![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 24 May 2004 Skąd: Tłuszcz | WWL ![]() |
CYTAT dobry sprzet musi stać pod dachem Padłem ![]() -------------------- Prawie robi wielką różnicę .....ale prawie jest niewazne ...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 12 May 2005 Skąd: Brachttal / Niemcy ![]() |
Lustrzyca
Choroba objawiająca sie brakiem kontaktu wzrokowego z wackiem. Mozna go zobaczyć jedynie w lustrze. Stopnie zaawansowania lustrzycy: - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi, - stopień drugi - nie widać jak stoi, - stopień trzeci - nie widać kto robi laskę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Dobry ptaszek musi mieć daszek.
Pod dużym głazem to i duży jaszczur drzemie. I standardowe - kto nie ma brzucha ten kiepsko rucha. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 29 May 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
Aaaaa - jest taka fajna strona, przewija się u nas na saabklub.pl regularnie, niezłe cyrki wychodzą po sprawdzeniu numerów pod poniższym adresem : weź i "se" sprawdź Cyrki? To jest baza wydziału komunikacji. Tam również można dorwać dane właściciela, oczywiście jest to odpłatne, sms'em. -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Jak znajdziesz na otomoto jakieś ogłoszenie i zobaczysz jaki przebieg ma auto, a później porównasz to z przebiegiem, jaki auto miało jeszcze w Szwecji, to zrozumiesz
![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Brzuch rośnie nie od piwa, a od tego co się do piwa je. Masz rację, tylko z tym Wojakiem to przesadziłeś. Kto taki syf pije? Wino marki "wino" już lepsze, niż taki mocz. Ja ostatnio nie dotykam żadnych pasteryzowanych lagerów, na szczęście wreszcie stały się łatwo dostępne inne gatunki i małe, niszowe browary. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
jeżeli chodzi o przebieg 661 000 km http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9688884 jeden z nielicznych, który bajek nie pisze- pozdrowienia dla e30-tek z licznikowymi 180 tys. km z Niemiec ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 10 April 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Cyrki są jak się okazuje że, co drugie auto sprowadzone ze Szwecji młodsze się robi o 100kkm
![]() -------------------- On the edge.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Masz rację, tylko z tym Wojakiem to przesadziłeś. Kto taki syf pije? Wino marki "wino" już lepsze, niż taki mocz. Ja ostatnio nie dotykam żadnych pasteryzowanych lagerów, na szczęście wreszcie stały się łatwo dostępne inne gatunki i małe, niszowe browary. Pojechałem po bandzie, bo dla mnie to właśnie taki szczoch pity na potęgę przez domowych/monopolowych browarmistrzów ![]() I faktycznie, na przestrzeni ostatnich paru lat pojawiło się kilka niszowych i dobrych piw. Ja ostatnio najwięcej sięgam po Ciechana, który jeszcze 2 lata temu był trudno dostępnym piwem w W-wie, bądź Żywe piwo. Żeby nie było OT: |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 22 June 2003 Skąd: Wawka ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 24 October 2005 Skąd: Wwa ![]() |
-------------------- www.showcar.intercars.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
PJa ostatnio najwięcej sięgam po Ciechana, który jeszcze 2 lata temu był trudno dostępnym piwem w W-wie, bądź Żywe piwo. Ciechan to dla mnie mistrzostwo świata. Od razu się zakochałem ![]() A najlepsze jest to że pijesz je do oporu ile wlezie ,a i tak film ci się nie urwie ![]() Żywe też dobre, ale Ciechan...ehh nie wiedziałem że na tym forum będzie ktoś kto w nim by się lubował ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Ciechan nie jest zły, ale ostatnio wolę Kasztelana i całkiem niezłe jest Lubuskie ... że nie wspomnę o Perle Mocnej (BTW ulubiony napój Jakuba Wendrowycza) - trzeba przyznać, że od jakiegoś czasu, po zalewie piw z koncentratu marki Globalizacja na rynek wracają małe browary - i dobrze
a tu z innej z innej b(rz)eczki Sposób na utwardzenie drogi -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Perła tez dobra.
A dla hardkorowców polecam piwo "Imperator" browar Jabłonowo, ponoć 10% ale nikt z moich znajomych nie wypił więcej niż 5 przy normalnym spotkaniu koleżeńskim ![]() W smaku o dziwo bardzo dobre i nie podjeżdża spirolem jak inne produkty z tej półki |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 06 March 2006 Skąd: z lasu ![]() |
Jest mocniejsze piwo, nazywa się 1410 i ma koło 14% nie piłem tego więc nie będę oceniał
-------------------- Golf II 1,6 (chrupek )--> Volvo V40 (gorzelnik)--> W140 320 SE (pancernik)--> Audi A8 4,2(nazwy brak)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
ja po uwalonym egzaminie na aplikacje wale krolewskie... bez fajerwekow, ale od lat ten sam smak
![]() eot -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
ja po uwalonym egzaminie na aplikacje wale krolewskie... bez fajerwekow, ale od lat ten sam smak ![]() eot Od przeprowadzki z Warszawy smak sie zmienił... Ciechan niezły ale to jakby nie piwo bo słodkawe Łomża jest całkiem mniam ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland