![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Atak na poznań to moje największe marzenie
![]() W zalerzności od ceny piszę się na wszystkie terminy - luz mam w szkole, a wozy do robienie poczekają ![]() Ps. fajny by był dodatkowy podział na np. klasa N/A bądź Doładowane z dodatkowym podziałem do 4 cylindrów i powyżej 4... -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: zza winkla ![]() |
Proszę wpisać na 2 3 i 4 rundę. Nissan 200SX S14a.
-------------------- Nie jestem pilotem Kubicy więc się nie lansuję że go znam.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 09 August 2005 Skąd: katowice ![]() |
Bardzo fajnie
![]() Proszę o zapisanie mnie na wszystkie terminy... Andrzej Jabłoński - Honda Civic Type R Uwagi: - bezpieczeństwo na torze - nie wiem czy zamierzacie określić warunki w jakich można wyprzedzać - wiem że to formuła TIME ATTACK ale... wiadomo to nie 1/4 mili i zdarzają się zakręty i to nawet szybkie więc o dzwona łatwo... - czy klasa dla wszystkich N/A razem nie jest zbyt szeroka - może podział na FWD (zazwyczaj mniejsze moce i możliwości przeniesienia) i RWD, AWD (to już baza na naprawdę szybkie auta - Porsche, Lotusy, M-ki, Corvette, AMG, S-ki itd...). Skoro mają być jakieś punktowane miejsca i ewentualnie nagrody to może tak będzie lepiej ? Podobnie może być w klasach z doładowaniem na jedna oś - bo jest duża różnica która oś jest napędzana... ale nie ja ustalam regulamin... pozdr. -------------------- Tor Poznań w 1:58 - I czas ALT 2006
ET: 12,9 Kamień Sląski Vice-Mistrz Polski (klasa profi) 2006 II Vice-Mistrz Polski (klasa profi) 2007 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
co ty, zdlubana CTR'ka s2000 nie pogonisz? Panowie, chodzi o zabawe a nie 20 klas.
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 12 February 2004 ![]() |
Zreszta na torze jest duzo trudniej zrobic sprawiedliwy podzial niz na prostej. Tutaj nie da sie prosto podzielic wedlug mocy czy wagi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Innego podziału na klasy nie przewidujemy. Zobaczymy jak sprawdzi to co jest w tym roku.
Jeśli chodzi o wyprzedzanie- byle z głowa i będzie ok. Reguł dodatkowych nie ma. -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 24 March 2009 ![]() |
Witam,
Prosze o wpisanie mnie na liste, kwiecien i pazdziernik. Impreza GT, prawie seria. ATB |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 09 November 2006 Skąd: Częstochowa ![]() |
Jeszcze jedno auto od nas
Marian Wójcicki AUDI S4 , wszystkie terminy -------------------- www.intertuning.fotolog.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Uno Racing Dołączył: Fri, 19 September 2003 Skąd: Opole ![]() |
Na dzień dzisiejszy pisałbym się na 06.09.09
Lui - Uno Turbo -------------------- Be smart, drive safe, stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 09 August 2005 Skąd: katowice ![]() |
co ty, zdlubana CTR'ka s2000 nie pogonisz? Panowie, chodzi o zabawe a nie 20 klas. Istotnie może nie ma sensu robienia większej ilości klas... -------------------- Tor Poznań w 1:58 - I czas ALT 2006
ET: 12,9 Kamień Sląski Vice-Mistrz Polski (klasa profi) 2006 II Vice-Mistrz Polski (klasa profi) 2007 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 27 April 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Wstępnie poproszę o wpisanie na 2 pierwsze terminy
![]() Bolo - Evo. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 31 August 2008 ![]() |
wstepnie chciałbym sie zglosic. jak nic sie nei zwali to wszystkie terminy.
Kuba Michalczuk - biedne, wolne 200sx s13;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 15 November 2004 ![]() |
ja też się piszę na wszystkie eliminacje:)
silvia s14a pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Generation NEXT Dołączył: Wed, 09 July 2003 Skąd: Dark side of the mOOn ![]() |
Wszystkie ? Supra
![]() -------------------- Real cars don't power the front wheels, they lift them..
Tor Poznań 1:54 na automacie z ogranicznikiem prędkości do 180 km/h :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Niby kryzys w kraju i na świecie, a ti jeszcze ceny nie podane i już ponad 30 chętnych zapisanych. Pogratulować, jest duch rywalizacji sportowej w narodzie!
-------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
Wpuścicie suzuki swift sport na tor ? jesli tak,to wszystkie 4 imprezy
|
|
|
![]()
|
|
Wroclaw reperenta
![]() BMW 3 Compot/Bobik Power - Marcin Nowacki Speedster Turbo - Tomasz Czajkowski BTW - Evo odpalilo ![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 24 March 2009 ![]() |
Zgłaszam się na termin 26.04.2009r
Evo IX |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 05 October 2006 Skąd: WP ![]() |
Dopiszcie też mnie. Na pierwszej będę, ale nie samochodem. Pozostałe trzy jako zawodnik.
Pepis Audi A4 quattro -------------------- - Live For This -
|
|
|
![]()
|
|
poza rywalizacja sportowa zapowiada sie skandaliczny melanz w piatek ;D
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 04:05 |