![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
widać Peja działa na niego podobnie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Oj coś czuję, że znów trzeba będzie czyścić wątek z postów nt tedego
![]() a jak ktoś jest ciekawy co na tego dissa Sampeja to proszę: 3 dissy Peji na Tedego -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Bielas mnie uprzedził
Po 3-częściowym dissie Tedego na Peję Peja sklepał 3 dissy na Tedego to 3-cia część http://www.youtube.com/watch?v=6524lBTUEd4...feature=related , po prawej w "Więcej od" znajdziecie 1-szą i 2-gą. Nie interesowało mnie to, ale mam w igoogle m.in. wstawionego YT i 'najczęściej dziś oglądane' stąd w startowej widzę na przemian jak nie dissy to wypowiedzi. Jest też jakaś 25 minutowa wypowiedź jak Tede mówi od czego się zaczęło gdzie jakiś taki niewyraźny był. (EDIT: o tu: http://www.youtube.com/watch?v=zIgzzYofWc4...layer_embedded) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 February 2008 Skąd: Gród Rzecha ![]() |
Stare, ale nie widziałem w topic'u.
Rapist Glasses I na dokładkę Pedophile Beards |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
Panowie sobie nieźle jeżdżą
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Jak nie lubie Jacka, tak w tej konfrontacji mi się podoba z jajem ale w miare grzecznie natomiast ten pajac "sampeja" obraża ubliża ,a i tak jest to do dupy zero ładu i składu.
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
moze przy niej mial stresa i wiecie... ![]() pozdr ![]() ![]() ![]() ![]() zgooglowalem temat... tytul: "suchy konar" - ciekawe o czyj konar tu chodzi ![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
OT cd...
Sampeja nie ma do siebie i calego tego dissowania ani grosz zdrowego dystansu, on tym zyje bo pewnie trudno mu znalesc w sobie inne wartosci. HH go stworzyl i wyciagnal z biedy, wiec to troche zrozumiale. Tede z kolei nieco sprzeniewierzyl sie starym wartosciom - kto pamieta "Wyscig szczurow" i nabijanie sie z kultu PLNow? Ale psychicznie wydaje sie w lepszej formie i po prostu bawi sie slowem bez meczacego, nawiedzonego, smiertelnie powaznego podejscia Pei. Zarzucaja mu ze to rap dla dzieciakow... ja bym to nazwal rapem dla normalnych, potrafiacych bawic sie zyciem, w przeciwnienstwie do rapu dla "naprezonych i znerwicowanych" w wykonaniu Pei. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 19 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- It`s Nice To Be Important, But It`s More Important to Be Nice
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Moze tak: ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 19 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
dzięki właśnie to miałem zrobić
![]() -------------------- It`s Nice To Be Important, But It`s More Important to Be Nice
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
w sobote w pijackim letargu wpadlo mi do glowy to:
--na jakich felgach jezdzi Polański? --na trzynastkach... -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
A mi to:
"Uznany reżyser pozna galeriankę" ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
nie wiem jak dla Was, ale dla mnie ten filmik wcale śmieszny nie jest, bo ja bardzo lubie samochody (a tak btw to ta siwa wyglada podobnie jak markosa ![]() eot -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
nie wiem jak dla Was, ale dla mnie ten filmik wcale śmieszny nie jest, bo ja bardzo lubie samochody (a tak btw to ta siwa wyglada podobnie jak markosa ![]() eot jestem tego samego zdania, aż się w człowieku coś robi ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 ![]() |
Pewnie było bo tu nie zaglądam, ogólnie żenada, ale może się sprawdzić jako reklama, chyba pionierski taki pomysł w Polsce:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: gda ![]() |
A mi to: "Uznany reżyser pozna galeriankę" ![]() A mi to:)) Ulubiony film Romana P. -"Parszywa trzynastka" -------------------- 318is
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Ale to jest hit:
![]() -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 June 2007 Skąd: Warszawa/Płock ![]() |
Komentarz autora do tego filmu z hondami jest taki:
CYTAT Several cars that where involved in illegal street racing in Ontario, Ca Had there cars impounded to latter find out that the cars hwere to be destroyed do to having stolen engines, transmissions, ... Na końcu jest napisane, że zostały zniszczone, bo posiadały kradzione silniki, skrzynie, ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
czyli zniszczyli cudza wlasnosc?
to jest troche dziwne - nie powinni oddac tych czesci wlascicielom a reszte zniszczyc? -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 14:01 |