![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
Dwóch gejów stoi w basenie. Nagle obok nich przepływa sperma. Na to jeden do drugiego:
- Stary co ty, waliłeś konia ? - Nie puściłem bąka... -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 10 July 2005 ![]() |
-------------------- M GmbH
S1000RR 15' |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
Przychodzi koleś do okulisty i zaczyna sie rozbierac...
-Zaraz, zaraz! Ale pan jest u okulisty! -Spokojnie... zaraz panu wszystko wytłumacze... Rozbiera sie do konca, zdejmuje gacie, wypna tyłek i pyta okulisty: -Widzi pan ten rów? -Widze. -A widzi pan te włosy? -No, widze. -A widzi pan te kulki na tych włosach? -Tak. -No to teraz wszystko panu wyjaśnie... Jak odrywam sobie te kulki to łzawią mi oczy... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pani na lekcji biologii do dzieci: -Z czego składa się serce? Jasiu: -Z dwóch komór, z dwóch przedsionków i nóżek. -Jasiu, jesteś pewien, że serce ma nóżki? -Tak, słyszałem jak tata mówił w nocy: No serduszko, rozłóż nóżki... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mama miala dwóch synów: optymiste i pesymiste. Chciala im wyrównac troche szans w zyciu i postanowila, ze na gwiazdke da im nieco odmienne prezenty - optymiscie cos dolujacego, a pesymiscie cos wystrzalowego. Jak pomyslala tak zrobila. Pesymiscie kupila kolejke elektryczna z rozjazdami, tunelami, semaforami... slowem odlot. Dla optymisty miala cos gorszego; zapakowala do pudelka końskie gówno Przyszla gwiazdka, chlopcy dostali prezenty obejrzeli je, i mama pyta pesymisty co tez mu Mikolaj przyniósl. A ten jak nie zacznie ze kolejke elektryczna, ale na pewno nie dziala, pewnie sie szybko zepsuje, ma zepsute tory itp. No wiec mama podeszla do optymisty; Co tam synku dostales od Mikolaja. Konika, ale gdzies sp**rdolil!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Maz zabral zone na pierwsza w jej zyciu partie golfa. Oczywiscie pierwsze uderzenie zony w pileczke i? okno stojacego obok pola golfowego domku zostaje rozbite. Maz troche sie zdenerwowal: - Mówilem zebys uwazala a teraz trzeba bedzie tam isc przepraszac i moze nawet zaplacic Tak, wiec golfisci ida do domku i pukaja w jego drzwi. Dochodzi ze srodka mily glos mezczyzny: - Prosze wejsc. Po wejsciu zauwazaja w domku zbite kawalki szyby, rozbita stara waze i siedzacego na kanapie kolesia. Koles pyta: - Czy to wy zbiliscie szybe? - Tak... przepraszamy za to bardzo - odpowiadaja golfisci. - Hmm wlasciwie to nie ma za co. Jestem dzinem, który byl uwieziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spelnic 3 zyczenia. Nie obrazicie sie jak spelnie wam po jednym sam zostawiajac sobie jedno na koniec? - Nie, tak jest swietnie - odpowiada maz. - Ja bym chcial dostawac milion dolarów co roku. - Nie ma problemu - mówi dzin - Do tego gwarantuje, ze bedziesz bardzo dlugo zyl. A ty mloda kobieto czego chcesz? - Chcialabym miec ogromny dom w kazdym panstwie, kazdy ze sluzacymi. - Mówisz i masz - odpowiada dzin. - Do tego obiecuje Ci, ze do zadnego z nich nikt sie nigdy nie wlamie. - A jakie jest twoje zyczenie dzinie? - pyta malzenstwo. - Poniewaz tak dlugo bylem uwieziony nie marze o niczym innym jak o seksie z toba - zwraca sie do kobiety dzin. - I co ty na to kochanie? - pyta maz - Mamy tyle kasy i domy... moze sie zgódz. Tak wiec zona kolesia z dzinem idzie na pieterko.... Cale popoludnie kochaja sie. Dzin jest wrecz nienasycony. Po 4 godzinach nieustannego seksu dzin zlazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta: - Ile masz lat ty i twój maz - Oboje mamy po 35 - Chrzanisz !? 35 lat i w dziny wierzycie ??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa. Przy 3-cim dołku jeden z nich mówi: Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać.Musiałem obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom. Na to drugi: - To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen... Trzeci: - I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni... Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali mu spokoju: - A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła?? - Nie - odparł czwarty - ja po prostu nastawiłem budzik na 5:30 rano, gdy zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik ??" W odpowiedzi usłyszałem: "Odpie*dol się, kije są w szafie..." -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 17 January 2009 Skąd: Łódź ![]() |
[video]http://www.youtube.com/watch?v=SYyKvjeADk8[/video]
-------------------- aktualnie >> Renault Clio 2 Sport
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 10 December 2008 Skąd: stw ![]() |
Dwóch gejów stoi w basenie. Nagle obok nich przepływa sperma. Na to jeden do drugiego: - Stary co ty, waliłeś konia ? - Nie puściłem bąka... ja slyszalem taki: Dwoch gejow rozmawia ze soba i jeden do drugiego Ostatnio jestem taki zakochany ze nawet nie mam czasu sie wysrac...xD |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
-------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 April 2007 Skąd: Płońsk ![]() |
chyba nie było
![]() -------------------- _https://www.facebook.com/punto16vT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Siedzi trzech gejów jeden za drugim w wannie.
Który puścił bąka? Ten z tyłu -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Sluger b... i to jeszcze na tej stronie
![]() -------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
gdyby jakimś cudem się okazało, że nie było. Oczywiście wszystkie inne tez są genialne
gdyby ktoś przeoczył -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
Siedzi trzech gejów jeden za drugim w wannie. Który puścił bąka? Ten z tyłu Ja słyszałem taką wersję odpowiedzi: Ten który ma dupę wolną ![]() Albo: Stoi trzech gejów jeden za drugim, który ma urodziny ? Ten w środku ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
Przestańcie już z tymi gejowskimi kawałami,bleeh
![]() -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Karol i Siara wymiękają ![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
K... ma 900 ps i 1000 nm i jescze sie modzi więc nie wiem
![]() 10 km/h szybciej ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland