![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
dopóty dopóki debile będą siadać do komputerów z internetem
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
hmm, w sumie zanim zadałem pytanie mogłem się spodziewać takiej odpowiedzi - weź pod uwagę, że skoro dostałem to na skrzynkę, to pewnie od kogoś, kto ma mnie w kontaktach i na dodatek dobrze mi życzy, bo autorzy tego spamu raczej liczą właśnie na dobre serce, a nie jak napisałeś na "debili". Jest wiele starszych osób (rodzice, ciocie, wujkowie, a nawet dziadkowie), które nie znają się zbytnio na internecie, bo stał się on powszechny, gdy czasy ich największej przyswajalności umysłowej były już tylko wspomnieniem - tylko dlatego, że nie ogarniają oni możliwości internetu (my z resztą tak na prawdę też nie), nie znaczy, że są debilami.
Ty pewnie jesteś na tyle młody, że nie rozumiesz jeszcze jak można nie rozumieć ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex? - Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację, potem przez godzinę wracalismy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zadżebistej gry wstępnej, potem godzina super sexu a na koniec wyobraź sobie, ze godzinę rozmawialiśmy. Bajka po prostu !! W tym samym czasie rozmawia ze soba dwóch kolegów... - Jak tam Twój wczorajszy sex? - Nie no zadżebiście ! przychodze do domu, obiad na stole; zjadlem, wybzykałam, zasnąłem ! A u Ciebie? - U mnie beznadzieja... Przychodzę -nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś żonę na kolację, jedzenie beznadziejne, bylo tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem iść do domu na piechotę. Przychodzimy a przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece !! Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi bryknąć a potem przez godzinę nie mogłem skończyć. Na to wszystko tak sie wkurzyłem, że jeszcze przez godzine nie mogłem usnąć. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 02 July 2005 Skąd: Beeftown ![]() |
nie do wiary
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
hmm, w sumie zanim zadałem pytanie mogłem się spodziewać takiej odpowiedzi - weź pod uwagę, że skoro dostałem to na skrzynkę, to pewnie od kogoś, kto ma mnie w kontaktach i na dodatek dobrze mi życzy, bo autorzy tego spamu raczej liczą właśnie na dobre serce, a nie jak napisałeś na "debili". Jest wiele starszych osób (rodzice, ciocie, wujkowie, a nawet dziadkowie), które nie znają się zbytnio na internecie, bo stał się on powszechny, gdy czasy ich największej przyswajalności umysłowej były już tylko wspomnieniem - tylko dlatego, że nie ogarniają oni możliwości internetu (my z resztą tak na prawdę też nie), nie znaczy, że są debilami. Ty pewnie jesteś na tyle młody, że nie rozumiesz jeszcze jak można nie rozumieć ![]() jestem informatykiem czy młodym to nie wiem (choć w sklepach dają mi 17 to już mi bliżej do 30'tki), mam rodziców korzystających z i-netu i wszelkich nowości technicznych, znam sporo ludzi dla których i-net to czarna magia ale zanim coś prześlą do "25 osób" poprostu się zapytają lub choć trochę logicznie myślą pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Nie przejmuj się, za kilka lat już nikt nie będzie Cię mylił z nastolatkiem ... a nastolatki z sąsiedztwa będą Ci mówić "Dzień dobry"
![]() Jak wspomniałem, to moja wina i nie mam do Ciebie pretensji ![]() pzdr -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
oby jak najszybciej bo mam już dość wszędzie pokazywania dowodu i wysłuchiwania typowego: To Pan jest starszy ode mnie ! i taka minka ->
![]() a co do debilizmu - to że ostrzegają to dość oczywiste i jak najbardziej logiczne zachowanie dla normalnego człowieka który chce bronić siebie i swoich najbliższych/znajomych i to jest ok, ale czemu taki człowiek w internecie nie zawaha się wysłać sryliona e-maili bo ktoś mu tam napisał ale jak ten sam znajomy wysłał by tą samą wiadomość pocztą polską (jak już by to dotarło po 2 tygodniach listem poleconym ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
oby jak najszybciej bo mam już dość wszędzie pokazywania dowodu i wysłuchiwania typowego: To Pan jest starszy ode mnie ! i taka minka -> ![]() Wasyl, powinieneś się cieszyć, że młodo wyglądasz ![]() ---------- Ktoś się wybiera? ![]() http://www.bodysushi.pl/ -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
No ja bym się wybrał, pod warunkiem, że mają ładne... yyyyy... stoły ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
co za różnica co wali rybą.. potrawy czy stół
![]() -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Wasyl, powinieneś się cieszyć, że młodo wyglądasz ![]() ---------- Ktoś się wybiera? ![]() http://www.bodysushi.pl/ wszyscy mi to mówią ale w rzeczywistości takie fajne to to nie jest ![]() to kiedy lecimy na sushi ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
pomysł niezły, tylko weź dowód
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
oby jak najszybciej bo mam już dość wszędzie pokazywania dowodu i wysłuchiwania typowego: To Pan jest starszy ode mnie ! i taka minka -> ![]() Mam to samo. Nawet obrączka czasem sprzedawców nie odstrasza od zażądania dowodu. Zaczail sie wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszla wilk rzucił się na nią.... i ją zgwałcił. Spodobało mu się, to ją zgwałcił jeszcze raz, i jeszcze raz. Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta: - Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na aids? - Pewnie, że mam! - No to możesz je podrzeć... Sędziwy profesor dał się namówić na brydża ze studentami. Nad ranem wstając od stołu mówi: - Wam, młodym to dobrze. Wskakujecie do łóżek i śpicie. - A pan, panie profesorze? - pytają studenci. - Ja jeszcze muszę się umyć. Egzamin z ekonomii, milutka dziewczyna opowiada o teorii Adama Smitha ani razu nie wymieniając jego imienia. Zauważywszy to profesor pyta: - Jak miał na imię Smith? Zmieszane milczenie... - Proszę się nie denerwować, no jak miał na imię pierwszy mężczyzna? -naprowadza profesor biedulkę. - Marian - wyszeptała dziewczyna pokraśniawszy Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się... Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki. Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co się będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaruchaj. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądź sobie, zapal, zrób kawę... Student wchodzi na egzamin i widzi leżące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj... Student: O kurwa! A intuicja: O ja pierdolę! -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się... Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki. Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co się będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaruchaj. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądź sobie, zapal, zrób kawę... Student wchodzi na egzamin i widzi leżące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj... Student: O kurwa! A intuicja: O ja pierdolę! rolfl CYTAT tylko godzinka przyjemnosci od 2100 punktow NBP? ![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
może w rozliczeniu przyjmą punkty z klasyfikacji generalnej Mistrzostw Polski zdobywanych w konkurencjach wydziału Ruchu Drogowego Polskiej Policji
pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
Zestaw familijny ?? Ze niby z rodziną mam wpaść i jeść sushi z gołej laski ?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 08 October 2008 ![]() |
piękne miejsce.
muszę naciągnąć ojca żeby ze mną na familijny tam skoczył |
|
|
![]()
|
|
Zestaw familijny ?? Ze niby z rodziną mam wpaść i jeść sushi z gołej laski ? ta z mamą i teściową na czele ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 15:03 |