![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
-------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Ale widzę że waszka G cały na topie to jutro wam wrzucę jego prawdziwy profil na NK tylko niech kumpel na gg wejdzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Myślałem, że po Waszce już mnie nic nie zdziwi. Jednak :
http://www.youtube.com/watch?v=5jviJtmOv00...feature=related -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
Pomielony poczesaniec po pigułach ! ![]() -------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
Obok tego WaszkiG jest film o Centomaniakach. jeden z komentarzy:
CYTAT Hehe, tą 1/4 mili to Wam chyba Waszka G odmierzał maczetą. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Było? Nie sledze kazdej strony tematu -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
-------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
http://nasza-klasa.pl/profile/20658451
Ha, tożsamość Waszki G obnażona ! ![]() Obczajcie to: http://prawiejakrap.blogspot.com/ Same Waszki G ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 September 2005 Skąd: Gostyń/Poznań ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
CYTAT Same Waszki G A niektórzy go nawet przebijają... o yezu... najlepsze jest to: Centrala 61 - Sam wybierasz Koleś spiewa jak twardziel "wale prosto z mostu..." i na wszelki wypadek wlazł na most ![]() +4 respa za dosłowność. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja rozumiem, że ten konkretny kierowca dosyć często na trasach rajdowych "dzwoni", ale dla mnie ten link to nic śmiesznego ... Znasz takie powiedzenie, które zaczyna się od "nie śmiej się dziadku ... " ?? Żeby nie było nie porozumień, życzę Ci oczywiście bezwypadkowej jazdy ![]() -------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Grudziądz/Gdańsk ![]() |
Nie wiem o co Ci chodzi. Nowo otwarta A1 Nowe Marzy-Gdańsk ma takie kałuże, że momentami naprawdę robi się niewesoło. Jak nie wierzysz to przejedź się tam w czasie deszczu mając ca. 160. Ja po jednej takiej kałuży jechałem już o wieeele wolniej i miałem mięciutkie nogi... -------------------- Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Jak są kałuże to się tak nie zapierda*a
![]() Prosiak za miesiąc będzie na sprzedaż tak jak jedno niegdyś "puknięte" autko, sygnowane imieniem Lesia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
W piątek leciałem A4 i też dużo nie brakowało żebym wydzwonił jak wpadłem nie w kałuże, a w jakieś bajoro. Miałem ochotę zamknąć oczy bo i tak nie wiedziałem gdzie jadę.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 September 2005 Skąd: Gostyń/Poznań ![]() |
Nie wiem o co Ci chodzi. Nowo otwarta A1 Nowe Marzy-Gdańsk ma takie kałuże, że momentami naprawdę robi się niewesoło. Jak nie wierzysz to przejedź się tam w czasie deszczu mając ca. 160. Ja po jednej takiej kałuży jechałem już o wieeele wolniej i miałem mięciutkie nogi... na autostradzie dozwolone jest 130 ![]() generalnie cała sytuacja nie jest śmieszna, ale jest to jakaś ironia losu, że akurat padło na tego kierowcę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: Wawa/Ostrołęka ![]() |
Polecam inne utwory wykonawcy. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 March 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
miłość do bliźniego i braterstwo....
dobrze, że ich nie rozszarpali tam, i na stosie nie spala ![]() Kazik też lekko nie ma http://muzyka.interia.pl/alternatywa/news/...ja-kult,1329081 a tu mamy Hulka -------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
miłość do bliźniego i braterstwo.... dobrze, że ich nie rozszarpali tam, i na stosie nie spala ![]() Ja tam Radia Maryja nie słucham, ale patrząc na takie filmiki pamiętam, że Ci starsi ludzie w latach swojej młodości przeszli piekło wojny i okupacji, które zapewne wywarło ogromy wpływ na ich psychikę oraz wyczulenie patriotyczne - a przecież w tę nutę o.Rydzyk uderza najbardziej. -------------------- Łukasz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 19:31 |