![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
mam dwa kubły Sparco speed. Oczywiście okazały się za małe w ramionach/plecach. Orientuje się ktoś czy można je porozginac? Fajny fotel i nie chciałbym sprzedawać...
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 29 November 2012 ![]() |
S2 i S3 nie mają zbyt wysokich boków jak np GTM i da się spokojnie zapiąć pas. Tylko żeby dobrze trzymał w razie czego to od strony słupka biodrowy trzeba przez przelotkę przepuścić. Wg mnie przy odpowiednim nachyleniu bardzo wygodne nawet do dłuższej podróży. przez jaką przelotke bo nie wiem o co chodzi? rozmiar kubełka chyba najlepiej dobrac w siedzibie firmy mirko ,czyli po prostu usiasc w fotelu w fabii 2 nie bedzie problemu z mocowaniem takiego fotela? i jak reguluje sie w takim kuble nachylenie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
przez jaką przelotke bo nie wiem o co chodzi? Biodrową. CYTAT rozmiar kubełka chyba najlepiej dobrac w siedzibie firmy mirko ,czyli po prostu usiasc w fotelu Jeżeli taką masz możliwość to super. Inna opcja to przymierzyć zadek u znajomego co taki kubeł ma. CYTAT w fabii 2 nie bedzie problemu z mocowaniem takiego fotela? Mam GTM i S3 w Fabii I a to podłogowo jest dokładnie to samo co F II. Trochę zabawy jest jeżeli chcesz zachować regulację wzdłużną. Ale można kupić dedykowane adaptery. CYTAT i jak reguluje sie w takim kuble nachylenie? Na uniwersalnych mocowaniach bocznych niżej mocujesz tył niż przód i masz. Proste jak budowa cepa ![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
a mozesz jakis link do tej przelotki dac , bo nie wiem o co chodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
O otwór na boku fotela
![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
dzieki.
a jak tamtędy pasy przeprowadzic? nigdy nie ruszalem pasów. da rade je odkręcić z jednej strony? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Oczywiście że da się. Odkręcasz dolne mocowanie pasa przy słupku B, przekładasz przez przelotkę i przykręcasz w to samo miejsce. Proste jak 2x2.
-------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
gość_D-rose_* |
![]()
|
![]() |
Panowie ma ktoś jakiś link do optymalnego położenia przelotek względem barków? Kupiłem w mega ofercie fotel Sparco ale barki są z centymetr nad przelotką. Mam też Mirco GTS i jest idealny, ale Sparco troche wygodniejszy. Pozdro
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 05 May 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Czy fotele Mirco RS1 lub RS2 (z uszami) nadają się do użytku w ruchu miejskim? Uszy nie zasłaniają widoku na boki?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 26 October 2010 Skąd: Kielce ![]() |
Panowie co polecacie dla osoby o parametrach 177cm wzrostu i 100kg wagi ? Mirco XL ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
S3 powinien tez dac rade
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 26 October 2010 Skąd: Kielce ![]() |
Wziąłem jednak Mirco XL , jutro będzie to zobaczę jak leży i dam znać
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 16 November 2002 Skąd: Wawa ![]() |
Orientujecie się może, gdzie w Warszawie można się przymierzyć do foteli Mirco czy innych kubełkowych?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 13 October 2009 ![]() |
Bimarco i chyba omp ma koleś w okolicy metra kabaty. Wystawia je na allegro, musisz poszukać
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 10 November 2013 ![]() |
Panowie szukam foteli kubełkowych do M3 e36, chciał bym coś co będzie dobrze trzymało, wyglądało okey i wyjdzie atrakcyjnie jeśli chodzi o cenę.
182 cm 75 kg Zainteresowałem się fotelami bimarco futura, czy takie fotele nadają się na moje parametry i czy w ogóle są warte uwagi? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Ja mam 180cm i 73kg i na moje parametry expert jest w sam raz, a futura jest jak wiadomo większa.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 18 August 2014 ![]() |
186cm i 80kg. Mam future i jeżdzę w tym stołku na codzień. Wymiarowo ok. Jakość wykonania w stosunku do ceny bardzo zadawalająca. Fotel mam 3lata i nie powstały żadne przetarcia czy inne uszkodzenia. Na wycieczki do 100km daje radę, natomiast trasa gdzieś dalej meczy plecy.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 09 December 2007 ![]() |
Panowie ma ktoś jakiś link do optymalnego położenia przelotek względem barków? Kupiłem w mega ofercie fotel Sparco ale barki są z centymetr nad przelotką. Mam też Mirco GTS i jest idealny, ale Sparco troche wygodniejszy. Pozdro Jeśli tylko centymetr to Ci krzywdy raczej nie zrobi, ugnie się mięsień. Jeśli jednak przelotka jest niżej od linii obojczyka to w razie czego nie zdziw się jak obojczyki trachną. -------------------- Renault Clio Sport 2 - rajdówka w ciągłej budowie ....
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 16 August 2014 ![]() |
http://allegro.pl/fotel-kubelkowy-speed-ii...4739846961.html
Ktoś miał doświadczenie z tymi fotelami? |
|
|
![]()