![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
a tak znalazłem przed chwilą... jaka euforia fanek "artysty" ![]() Jeśli to jest ten filmik, o którym myślę (jest prywatny na YT), to mamy trudny dylemat: jeśli tego chujka (proszę moderatorów o niecenzurowanie) zamkną, to w oczach swoich fanów - troglodytów zostanie jeszcze większym bohaterem. Peja jest tak bardzo gangsta, że kradnie nawet piosenki. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
@Marlon: za co niby mają go zamknąć? na tym filmiku to nie on okłada typa, a jego fani....
-------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Może coś w jego tyłku kilka razy dziennie zgasiłoby jest "zapał".
"...moje życie to gangsterka..." ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 14 November 2007 ![]() |
-------------------- s2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
jakiś czas temu podobna sytuacja była na parkingu przy Wola-Parku - od tego czasu na stałe zagościła na nim ochrona i miejscówka na wieczorne wygłupy jest "spalona" ... szkoda, bo zawsze lubiłem się tam wybrać gdy tylko spadł pierwszy śnieg
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
|
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Może coś w jego tyłku kilka razy dziennie zgasiłoby jest "zapał". "...moje życie to gangsterka..." ![]() I ma problem: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...cercie_Pei.html -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=355u_Z1iRW0 -1:52 "Wszystko na mój koszt, wszystko na mój koszt" No to teraz ma na swój koszt rozprawe. I dobrze. Żadna przemoc nie jest uzasadniona, a już na bank nie nawoływanie do bicia przez "rapjera". Nie dodałem znaczników do wklejenia filmu, gdyż YT nie zezwala na wklejanie tego filmu na fora. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Stronę wcześniej wklejałem filmik, tylko że był lepszy jakościowo. A takie pytanie do Ciebie Raceboy, z racji że jesteś z Fatherlandu...
![]() Znana jest bliżej przeszłość tego palanta, Tobie czy też ludziom których znasz?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 February 2008 Skąd: Gród Rzecha ![]() |
Z tego, co zauważyłem, na forum jest paru gejmerów. Zamieszczam więc filmik z ostatniego Alone in the Dark. Edward Carnby, niegdyś intelektualista, po przejściu serii AitD pod skrzydła Atari stał się niezłym madafaką.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Stronę wcześniej wklejałem filmik, tylko że był lepszy jakościowo. A takie pytanie do Ciebie Raceboy, z racji że jesteś z Fatherlandu... ![]() Znana jest bliżej przeszłość tego palanta, Tobie czy też ludziom których znasz?? był kiedyś taki film "Blokersi", gdzie Peja opowiadał o swojej przeszłości - wychowany w patologii chłopak ze slumsów... nie przepadam za jego twórczością, ale podziwiam za to, że wyrwał się z takiego bagna... -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Pare lat temu przed starym klubem Eskulap w Pozku spotkalem jakiegos nakoksowanego (w kazdym razie czyms naladowanego) pajaca, byl z jakas srednio fajną raszplą.
Minelismy sie przy wyjsciu, chyba mu sie nudzilo bo zaczal cos do nas (bylem z kumplem) nawijac (wykrzykiwac i machac rekami). Po chwili zorientowalem sie, ze chyba rymuje. Po drugiej chwili, ze prawdopodobnie jakis fristajl sie tworzy na moich oczach. Obrazliwy ten slowotok nie byl, ale ze wiekszego komentarza z naszej strony sie nie doczekal (zapewne bylismy oniesmieleni procesem tworczym) to machnal ostatecznie reka i sobie poszedl. Na bramce laska mowi do nas "Sampeja do was rymowal". Zapytalem kto to jest "Sampeja" na co wszyscy wybuchneli smiechem. Dzis juz wiem dlaczego ... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
Peja to odrębna historia, urodził się, przetrwał i wyszedł
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 November 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Peja to odrębna historia, urodził się, przetrwał i wyszedł ![]() ![]() No ale potencjalne namawianie do pobicia ze sceny to już nie sprawa gustu, czyż nie? Nawet jeśli założymy szacunek dla jego wybicia się, to mimo wszystko.. pewnych rzeczy nie można robić - i jeśli to prawda, powinno go to mocno przekreślić. Inaczej te "tłumy" jego fanów uznają to również za dopuszczalne zachowanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
Wyszedl? Nie zauwazylem - jest jedna wielka chodzaca patologia wiec raczej z niczego nie wyszedl.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
był kiedyś taki film "Blokersi", gdzie Peja opowiadał o swojej przeszłości - wychowany w patologii chłopak ze slumsów... nie przepadam za jego twórczością, ale podziwiam za to, że wyrwał się z takiego bagna... On się z żadnego bagna nie wyrwał, dalej w nim trwa, tylko nauczył się czerpać z tego profity. Jak chce, to potrafi, ale widać bardziej pasuje mu bycie ulicznikiem : -------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Peja to odrębna historia, urodził się, przetrwał i wyszedł ![]() ![]() wyszedł tylko na chwile a tą akcją pokazał że już dawno do tej patologii wrócił, a nie jest to jego pierwsza taka akcja, wcześniej oskarżony o pobicie przy uzyciu krzesła i butelki, uniewinniony z racji "mętnych" zeznań świadków, parę kawałków jego mi się podoba ale ogólnie ten człowiek to porażka pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 15 July 2025 - 21:25 |