![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 10 April 2006 Skąd: Krakow ![]() |
Dzieki za poprawke
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Spoko, na przyszlosc w znaczniki [ yt ] wpisuj samo id filmu, a nie caly link.
-------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Ja pier**** jaki mistrz !
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
Wg mnie to kit, tam wpadła kukła, a on wyszedł z wody. Ile tam tej wody jest - do pasa, a jak skaczesz z pomostu to do dnia co najmniej 2m potrzebujesz nie?
-------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
Wg mnie to kit, tam wpadła kukła, a on wyszedł z wody. Ile tam tej wody jest - do pasa, a jak skaczesz z pomostu to do dnia co najmniej 2m potrzebujesz nie? kukła lezy pod skocznią, pewnie trenowali czy kukła się rusza podczas lotu? - bo wyraźnie widać że koles maha rękoma i podkula nogi przed lądowaniem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Jak dla mnie to wygląda jakby na skrzydłach nadziei poleciał bo coś nieproporcjonalnie daleko... no i przy takim pier****nięciu to tej wody coś mało się wylało za baseniku.
|
|
|
![]()
|
|
mało wody ? wylało sie duzo wody
![]() i 80cm wody wystarczy bo nie spadal z gory tylko wpadl pod ostrym kątem do basenu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
cowboy, Ty na prawdę w to wierzysz? (pomijając celność) jak ktoś z takiej odległości by wleciał to byłby połamany. Ludzie, trochę wyobraźni
![]() Lecąc z takiej odległości to ten basen by się cały złożył, na pewno nie został by w miejscu. Pomyśl jaki miałby pęd wlatując, a co jego stopy zrobiły by ze ścianką basenu? Jakby nie rozerwały to basen by pociągnął kilka metrów dalej. Mego koleżkę "oszukał" skuter wodny, 250 KM. Poszybował ok. 30 m po czym wpadł do wody. Myślał, że ma połamane nogi i inne części ciała, takie było uderzenie. Był przez pare sekund oszołomiony, żeby nie kapok to raczej zaliczyłby dno. A tu ? Co ja widzę? Drewniany podest pod basenem? To belki miałby chyba pod żebrami jakby nogami tak wlatywał. to mi się nasuwa na myśl ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
-------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
![]()
|
|
zauwazylem to maha ale takie fajne mi sie wydało że nie poprawiałem
tu macie link do strony gostka: http://www.projektbuero-kammerl.com/index.html http://www.megawoosh.com/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Napiszcie maila do pogromców mitów
![]() Cowboy- macha! ![]() -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
oprócz tego, że ma stronę, gdzie jest dowód, że to on leciał? Wiesz ile jest fake'ów na świecie podpieranych stroną, by zrobić rozgłos? Kilku zrobiło tak (mini)karierę (bardziej za pomysłowość).
Dlaczego jest tam tylko 6 osób? Dlaczego nagranie jest tylko z jednej kamery? Come on ![]() trueno2, to jest myśl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Napiszcie maila do pogromców mitów ![]() http://community.discovery.com/eve/forums/...8/m/58119103201 ten lot miał 35 metrów, a na filmiku wydaje sie jabky z Velikanki skakał ![]() edit: Cowboy- macha! ![]() chamownia maha czy hamownia macha ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
do Auto Mapy jest cos takiego jak AMlic kliknij No i problem niemal rozwiązany: http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,689...gramowania.html -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
No i problem niemal rozwiązany: http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,689...gramowania.html czyli bruno leciał do basenu z gps-em ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Nie zauważyłem, że się poprawiłeś
![]() Swoją drogą chodzą już opinie, ze niektórzy tak robią, ale lądują na mokrej szmacie ![]() -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 29 February 2004 Skąd: Pjaseczno ![]() |
Tak, to jest właśnie waterboarding.
|
|
|
![]()
|
|
Nie zauważyłem, że się poprawiłeś ![]() Swoją drogą chodzą już opinie, ze niektórzy tak robią, ale lądują na mokrej szmacie ![]() nie poprawiłem się, bo juz by nie było smieszne.. prawdziwi twardziele nie uzywają basenu do lądowania ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 07 August 2025 - 23:42 |