![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 21 May 2004 Skąd: Gryfino ![]() |
customowe kolektory
![]() -------------------- ..............................
206 2,0 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Zamiast FAIL powinno być raczej YOU DOING IT WRONG.
![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=IR5ISm0_Y5k całość raczej denna ale dziś mój humor rusza moment 0:13
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 18 April 2008 Skąd: Władek ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
widzę że w tym tygodniu rulezem są demotywatory.pl
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
jak już jedziemy z demotywatorami to mój ulubiony
![]() a tu znalezione przez kumpla ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Dla tych, którzy nie przeglądają regularnie demotywatorów;)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
http://www.ogloszenia.slupsk.pl/index.php?...amp;id_og=41113
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W starożytnej Grecji, Sokrates (469 - 399 p.n.e.) był uważany za człowieka, który posiadł wielka mądrość i wiedzę. Pewnego dnia znajomy spotkał wielkiego filozofa i powiedział: - Sokratesie, wiesz czego właśnie dowiedziałem się o Twoim uczniu? - Zaczekaj chwilę - odpowiedział Sokrates - zanim mi o tym powiesz, chciałbym poddać Cię małej próbie. Taki potrójny filtr, przez który przepuścimy Twoją informację - Potrójny filtr? - Właśnie - kontynuował filozof - nim powiesz mi coś o moim uczniu, sprawdźmy te informacje pod trzema kątami. Pierwszy to PRAWDA. Czy jesteś całkowicie pewien, że to o czym chcesz mi powiedzieć jest prawdą? - Nie - odpowiedział znajomy - właściwie to dowiedziałem się o tym od kogoś... - W porządku - przerwał mu Sokrates - więc nie wiesz, czy to jest prawda czy nie. Teraz drugi filtr - filtr DOBRA. Czy chcesz mi powiedzieć o tym uczniu coś dobrego? - Nie, wręcz przeciwnie... - W takim razie - odparł uczony - chcesz mi powiedzieć coś złego o nim, ale nie jesteś pewien czy jest to prawda. Został jeszcze ostatni filtr: filtr POŻYTECZNOŚCI. Czy to co chcesz mi powiedzieć jest dla mnie pożyteczne? - Nie, właściwie to nie... - A więc - skonkludował Sokrates - jeśli to, o czym chcesz mi powiedzieć może nie być prawdziwe, nie jest dobre, ani nawet przydatne dla mnie, to po co o tym w ogóle mówić? I to właściwie wyjaśnia, dlaczego Sokrates był wielkim filozofem i cieszył się takim szacunkiem, oraz to dlaczego nigdy nie dowiedział się, że Platon był kochankiem jego żony. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Oto Słupsk właśnie. Swoją drogą mógłbym się zgłosić - kasy brak, a auto stoi wybebeszone i czeka na zastrzyk gotówki i nowych części. Może jeszcze sponsora na rajdy bym znalazł ![]() Edit: Ciekawe tylko co córka na to? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Tylko żebyś się jej spodobał...
![]() ![]() ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
wiesz dla nie to lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu, tym bardziej dla tatuśka
![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Na ukraińskich drogach pojawili się Kozacy - ostrzega ukraińska milicja. Sprawa jest poważna, a zagraniczni turyści często padają ofiarą kozackich oszustw.Milicja chcąc pomóc kierowcom z zagranicy opublikowała zdjęcia prawidłowo wyglądającego milicyjnego patrolu. Schemat działania oszustów jest bardzo prosty. Zatrzymując samochody podają się za "ekologiczny patrol", który wymyśla różnego rodzaju opłaty i pobiera je na miejscu. Należy pamiętać natomiast, że w przypadku prawdziwej kontroli na Ukrainie płatności za jakikolwiek mandat reguluje się w bankach.
Kozacy są najaktywniejsi na drogach prowadzących na Krym. Są ubrani bardzo podobnie do prawdziwych milicjantów ukraińskich lecz zdradzają ich zwykłe prywatne samochody, których używają do działań w terenie. To kolejny przypadek oszustw do jakich dochodzi na drogach wschodniej Europy. Wcześniej informowaliśmy o nielegalnych mandatach w Bułgarii, które wręczają co prawda prawdziwi policjanci, ale używają oni prywatnych radarów i robią to po służbie traktując to jako dodatkowe źródło dochodów. źródło: onet.pl -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 13 July 2004 Skąd: WuWuA ![]() |
-------------------- 13,67 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
-------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
-------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 14 July 2025 - 17:55 |