![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 02 July 2005 Skąd: Beeftown ![]() |
Bogdan baraszkowal w najlepsze z kochanka, gdy uslyszal, ze
samochód jej meza wjezdza na podjazd. Niewiele myslac zlapal swoje ubranie i wyskoczyl przez okno, mimo ze na zewnatrz padal deszcz. Traf chcial, ze ulica przebiegal wlasnie maraton. Bogdan postanowil dla niepoznaki dolaczyc do zawodników. - Zawsze biegasz nagi? - zapytal go po przebiegnieciu kilku kilometrów jeden z biegaczy. - Tak - odparl Bogdan. - Czuje sie wtedy naprawde wolny, a powiew wiatru przyjemnie chlodzi moja skóre. - To dlaczego biegniesz z ubraniem pod pacha? - dopytuje sie sportowiec. - Po zakonczonym biegu moge od razu ubrac czyste ciuchy - wyjasnil Bogdan. - A zawsze biegasz z nalozona prezerwatywa? - zapytal zawodnik. - Nie, tylko kiedy pada.../ |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 05 April 2005 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Konstancin-Jeziorna ![]() |
![]() -------------------- THE SNOWFLAKE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
Tak apropo policji. ;p
Policjant zatrzymuje ciężarówkę. - No i będzie mandat, panie kierowco. Nie ma pan świateł odblaskowych. Kierowca wysiada i w milczeniu obchodzi samochód. - I co, zgadza się, nie ma odblasków? - pyta policjant. - Pal diabli odblaski - odpowiada kierowca. - Gdzie jest moja przyczepa. Policjant zatrzymuje samochód. - Proszę pana, przejechał pan skrzyżowanie na czerwonym świetle. Będzie mandacik. - Panie władzo, ja bardzo przepraszam, naprawdę nie zauważyłem. A tak szczerze mówiąc, to jestem daltonistą. Skonfundowany policjant daruje mu mandat. Wieczorem, gdy zdaje służbę koledze, mowi: - Spotkałem dzisiaj na mieście daltonistę. Świetnie mówił po polsku Idzie policjant z psem, a z naprzeciwka jakiś pijaczek: - Co to za świnie prowadzisz na smyczy - To nie świnia, to pies - poprawia policjant. - Nnnie do ciebie mówie... Policjant do policjanta: - Czy lotnia to ptak drapieżny? - Nie wiem. A co? - No bo wczoraj cały magazynek wystrzelałem, zanim puścił człowieka. Jechało dwóch policjantów radiowozem i nagle jednego z nich rozbolał żołądek. Mówi do kolegi: - Piotrek, zatrzymaj samochód, muszę na chwilę iść w krzaki. Zatrzymali się, wyszedł. Po chwili znowu krzyczy do kolegi; - Piotrek, rzuć mi bloczek z mandatami - nie mam się czym podetrzeć! - Czyś ty zwariował? Weź 10 złotych i sobie podetrzyj. Po pewnym czasie pechowy policjant wychodzi z krzaków, ale jest jakoś dziwnie upaprany. - A ty coś taki umazany? - Miałem tylko osiem pięćdziesiąt... Jedzie pijany mężczyzna samochodem. W pewnym momencie zatrzymał go pijany policjant. - No wiecie co? - Zaczął policjant - We dwóch za kierownicą? - No dobrze panie władzo... - Odpowiada mężczyzna - ...ale to nie powód, żeby nas otaczać! Pozdrooo |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
autor musi miec konkret bałagan na strychu ![]() uciąłem linka i..... http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/ albo http://www.demland.info/dem/ (wybór po tytule i komentarze) EDIT: no zryty ma ten czosnek (to nie komiks, to jego wpis) http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/011.png |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Ewidentnie za dużo grał
![]() ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Czyli wsadzanie sobie pilota w dupe to taki sposob na wyladowanie sie?
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
Ustawione raczej, ale za sam pomysł powinien dostać w skórę tak, że super niania by go nie poznała.
-------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 13 July 2004 Skąd: WuWuA ![]() |
najlepszy komentarz do filmiku IMO to:
"0:22-0:26 Obcy wsysany przez otwór w szybie do przestrzeni kosmicznej. 0:56-0:58 Świnia żywcem oparzana w kotle pełnym wrzątku w masarni Morliny 1:12 Tajemnica Brokeback Mountain 1:33-1:36 zdecydowanie Egzorcysta" -------------------- 13,67 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 October 2006 Skąd: Kraków / BK ![]() |
-------------------- - Nissan 200sx s14a 2.0T
- Daily use Audi A3 8P Sportback 2.0 TDi |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Nie ma to jak nowatorskie formy modyfikowania zawieszenia
![]() http://www.moto.allegro.pl/item666973280_h...i_sprezyny.html -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
nie takie nowatorskie... jacky to sprzedaje normalnie
![]() -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
LOL, zamiast obcinać sprężyny można je samemu ścisnąć, a jak sie znudzi to wymontować do następnego auta
![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
bo jedni kupują gwint a inni gwint z nakrętkmi.
-------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
CYTAT bo jedni kupują gwint a inni gwint z nakrętkmi. ![]() -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
-------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
-------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 September 2008 ![]() |
-------------------- ex Mk4 GTI 1.8T @ k04-023 @ 280+++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |