![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
Dewasto to niektórzy w mózgach mają
![]() Nie ma takiego systemu dogrzewania/ogrzewania jak DEWASTO. Chyba że właśnie je zaczeli robić chińczycy albo hindusi i można nabyć zestaw ogrzewania DEWASTO w promocji z komórką NOKLA i radiem PANASCANICA -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
jeszcze zimerbloki (silentblock) oraz maczety (manszety) są na porządku dziennym. Lepsze to niż ranament, też powszechny przynajmniej pod Warszawą.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Albo ,,nie bierz,tego diesla bo to ma tego PDF i same problemy"
![]() Potwierdzam,że Dewasto to zwykłe przekręcenie. -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
jeszcze zimerbloki (silentblock) oraz maczety (manszety) są na porządku dziennym. Lepsze to niż ranament, też powszechny przynajmniej pod Warszawą. ![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
pisz:
głowa !JEB pisz: głowa na jezdni... -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
http://bit.ly/i8U5tC
Nikt nie ma zioła na Sienkiewicza Coś jak sławny ostatnio "projekt Warszawiak", tylko odwrotnie. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 27 December 2004 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Ale o czym Ty chcesz czytać? Jak działa? To wpisz sobie w google "działanie webasto" - więcej wyników. Czy istnieje taki wyraz jak dewasto? Wpisz sobie w google. Wychodzi na to, że istnieje i co więcej, caro86wlkp ma pewnie rację. HTTP://WWW.GOOGLE.COM ![]() jak działa webasto to wiem, chciałem się dowiedzieć jak działa "dewasto" ale jak widać to jest tylko wytwór fantazji a raczej braku wiedzy niektórych ja czasami słyszę też "dewasko" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 26 October 2007 Skąd: Łomża ![]() |
Hop! Cytryna raz!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Dobry joke:
Miejsce akcji - okolice stadionu Skry w Warszawie. Komis Paula. Civic 2004, Sport. -Bezwypadkowy? -Taaak, panie, bezwypadkowy. ![]() -------------------- Pozdrawiam, Konrad
the sonic re-creation of the end of the world www.umt.pl |
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
Dobry joke: Miejsce akcji - okolice stadionu Skry w Warszawie. Komis Paula. Civic 2004, Sport. -Bezwypadkowy? -Taaak, panie, bezwypadkowy. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...3_3627009_n.jpg Nie lepiej tak? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Przychodzi student do spowiedzi, klęka i mówi:
-Ojcze zgrzeszyłem Na to ksiądz: -Pijesz? Student: -A masz? Pewnego razu nauczycielka powiedziała dzieciom w klasie, że został zaproszony żołnierz, który niedawno wrócił z frontu i ma opowiedzieć jednym dniu. Więc wchodzi po chwili żołnierz do klasy, zasiada na krześle i.. N- prosimy o opowieść. Ż- tak więc drogie dzieci.. Siedzimy na froncie, słońce góruje, jemy konserwy, a tu jak nie pierd**ło.. N- prosze Pana..! tu są dzieci prosze się wyrażać! Ż- Dobrze dobrze to od nowa.. Siedzimy na froncie, słońce góruje, jemy konserwy, a tu jak nie jebło... N- Prosze Pana! Powiedziałam Panu wyraźnie bez przekleństw.. Ż- no dobrze dobrze to jeszcze raz.. Siedzimy sobie na froncie, słońce góruje, jemy konserwy, a tu.. I nauczycielka dokańcza: ..Taki wielki huk.. a Żołnierz na to: Huk to chuj!, ale żebyście widzieli jak baze rozje**ło Siedzi nieśmiały facet w barze i nagle zauważa piękną laskę i mówi do siebie: -Muszę do niej zagadać , muszę do niej zagadać , muszę ... Kiedy wreszcie zdobywa się na odwagę o podchodzi do laski , ta wstaje i idzie do wc , gościu zdeterminowany idzie po wc i czeka aż wyjdzie, Mówiąc do siebie : -Będzie dobrze , trzymaj się , będzie moja , tak tak .... Kiedy laska wychodzi z nienacka z kibla, zaskoczony koleś podchodzi strasznie spięty i mówi do niej : - Srałaś ? W Rumuni pojawiła się kromka chleba. Kiedy rumuni dowiedzieli się o tym zaczeli ją gonić. Przerażona kromka uciekała i uciekała i uciekała. I tak uciekając w końcu wpadła na schabowego.Schabowy sobie leżał na hamaku i palił papieroska. Przerażona, zadyszała kromka krzycz: -TY, stary, schabowy uciekaj!!! RUMUNY BIEGNĄ!!-I uciekła. Schabowy spokojnie się zaciąga fajeczką i mówi ze spokojem: -Spokojnie, oni mnie tu nie znają. Jadą 3 zakonnice pociągiem i chcą się napić wódki. Na to wchodzi ksiądz. Siostry kombinują jak tu się bezprzypałowo napić. nagle jedna wstaje i mówi: - My jesteśmy Boże krówki napijemy się żubrówki! - ksiądz zgarbił ale nic nie mówi... Zakonnice myślą co tu dalej zrobić, w końcu wstaje druga i mówi: - My jesteśmy Boże krówki napijemy się żubrówki! - Ksiądz wyraźnie niezadowolony takim przebiegiem podróży ale nadal milczy. Siostry już w humorku, wirnik się załączył. Trzecia myśli"skoro im się udało to ja też spróbuje" wstaje i mówi: - My jesteśmy Boże krówki napijemy się żubrówki! - Ksiądz: A ja jestem Boży byk, dajcie ku*wy chociaż łyk!!! pani w szkole pyta sie dzieci gdzie spia ich rodzice. Krzys mowi ze w lozku , Angelina mowi ze latem mam lubi spac w hamaku, na to wyrywa sie Jasiu, prose pani a moj tata to spi na linie. Na linie?-pyta pani, dlaczego? A bo jak sie rano obudzilem to slyszalem jak mama mowi do taty: spuszczaj sie szybciej bo sie do roboty spoznisz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
niezly ma ten rowe(re)k ;] -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 26 August 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 19 July 2004 Skąd: łodz ![]() |
CYTAT Siedzi nieśmiały facet w barze i nagle zauważa piękną laskę i mówi do siebie: -Muszę do niej zagadać , muszę do niej zagadać , muszę ... Kiedy wreszcie zdobywa się na odwagę o podchodzi do laski , ta wstaje i idzie do wc , gościu zdeterminowany idzie po wc i czeka aż wyjdzie, Mówiąc do siebie : -Będzie dobrze , trzymaj się , będzie moja , tak tak .... Kiedy laska wychodzi z nienacka z kibla, zaskoczony koleś podchodzi strasznie spięty i mówi do niej : - Srałaś ? Historia prawdziwa mego kumpla kilka ładnych lat temu. Wydarzyła się na pewnym festiwalu muzycznym ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 April 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
A to historia która opowiedział mi gościu co robił ze mna, ile w tym prawdy to nie wiem ale mnie rozwaliła.
Brat mu opowiada że poszedł do sklepu w jeleniej górze. Stoi przed nim kobieta w kasie z jakimś dzieciakiem, a gnojek taki typowy mały upierdliwiec. Zaczął marudzić żeby mama mu kupiła jakiegoś batona... ta na to że NIE. Dziecko po chwili jeszcze raz poprosiło i zagroziło że jeśli mama nie kupie to ono powie babci że mama całuje tatę w ''pisiaka''. Podobno śmiech był konkretny a policzki mamy zapaliły się na kolor dupy pawiana. -------------------- Usunięto reklamę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 28 October 2006 Skąd: Wa-wa ![]() |
Fajne porównanie
http://sport.gery.pl/f1-a-inne-samochdy-wyscigowe/1161/ -------------------- e36 328i - Poznań 1.49
Race4Fun.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Z Kresów Wschodnich ( White Stock) ![]() |
A to historia która opowiedział mi gościu co robił ze mna, ile w tym prawdy to nie wiem ale mnie rozwaliła. Brat mu opowiada że poszedł do sklepu w jeleniej górze. Stoi przed nim kobieta w kasie z jakimś dzieciakiem, a gnojek taki typowy mały upierdliwiec. Zaczął marudzić żeby mama mu kupiła jakiegoś batona... ta na to że NIE. Dziecko po chwili jeszcze raz poprosiło i zagroziło że jeśli mama nie kupie to ono powie babci że mama całuje tatę w ''pisiaka''. Podobno śmiech był konkretny a policzki mamy zapaliły się na kolor dupy pawiana. To taka sama legenda ludowa, jak ze studiami i alfonsem, co nie skrzywdzi dziwki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 16 August 2025 - 16:33 |