![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 02 October 2006 ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
skoro już zaczęliśmy temat czarnuchów to (no offece):
-czym się różni murzyn od opony? -jak na oponę założysz łańcuch to nie rapuje co powstanie ze skrzyżowania czarnucha i latynosa..... złodziej zbyt leniwy by krasc co zrobic gdy przjedziesz czarnucha szybko cofnąć co robisz gdy widzissz czarnucha z mózgiem na wierzchu.... powstrzymujesz smiech i przeładowujesz A tak w ogóle to ja nie mam nic przeciwko murzynom, wręcz przeciwnie uważam, że każdy biały powinien mieć jednego ![]() i na koniec o żydach: co to jest: wielkie okrągłe i nienawidzi źydów: > > > > > > ŚWIAT -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Piotrków Tryb. / Warszawa ![]() |
Ilu czarnych potrzebnych jest do pochowania jednego czarnego?
Pięciu. Czterech niesie trumne a jeden boomboxa. -------------------- 1.8ts & 1.9TDI
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
po 3cim przeczytaniu poplakalem sie... TAX (obraża uczucia afroamerykanów): Dlaczego murzyni jak rapują to machają rękami? . . . . . . . . . . Bo nie mogą utrzymać równowagi na tylnich łapach XD skoro już zaczęliśmy temat czarnuchów to (no offece): -czym się różni murzyn od opony? -jak na oponę założysz łańcuch to nie rapuje co powstanie ze skrzyżowania czarnucha i latynosa..... złodziej zbyt leniwy by krasc co zrobic gdy przjedziesz czarnucha szybko cofnąć co robisz gdy widzissz czarnucha z mózgiem na wierzchu.... powstrzymujesz smiech i przeładowujesz A tak w ogóle to ja nie mam nic przeciwko murzynom, wręcz przeciwnie uważam, że każdy biały powinien mieć jednego ![]() i na koniec o żydach: co to jest: wielkie okrągłe i nienawidzi źydów: > > > > > > ŚWIAT Takie polskie i bardzo niskie... -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
-------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
@cannabolic:
Nie przesadzaj, to tylko dowcipy - mnie też one śmieszą, a rasistą nie jestem... o Polakach też są tysiące kawałów i też niektóre śmieszne ![]() -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Takie polskie i bardzo niskie... trudno, co robić w końcu jesteśmy w Polsce, czyż nie? Wczoraj smialismy sie z dziadkiem do utraty tchu. Dziadek wygral. Klient restauracji patrzy na rachunek: "Dwie wódki - 15PLN, Salatka - 8PLN, Jesli przejdzie - 15PLN, Cztery piwa - 20PLN" - Panie kelner, co to kurna jest: "jesli przejdzie"? - Ehh, no nie przeszlo... przychodzi baba do lekarza i mówi : doktorze, mam tasiemca. lekarz patrzy, myśli i w końcu mówi: proszę codzienie wieczorem wypijać szklankę mleka, a potem zjadać pączka. baba się troche zdziwiła, ale w kńcu posłuchała lekarza. minął tydzień, ale tasiemiec nadal tkwi w jelicie. baba przyszła znowu. lekarz patrzy, myśli, i w końcu mówi: dobrze jest, proszę codziennie wieczorem wypijać szklankę mleka. baba wrócila do domu, wypiła mleko, położyła się spać,a po chwili tasiemiec wygląda z dupy i pyta: -"A gdzie mój pączek?" -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
@cannabolic: Nie przesadzaj, to tylko dowcipy - mnie też one śmieszą, a rasistą nie jestem... o Polakach też są tysiące kawałów i też niektóre śmieszne ![]() Tak, tylko, że a tutaj w Polsce zobacz jak jest. Niby wszyscy nie są rasistami. CYTAT trudno, co robić w końcu jesteśmy w Polsce, czyż nie? No tak i pewnie długo tak tu będzie. A tak na marginesie to Twoje żarty nie są śmieszne. Nawet te nie rasistowskie, ale jakie poczucie humoru takie... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=lH32vJkOcK0...feature=related -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
cannabolic: pragnę zaznaczyć (kończąc przy okazji tę dyskusję), że słowo "Polak" piszemy z dużej litery. Taka tradycyjna oznaka szacunku.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
-------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 02 July 2005 Skąd: Beeftown ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Pruszków ![]() |
stare...
-------------------- Brakuje mi VTEC'a :(
MX-5 uczymy się RWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 13 December 2003 Skąd: Wawa ![]() |
ciekawe jak wygląda samochód z którego ją wyjęto
http://moto.allegro.pl/item666075136_orygi...es_124_190.html -------------------- e-pincet
|
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
ciekawe jak wygląda samochód z którego ją wyjęto http://moto.allegro.pl/item666075136_orygi...es_124_190.html pewnie tak: ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 26 September 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
widzialem to juz wczesniej i sie zastanawiam co by bylo jak by takiego typka wsadzic do prawdziwego driftwozu ciekawe czy by ogarnial jak w grze
![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
http://wiadomosci.wp.pl/kat,9923,title,Pol...mosc_prasa.html
za te kajdanki to kogos mozna pociagnac do odpowiedzialnosci... -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 14 July 2025 - 09:32 |