![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Wed, 10 November 2004 Skąd: N51 20' 11.8" ______E16 38' 1.0" ![]() |
Nie hip-hop, nie dance ani żaden inny trance czy pop rock, więc dla wielu zapewne żadna rewelka. Dla mnie tak i to przez wielke R.
I nie chodzi o samo wykonanie - choć zabrzmiało potężnie - ale o łzy w oczach G.P. Od 13:55 (choć warto zobaczyć całość). P.S. Utwór pewnie znają wszyscy, ale ciekaw jestem, czy są tu tacy, którzy są np. w stanie wymienić nazwiska całej czwórki. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Mon, 28 February 2011 Skąd: ZDR ![]() |
Nie hip-hop, nie dance ani żaden inny trance czy pop rock, więc dla wielu zapewne żadna rewelka. Dla mnie tak i to przez wielke R. I nie chodzi o samo wykonanie - choć zabrzmiało potężnie - ale o łzy w oczach G.P. P.S. Utwór pewnie znają wszyscy, ale ciekaw jestem, czy są tu tacy, którzy są np. w stanie wymienić nazwiska całej czwórki. Jakiego GP? Chyba RP... I tak, są... https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=11rs35ITAWY |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
jeśli chodzi o Led Zeppelin to tylko to
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Ciekawe ile g uzyskal w tym pugu podczas obrotu...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Czy jest tu jakiś znawca gwary więziennej, prawilniackiej nowomowy czy czegokolwiek czym szpilka się posługuje do wyrażania swoich gróźb, bo nie bardzo rozumiem zwrot : "Ci k**** dziecko zrobię" . Tak dziś słyszalem w radio (Roxy, audycja Kędzierskiego i Tymańskiego, więc to może byc prawda, ale może też być całkowita bzdura), że to cytat z Mike'a Tysona ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Wed, 10 November 2004 Skąd: N51 20' 11.8" ______E16 38' 1.0" ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 November 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Dawno nie było dowcipów, to zarzucę 2 suchary:
Nauczycielka przychodzi ze skargą na Jasia do jego ojca: - Proszę pana, pański syn pokłócił się dziś ze mną przy całej klasie i na koniec powiedział, że mnie przeleci... - Dobrze - odpowiada ojciec Jasia - zaraz to wyjaśnię. Podchodzi do okna, otwiera je szeroko i krzyczy: - Jasiu! Jasiu! - Co tato? - słychać Jasiowy głos dobiegający z podwórka. - Czy pokłóciłeś się z panią nauczycielką dzisiaj w szkole i powiedziałeś, że ją przelecisz?!!! - Tak! - To przestań szwendać się po ulicy, ona już przyszła! Mały Jasiu przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską. Po chwili pyta ojca: - Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji? Zakłopotany ojciec odpowiada: - No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze. Nazajutrz Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej. Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka. - Co tu chłopczyku chciałeś? - No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze! Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi. Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej! Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły. - I co? - pytają Jasia po chwili. - Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem. -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Chciałem wrzucać po jednym filmie, ale cały komplet jednak będzie łatwiej. Znajomość langłydża raczej potrzebna, bo inaczej nie ma śmiechu.
http://jalopnik.com/5974134/the-biggest-mo...weve-ever-heard -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 11 August 2011 Skąd: Sędziszów ![]() |
o kółkach
https://www.youtube.com/watch?v=I0pkFXDWW0w i QUATTROvs słup http://www.youtube.com/watch?v=dMf8j3rBzqY |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Nie hip-hop, nie dance ani żaden inny trance czy pop rock, więc dla wielu zapewne żadna rewelka. Dla mnie tak i to przez wielke R. I nie chodzi o samo wykonanie - choć zabrzmiało potężnie - ale o łzy w oczach G.P. Od 13:55 (choć warto zobaczyć całość). P.S. Utwór pewnie znają wszyscy, ale ciekaw jestem, czy są tu tacy, którzy są np. w stanie wymienić nazwiska całej czwórki. REWELKA! Kawał muzycznej historii. -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Goscie masakruja mnie tymi opowiesciami
![]() Kompressora chyba nigdy nie zaloze ![]() edit: ale zaczynam szukac rotary Mustang GTR haha -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 10 July 2005 ![]() |
Kandydaci do nagrody Darwina
![]() -------------------- M GmbH
S1000RR 15' |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Selekcja naturalna nie wiem tylko czemu zgłosili jako spam jeden z komentarzy że granica cywilizacji kończy się na polskiej granicy
![]() Jescze w temacie Szpilki i robienia dziecka http://www.facebook.com/pages/Boj%C4%99-si...416875671713908 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
-------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Czytałem o tym w gaziecie prawnej, jeżeli to by weszło, w co wątpie ( przynajmniej mam taką nadzieję) to uciekam z tego kraju znajac polskie realia gdzie prezes maybachem bujac sie musi, pewnie skonczy sie tym ze zamowia 20 kondorow zamiast tych drogocenych dronow... ![]() -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
-------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()