pod nim napis racingforum-moze tez czas na zmiane logo?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
160 m to trochę mało na wyhamowanie
![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Jak otworzymy listę chętnych - dam znać.
Logo SR jest w fazie projektowania ![]() 160m, a po tym jest jeszcze od biedy łuk. To autka street, a nie Vette z VTG ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
heh, ja mam starego streetowego amerykańca co na 160m z prędkości końcowej raczej nie wyhamuje a z łukiem trochę strach ryzykować
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 March 2007 Skąd: Gliwice/Rybnik ![]() |
heh, ja mam starego streetowego amerykańca co na 160m z prędkości końcowej raczej nie wyhamuje a z łukiem trochę strach ryzykować Podziwiam za odwagę, ja bym się bał wsiąść do takiego auta ![]() -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 24 October 2005 Skąd: Wwa ![]() |
Jak otworzymy listę chętnych - dam znać. Logo SR jest w fazie projektowania ![]() 160m, a po tym jest jeszcze od biedy łuk. To autka street, a nie Vette z VTG ![]() ej, no nasza Vettka jest jak najbardziej streetowa: ![]() -------------------- www.showcar.intercars.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Jaki pomiar?
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 14 September 2006 ![]() |
Zapowiada się ciekawie , a co do "łuku" to słabo skręcające samochody dadzą rade 90-100km/h a lepiej skręcające 130-140km/h wiec mysle że tak zle nie będzie , popieram inicjatywę- fajne będzie to że po przejeżdzie będzie można pocisnąć sobie dalej przez tor
![]() -------------------- 2004 wice mistrz Polski w klasie turbo
2009 1 miejsce Gecko Cup Street RWD 2 miejsce Gecko Cup King of Street 2010 1 miejsce Gecko Cup Street RWD 1 miejsce Gecko Cup King of Street |
|
|
![]()
|
|
No na pociśnięcie przez tor to bym nie liczył, jak już to tylko do kartingu i do depo.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Jakby co - ja się piszę
![]() Oczywiście autem ulicznym. -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Zapomnieliście dodać ze auto musi miec max 93dB
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
96dB
Pomiar standardowy, wydruk z komputera ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
siet...mi chodziło o pomiar czasu
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
A to się dowiem i dam znać, bo z tego co wiem, to imprezke ma obsługiwać jakiś doświadczony koleś z wlkp.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 27 March 2009 ![]() |
A to się dowiem i dam znać, bo z tego co wiem, to imprezke ma obsługiwać jakiś doświadczony koleś z wlkp. Imprezkę będzie obsługiwał człowiek ma cały potrzebny sprzęt łącznie z choinką itd itd Chłopak ma doświadczenie obsługuje min. Majówkę BMW w Toruniu i podobne imprezki |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 22 April 2009 Skąd: Pabianice ![]() |
Wiadomo kiedy mniej więcej będzie regulamin i zapisy? Osoba z poza Poznania będzie mogła wziąć udział
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 15:50 |