![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
![]() ![]() Nie bić ![]() Czy to z racji że "było" czy też dla tego że urażam czyjeś poglądy ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Sluger - MISTRZ!
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
to stare ale mocne:
Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wkurzać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego: - Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to, gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego, co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej! Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony, po którejś tam sugestii, by się żołnierzyk odstosunkował, w końcu proponuje: - Oki delta-tango-charlie-coś-tam. Teraz wykonam taki myk, ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolację, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?- Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał, więc to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki na twój koszt! - Uwaga. Zaczynam, to się nieco odsuń! Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce: - Dobra skończyłem. - A co to miało niby być? - Byłem się odlać. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
@Wombat: znam wersję z robieniem loda przez stewardessę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
ja bym wolał wersje Jokera....
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Znalezione na innym forum
![]() "Typ całuje sie z laska na imprezie a ona ciagle sie odwraca i tak pluje tfff tfff czyms za siebie i tak kolejny raz i kolejny .... Wreszcie koles nie wytrzymał i sie pyta " ej czemu tak ciagle sie odwracasz i plujesz" ?A sorki bo wiesz robiłam przedtem laske Markowi a on zapinał Kaske w dupe a ona wczoraj jadła makowca." |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Ten kawał słyszałem w podstawówce, czyli jakieś 20 lat temu. I już wtedy był stary i kiepski.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 14 August 2005 Skąd: dark side of the moon ![]() |
http://www.tvs.pl/informacje/12492/play
Idiotyzm. totalna bezmyślność. Palić gumy posmarowane olejem a potem wyprzedzać na łuku. Miejscówkę znam od lat, bardzo niebezpieczna. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/l...-zaloga,1332846
New Zealand Airlines przyjazne dla pasażerów ![]() -------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
http://www.tvs.pl/informacje/12492/play Idiotyzm. totalna bezmyślność. Palić gumy posmarowane olejem a potem wyprzedzać na łuku. Miejscówkę znam od lat, bardzo niebezpieczna. Dobrze, że dodali choć jedno mądre zdanie żeby nie było kolejnej nagonki na "racerów" CYTAT Miłośnicy mocnych wrażeń walczyć nie chcą, tylko przynajmniej raz w miesiącu ścigać się legalnie. O to niezwykle trudno, a ten wypadek od tego pomysłu oddala ich jeszcze bardziej. - Na pewno rzutuje jakoś niedobrze dla nas, jak chcemy sobie gdzieś pojeździć, coś popróbować, bo nie każdy wie, że my tam robimy to naprawdę z głową, a przyjeżdża ktoś i narobi nam dużo smrodu - mówi uczestnik nielegalnych wyścigów. ************************************************************* www.isMichaelJacksonStillAlive.com ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
http://www.tvs.pl/informacje/12492/play Idiotyzm. totalna bezmyślność. Palić gumy posmarowane olejem a potem wyprzedzać na łuku. Miejscówkę znam od lat, bardzo niebezpieczna. "Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą świeższych informacji to przekazuję, że rodzina najciężej rannego 16-latka w tym wypadku, który w stanie krytycznym trafił do szpitala w Zabrzu-Biskupicach poinformowała dziś rano, że chłopak nie żyje. Chłopak zmarł dziś rano w szpitalu. Informację tę potwierdziła rzeczniczka zabrzańskiej policji. Pozostała trójka dochodzi do siebie i ma spore szanse do pełnego powrotu do zdrowia." Info zaczerpnięte z ww. stronki. Kolejna bezsensowna śmierć... -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 15 May 2007 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Chłopak dzwoni do blondynki:
- Jak tam kochanie przygotowania do podróży? - Wiesz Misiu, można powiedzieć, że jedną nogą jestem w Polsce, a drugą już w Tunezji. - Eee to Włosi niezły widok mają. W pewnym mieście grasował straszny smok. Mieszczanie nie mogli wytrzymać, więc udali się po pomoc do jednego z trzech rycerzy. Wielki Rycerzu - mówią - pomóż nam, smok gwałci dziewice, zabija mężczyzn, pożera dzieci i kobiety. Wielki rycerz na to - Dajcie mi miesiąc na ułożenie planu. Mieszczanie na to - Co ty człowieku, za miesiąc to smok nas tu wszystkich wytłucze. I poszli do drugiego rycerza. Średni Rycerzu - pomóż etc. Ten chciał się znowu zastanawiać dwa miesiące więc poszli do trzeciego rycerza. Mały Rycerzu - pomóż etc. Na to Mały Rycerz łap za miecz, zakłada zbroję, objucza konia i już jest gotowy do drogi. Pytają więc mieszczanie. Jak to czcigodny Mały Rycerzu, Wielki Rycerz chciał się zastanawiać miesiąc, Średni Rycerz dwa miesiące, a Ty tak od razu?! Na to Mały Rycerz. - Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spier..... od razu! Siedzi Mietek u Heńka i popijają sobie wódeczkę. Nagle Mietek pyta Heńka: - U Ciebie na ścianie wisi metalowa miska? - To jest zegar z kukułką - odpowiada od niechcenia Heniek. - Jak to zegar z kukułką? - Zobaczysz... W tym momencie Heniek podnosi ze stołu pustą już butelkę od wódki, bierze zamach i rzuca w wiszącą miskę. Zza ściany słychać: - Ku... ku... ku***a, jest wpół do czwartej rano. Pewne plemię afrykańskie nawiedziła okrutna susza. Padając z pragnienia udali się do plemiennego szamana z prośba o pomoc. Szaman ów wyszedł z lepianki i patrząc po tłumie współplemieńców pyta: - Kto ma wodę? Nikt się nie zgłasza to powtarza: - Kto ma trochę wody? Nieśmiale zgłasza się jeden z członków plemienia i podając bukłak wody mówi: - Ja mam jeszcze trochę. Szaman niewiele myśląc wylał wodę do miseczki, ściągnął koszulę i zaczął ją prać. Mieszkańcy wioski patrzyli ze zgrozą. Wyjął koszulę z wody, wykręcił i wodę wylał w krzaki. Znowu pyta: - Kto ma jeszcze jakąś wodę? Kolejny osobnik podając mu bukłak mówi: - Mnie zostało jeszcze pół... Szaman wziął wodę, wlał do miski i wypłukał koszulę. Wodę wylał, a koszulę powiesił na sznurku. Kiedy mieszkańcy wioski chcieli się na niego rzucić zaczęły napływać ciężkie chmury i rozpadał się deszcz. Szaman na to: - Zawsze, kurwa, pada, jak pranie zrobię... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
"Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą świeższych informacji to przekazuję, że rodzina najciężej rannego 16-latka w tym wypadku, który w stanie krytycznym trafił do szpitala w Zabrzu-Biskupicach poinformowała dziś rano, że chłopak nie żyje. Chłopak zmarł dziś rano w szpitalu. Informację tę potwierdziła rzeczniczka zabrzańskiej policji. Pozostała trójka dochodzi do siebie i ma spore szanse do pełnego powrotu do zdrowia." Info zaczerpnięte z ww. stronki. Kolejna bezsensowna śmierć... Dodatkowo ktoś tam napisał, że chłopaka mieli tylko podwieźć do domu, masakra :/ -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
|
|
|
![]()
|