![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Po drugie dla integracji grupy jest lepiej jak znajdują się w niej ludzie o podobnym poziomie światopoglądowym, finansowym, itd. Inaczej zaczyna się dziadowanie z jednej strony albo Karolkowanie (wiadomo chyba o co chodzi?) z drugiej. Dla integracji grupy byloby lepiej, gdyby zamiast "wyrzucac" z niej osoby, ktore maja mniejszy budzet (lub inne zyciowe priorytety), zastanowic sie wspolnie, co zrobic, by bylo taniej i zeby wszyscy z "grupy" byli w stanie sie wspolnie bawic. Ze taniej sie nie da, to jedno, a sposob w jaki sie to przekazuje, to drugie... A teraz na serio. Nawet gdyby to była prawda, to co to ma do rzeczy? Zabawa w motosport tania nie jest, zresztą rozrywki dżentelmenów nigdy tanie nie były nawet zanim wynaleziono samochód. Niestety tak już jest, ja tego nie wymyśliłem. Rozrywki dzentelmenow? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To Ty chyba nie wiesz, kto to dzentelmen... Motorsport, rozrywka dla dzentelmenow to moze byl w latach trzydziestych ubieglego wieku. Obecnie realia sa niestety skrajnie inne...liczy sie hajs, hajs i tylko hajs. Nawet umiejetnosci schodza na dalszy plan, nie mowiac juz o kulturze, wzajemnej pomocy i innych aspektach, szeroko pojetego, "dzentelmenstwa". A wypowiedzi o wydzwieku: "nie masz wystarczajaco hajsu, to spadaj, bo Panowie chca posiedziec nad talerzem zupy, w swoim "dzentelmenskim" towarzystwie" tylko potwierdzaja ten, jakze smutny, fakt. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Co do pierwszej czesci wypowiedzi Spoon - nie widze jakos wyjscia z tej sytuacji, co do drugiej czesci twojej wypowiedzi calkowicie sie zgodze.
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 15 May 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
A co z tymi zapisami bo nie dostałem PW więc nie wiem co jak mam potwoierdzać czy też ważne są wpisy z tematu o zapisach ?
-------------------- _SRTW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
poszło PW
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 25 March 2009 ![]() |
Ja też nie dostałem PW
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 26 March 2009 ![]() |
dostają PW tylko ci co zostaną zakwalifikowani do udziału w imprezach na Torze Poznań?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 24 November 2005 ![]() |
kiedy lista i nr konta do wpłat nic nie dostałem na PW
-------------------- KOCAR pracownik
indywidualny chiptuning |
|
|
![]()
|
|
poszły PW
priorytet mają ci którzy startują we wszystkich imprezach cyklu -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 29 March 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja sie pisze na maj i wrzesień, poprosze o dane na PW
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 25 March 2009 ![]() |
Rozumiem że jeżeli nie dostałem PW to się nie zakwalifikowałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
no wlasnie, ja tez z tego co pamietam chcialem leciec maj i wrzesien i jechalem w zeszlym roku, mialo byc PW i nic nie dostalem
-------------------- pizzabrakes
|
|
|
![]()
|
|
na razie czekamy na tych co zadeklarowali start w 4 imprezach
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Grudziądz/Gdańsk ![]() |
Jak wygląda wejście na tor jako kibic? Zostanę wpuszczony? Jakieś specjalne pozwolenie czy tak sobie wchodzę jak np na SOS. Ktoś już wcześniej pytał ale chyba nie dostał odpowiedzi...
-------------------- Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44 |
|
|
![]()
|
|
w niedziele jest giełda, można wejść na trybuny i miejsca wokół toru, na tor nie wchodzimy bo jeżdżą tam szybkie samochody i mogą zrobić krzywdę
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Grudziądz/Gdańsk ![]() |
Jeszcze jedno pytanie- sędziowie wirażowi są "wasi" czy od AW bierzecie? Bo właśnie kończę wyrabianie licencji i tak pytam z ciekawości
![]() -------------------- Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 14 April 2009 Skąd: ldz ![]() |
A mnie dziwi jedna rzecz. Dlaczego nikt nie pomyślał, żeby ustandaryzowac opony. To troche szalone biorąc pod uwage że współczynnik tarcia opon nadających się do zabawy zaczyna się od 1.1 (na drogę), a kończy na ok 2.3 w wersji hi end. Nie bardzo rozumiem tą ideę, i wydaje mi się że to jest pewien delikatnie mówiąc problem. Nie ukrywam że jestem na etapie szlifierki kątowej i teoretycznie podobał mi sie pomysł wzięcia udziału w waszym przedsięwzięciu, ale w/w fakt mnie mocno zraża po prostu do tego. Jeśli ktoś z organizatorów mógłby mnie to jakoś wyjaśnić to byłbym wdzięczny.
|
|
|
![]()
|
|
que?
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 28 July 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Jezeli to jest główny problem z którego powodu nie chcesz wystartować to nie chce wiedziec jakie Ty masz inne problemy...
Jak ktoś ma kase to może sobie kupić sliki (najtańsze markgumy zaczynają się od 160zł szt. dla rozmiaru 15") a jeżeli ktoś sie dobrze czuje na porządnej oponie drogowej np. Pirelce to nie możana mu tego zabraniać... Mi to osobiście nie przeszkadza i o dziwo nawet kombinezon nie jest az takim negatywnym zagadnieniem przez który mogłbym zrezygnosać z tej imprezy.... "kiepskiej baletnicy nawet rąbek przy spódnicy" -------------------- Życie jest za krótkie aby jeździć wolno....
BMW 318is E30 - 343KM i 365Nm 300c Hemi AWD - 340KM i 524Nm - było Leon Top Sport 4s 1.9 TDI - 233KM i 465Nm - było Saxo VTS 1.6 - 119KM i 145Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
A mnie dziwi jedna rzecz. Dlaczego nikt nie pomyślał, żeby ustandaryzowac opony. To troche szalone biorąc pod uwage że współczynnik tarcia opon nadających się do zabawy zaczyna się od 1.1 (na drogę), a kończy na ok 2.3 w wersji hi end. Nie bardzo rozumiem tą ideę, i wydaje mi się że to jest pewien delikatnie mówiąc problem. Nie ukrywam że jestem na etapie szlifierki kątowej i teoretycznie podobał mi sie pomysł wzięcia udziału w waszym przedsięwzięciu, ale w/w fakt mnie mocno zraża po prostu do tego. Jeśli ktoś z organizatorów mógłby mnie to jakoś wyjaśnić to byłbym wdzięczny. Jak wyjaśnisz o co Ci chodzi to oczywiście odpowiemy na Twoje pytania. Tylko sprecyzuj jasno o co kaman? -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Koledze chodzi o to zeby zasiac ferment. Bo przeciez nie chodzi tu chyba o kase. Mozna kupic slicka uzywanego taniej niz np. uliczna RE070, ktora jest teoretycznie gorsza na tor a duzo drozsza. Wiec moim zdaniem jego wypowiedz powinna zrobic szybka podroz do smietnika.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 21:51 |