![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 19 October 2005 Skąd: Łasin woj. Kujawsko Pomorskie ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Temat w sumie nie aktualny ale jak to zobaczylem to zaliczyłem mega rotfla
![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
Można powiedzieć stare ale jare
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
-------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
w wersji ogrodniczej:)
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Jaaaa, normalnie mnie tym rozwaliłeś, ja i moja ekipa jesteśmy nagrani na pewną grupe (wyżelowanych) chłopców na skuterach po 3-4KM, na które zdrobniale mówimy kosiarki . Takie "maszyny" zostawiają identyczne ślady na betonie i identycznie głośno ryczą tocząc sie 30km/h Choszczno Riders MEGA LOL
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
Trzech gości obserwuje dom. W pewnym momencie do domu wchodzą dwie osoby. Za pół godziny wychodzą trzy.
Biolog mowi: Rozmnożyli się. Fizyk: Nie, to błąd pomiaru. Matematyk: Jak do środka wejdzie jeszcze jedna to dom będzie pusty... Telewizja radziecka kręci film o dobroci Stalina. Do Stalina podchodzi dziecko: - Wujek! Daj cukierka! Stalin: - Spier.....! W tym momencie kamera najeżdża na wielką planszę z napisem: A MÓGŁ ZABIĆ!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 03 March 2005 ![]() |
http://www.smej.se/gallery.php?id=1730&prev=1731 policja w natarciu hehehe
-------------------- 1,9TDI ASZ+ 178KM&390,7Nm by Dynosoft.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 08 September 2005 Skąd: Świdnik ![]() |
CYTAT("kamel607":162alob1) http://www.smej.se/gallery.php?id=1730&prev=1731 policja w natarciu hehehe
Ale chociaż lepszej jakości niż nasze poldki -------------------- Niech moc będzie z wami!!
|
|
|
![]()
|
|
No widziałem już atrape Poloneza na poboczu (na trasie Łasin Gródziądz) ale czegoś takiego to jeszcze chyba nie było
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
[url:38iohvwd]http://rapidshare.de/files/10338840/gsm.mpg.html[/url:38iohvwd] troche inteligencji z mojego miasta
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Wchodzi niewidomy do supermarketu z psem-przewodnikiem, staje pomiędzy regałami, bierze psa za ogon i rozmachuje go niczym lasso...zdziwiona sprzedawczyni pyta "Co pan robi" ?
"Ja się tylko rozglądam" ---------------------------------------- Rozmawia trzech facetów: 1. Kupiłem żonie Mercedesa i BMW, jak nie będzie chciała merola to niech jeździ BMW. 2. A ja kupiłem żonie malucha i dużego fiata, jak nie bedzie chciala jezdzic maluchem to bedzie jezdzic fiatem. 3. A ja kupilem zonie kapcie i wibrator. Dwaj pozostali pytaja po co wibrator? 3. Jak nie bedzie chciala kapci to niech sie pierdoli. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
http://img247.imageshack.us/my.php?imag ... aha3nu.jpg ciekawe czy sie zaszczepil przeciwko ptasiej grypie [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Nie tylko na allegro można znaleźć super promocje
http://www.bepol.dei.pl/oferta.html (patrz niżej na PROMOCJE ) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Idzie dwóch policjantów na patrolu.Jeden zauważa na ziemi lusterko i je podnosi.Patrzy i mówi do drugiego:
-Patrz!!Moje zdjęcie!! A ten drugi patrzy i mówi: -No co ty gadasz,przecież to moje zdjecie!! No i tak się kłócą.Idą do komendanta,żeby spór rozstrzygnął.Ten bierze lusterko i mówi: -No co wy,komendanta nie poznajecie?? Wkłada lusterko do kieszeni i idzie do domu.W domu się przebiera i kładzie przed telewizorem.Przychodzi do niego córka i mówi: -Tato,daj mi na kino -Poszukaj w kieszeni spodni od munduru No to córka szuka pieniędzy i wyjmuje lusterko.Patrzy na nie i krzyczy: -Mamo!!Tata nosi w kieszeni zdjęcie jakiejś laski.Matka podchodzi patrzy i mówi: -To przecież jakas stara rura!!!! ))))))))))))))))))))))))) --- Jedzie kozak BMW, patrzy, a na poboczu stoi koles trabantem, wiec pomyslal sobie, e pomoge mu! Wysiada z auta i sie pyta: - co sie stalo, moge jakos pomóc? - no jak by pan mogl mnie podholowac, jak bede panu mrugal swiatlami, to znaczy, ze moze sie pan zatrzymc i juz sobie poradze! no wiec jedzie ten kozak z tym trabantem, patrzy w luterko, a tam mercedes. mowi sobie: kurde, po co ja go bralem!! mercedes podjechal otworzyl szyke pokazal fucka no i po jedzie dalej. koles w bmw pomyslal i mowi a jade za nim! Grzeja juz tak 200km/h a na poboczu policja!! i nagle szu szu szu policjant mowi do kumpla: - ty, widziales? oni chyba jechali z 200km/h!! - ty, to jest nic! a za nimi jechal trabant i mrugal im swiatlami zeby mu zjechali -- Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - jestem bardzo głodny i jestem pedałem Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - a ty pedale czego chcesz? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: K-Ce ![]() |
Mam nadzieje ze niebylo
1.Ćwiczenia wojskowe - skok na spadochronie.Samolot osiaga odpowiednia wysokosc wiec dowudca otwiera drzwi i krzyczy "ONe,Two -------------------- Już wkrótce -> ...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
Co to jest?
Gdy sie go rozbiję zwykle jest cały. |
|
|
![]() ![]() |