![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Acha i ważna uwaga. Organizatorzy mogą startować w zawodach, ale w odróżnieniu od wiadomo kogo nie będą klasyfikowani. Czyli Albert i ja jeździmy dla funu a nie po tytuł.
![]() ![]() -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
mam pytanie,
imprezy sa w niedziele, czy aktualne wobec tego są zapisy w regulaminie ze pierwsza sesja jest od 10-13 bo to przez giełde jest mało realne a na pewno mało bezpieczne (jak pokazała już wiele razy historia) -------------------- Tor Poznan w 1:53.04 Integrą R
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
mam pytanie, imprezy sa w niedziele, czy aktualne wobec tego są zapisy w regulaminie ze pierwsza sesja jest od 10-13 bo to przez giełde jest mało realne a na pewno mało bezpieczne (jak pokazała już wiele razy historia) tak, sesja poranna 10-13 jest pewna, gdybyś był u nas to wiedziałbyś że nie mamy z tym problemu -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Acha i ważna uwaga. Organizatorzy mogą startować w zawodach, ale w odróżnieniu od wiadomo kogo nie będą klasyfikowani. Czyli Albert i ja jeździmy dla funu a nie po tytuł. ![]() ![]() jasne jasne teraz tak mowisz... ![]() A Abdul co sie nie udziela? Na na splywie jest czy co? ![]() JAK SZALEC TO SZALEC - kupilem bilet do Polski, bede !!! ![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
No i git. ktoś jeszcze z ekipy VTG? Pamiętajcie o drużynowej konkurencji!
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 31 August 2008 ![]() |
ja bym sie chętnie pobawił w coś takiego choc z moim doswiadczeniem byloby to bardzo hobbystyczne dostawianie po dupie:D mam tylko pytanko stwierdzenie przy rekawicach np ze moga byc z utracona homologacja znaczy ze musza ja miec? czy moga byc takie np sparco za ~100 dla mechanika czy cos?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Muszą być to rękawice do sportu samochodowego. Najtańsze są od 100 zł np. Sparco MECA-2 lub Sabelt Kartingowe.
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 11 September 2006 Skąd: Z daleka ![]() |
A co do skrzyn Dsg i Smg moga byc?
|
|
|
![]()
|
|
A czy skrzynia DSG jest kłowa ?
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 11 September 2006 Skąd: Z daleka ![]() |
Nie ale smg mozna traktowac jako sekwencyjna np. Taka jak ja mam w BMW. z tad moje pytanie czy sie łapie i bede mogł polatac
|
|
|
![]()
|
|
Ani skrzynia DSG ani SMG nie są skrzyniami kłowymi i dlatego nie są zakazane. Regulamin mówi o skrzyniach kłowych sekwencyjnych.
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Albert, jak z oponami? dowolnosc, nieslicki, jak to wyglada?
-------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
-------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
przegapilem, dzieki marcin
![]() -------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
odradzam kupowanie kombinezonu za 600pln ... jajca i pachy wam sie odparza po 20 min jazdy....
![]() ![]() -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
odradzam kupowanie kombinezonu za 600pln ... jajca i pachy wam sie odparza po 20 min jazdy.... ![]() ![]() Wiesz, nie mam doświadczenia w tych tanich egzemplarzach. Ale niby dlaczego taki kombinezon do Kartingu ma być zły ? np tutaj znalazłem listę http://sklep.gazdodechy.com.pl/karting_kom...ngowe_1075.html -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 29 September 2008 ![]() |
hej, a ja mam takie pytanie nie zwiazane z uczestnictwem tylko czy bedzie mozna wejsc na tor i poogladac?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 31 August 2008 ![]() |
dzieki za info o rekawicach. rozumiem ze sprawa kombinezonu na 1 rundzie jest oficjalna i nie bedzie wymagany? i jak to jest z przejazdami bo padlo pytanie ale odpowiedz dla mnie nei jasna.. nie znam za dobrze formuly time atack i nie wiem czy np bede robil sam to okrazenie z innym samochodem czy moze z 5 innymi?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 August 2004 Skąd: Płock/Warszawa ![]() |
robacek, formula time attack wyglada z grubsza tak, ze wjezdzasz i zjezdzasz z toru kiedy chcesz, start i meta sa lotne, samochody jezdza razem, licza sie czasy Twoich przejazdow, jak widzisz w lusterku Bullitta badz Marosa to zjezdzasz na bok
![]() -------------------- In Racing we trust
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 23 June 2004 Skąd: Wwa Białołęka ![]() |
jest/będzie jakaś lista oficjalna z zapisami? 30 miejsc może się okazać sporo za mało w stosunku do chętnych. W takim wypadku co decyduje? Kolejność zgłoszeń? Pozdr
-------------------- H O N D A
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 11:33 |