![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 23 April 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Powód Edycji: Czy wstawienie okienka YT jest zbyt trudne?
-------------------- _
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Markos ma rację stół z aluminiowego bloku ..tylko do szkiełkowania i ew. polerki wtedy wygląda cacy .
Te tłoki podtrzymujące szklany blat też mi nie leżą ....w Topgearze wygląda to korzystniej ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 27 March 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Lepsze niż maluch z pługiem śnieżnym
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
JackillerTDCI Stolik z bloku filnika to fajny pomysł, niewiem czemu sie czepiasz ![]() Nie nie... mnie się to podoba właśnie... Wrzuciłem w dowcip rewelka bo nie ma gdzie. -------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
![]() kekekekekekeeeeee.... i bonus ![]() (lekki gif, nie bic) -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
http://allegro.pl/stare-szprychowe-kola-i2857193478.html
Jeśli było, to proszę o usunięcie. http://www.allegromat.pl/aukcja126188 |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
ktoś wie dlaczego cena tychże felg jest taka duża i jaki to rozmiar ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Nie wiem po ile chodzą RSy, ale niektórzy nawet jak postawią klocka, to chcieli by go sprzedać jako drogocenny nawóz za, nomen omen, kupę kasy.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
bemesy RS rs RS RSy
jak łatwo się zorientować aukcja jest dla jaj również złożone w niej oferty wymiary tych RSow na moje oko to 8,5 i 10x17 w 5x120 (dość poszukiwany rozmiar) ale ich wartość w takim stanie to około 4,5 - 5tys zl miało się kiedyś tego trochę ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
ich wartość w takim stanie to około 4,5 - 5tys zl To też jest dobry dowcip ![]() W polskich realiach, nie spodziewałbym się za komplet w takim stanie więcej niż 3,5k, nawet jeśli mają takie wymiary jak przypuszczasz. Co nie zmienia faktu, że istnieje niemała grupa osób, która jak widzi wybity napis RS, jest skłonna zapłacić za koła cenę dużo wyższą niż realna wartość, co niektórzy po prostu potrafią wykorzystać. Można chyba śmiało napisać, że są warte tyle, ile ktoś jest w danej chwili skłonny zapłacić ![]() P.S. Bardzo ładny wazon ![]() P.S.2. To jest koło z e30 m3 ? Tam było 5x120 ? Żeby nie było, że OT: W pubie o bardzo ciemnym wnętrzu siedzi przy barze znudzony facet i popija drinka. Czuje, że obok tez ktoś siedzi i zagaduje: - Eee, opowiedzieć ci dowcip o blondynce? Na to odpowiada kobiecy głos: - Możesz, ale musisz wiedzieć, że jestem blondynką 1,80m wzrostu i 70 kg wagi i jestem naprawdę silna. Obok mnie siedzi też blondynka 1,90 wzrostu, 80 kg wagi i podnosi na codzień ciężary. A jeszcze dalej przy barze siedzi też blondynka, 2 metry wzrostu, mistrzyni w kick-boxingu. Dalej chcesz opowiedzieć ten dowcip? Facet pociąga powoli ze szklanki, myśli i mówi: - Nie, już nie... Pierdo*ę ... Nie będę go trzy razy tłumaczył... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
niestety albo stety ceny już jakiś czas temu zaczęły się wyrównywać z zachodem i w erze internetu i szerokiej maści biznesmenów nie da się już kupić tanio RSow
sam chętnie bym je"wyrwał" nawet za 3600 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 15 February 2005 Skąd: Poznań ![]() |
Ojapier...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Są różne pasje
"Ja jadę tylko na worku płóciennym,i grubszej raj stopie nałożonej na plastikowe kółko."....jeden z komentarzy autora -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Jeszcze tak szybko odbiję do tematu stolików z bloków...
Blok z M60 jest raz że oryginalnie pomalowany za zewnątrz na szaro (estetycznie ,a nie kolor niczym podkład pod lakier) ,a dwa bardzo pięknie widać obrabiane aluminium np. na stopkach wału i wszelkich płaszczyznach. Fajny błyszczacy metal wygladający jak świerzo po przejechaniu frezem ![]() ps.faktycznie blok niby alu ale okrutnie ciężki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
Ojapier... ![]() ciekawe czy czasem upala? ![]() @markos na ile dopreżaja Ci te tłoki? ![]() -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
-------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|