![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 26 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
Chłopie opanuj sie, jaki WG ?
Przeciez to VNT i steruje tym n75 za pomoca sztangi i odczytu z map. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: W-wa ![]() |
Somsiad napisz swojego posta jeszcze raz i po polsku, uzywajac znakow przestankowych, duzych liter itd., bo to co napisales nadaje sie tylko do kosza... Moze dopiero wtedy ktos Ci pomoze.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 May 2005 Skąd: Gorzow ![]() |
zawór n75 u mnie nie steruje turbiny podpięty jest pod instalacje jedynie żeby nie łapał Bledu, a turbina jest sterowana ciśnieniowo, nie mogła być sterowna podciśnieniowo dlatego ze została cala przekręcona i jakby była podciśnieniowa to zamiast doładowywać by upuszczała i na odwrót. Wiec turbina jest sterowana ciśnieniowo wiem bo sam to projektowałem i ecu Bledu nie łapie. Moje pytanie jest następujące, chce zrobić ograniczenie doładowania sterowne komputerem takie jak było oryginalnie ale musi zostać cisnieniowe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
btw widze ze ktos pisze grubiej niz ja
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 26 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
ale chłopie rzeźbę robisz a ścieżka już dawno przetarta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 13 March 2008 ![]() |
kiedy ktos mu wreszcie powie, ze sama wymiana sprezarki nie zrobi nawet 220 bezpiecznych ? chyba ze experymentalne od swojego magika
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 May 2005 Skąd: Gorzow ![]() |
a kto powiedział ze sprężarka wystarczy, na pewno na tym się nie skoczy! . Walka wciąż szukam jeśli będzie trzeba pompusie zastąpi sie wydajniejszymi auto jeździ tyle czasu i nic sie nie dzieje a seryjne nie jest, jak zwykle słyszę od was jakieś kocopoły zamiast cos doradzić tylko krytyka, ja się tym nie przejmuje ze mi silnik wystawi kopyta wstawi się drugi
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 13 March 2008 ![]() |
tylko sie cieszyc, ze masz takie zdrowe podejscie do tematu gdybys uwazal na lekcjach polskiego to juz wogole rozmowa z toba byla by czysta przyjemnoscia
![]() 300km w PL z 1.9tdi z tego co sie orientuje nie ma juz ~260km jest swietnym wyczynem, jak chcesz wiecej to wstaw odrazu R5 i tam dlub, czytajac twoje posty nie wiem czy dokonca masz swiadomosc jak kazdy kon ponad te 220km bedzie drogi, ale skoro koszta sie nie licza to dzialaj ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 23:09 |