![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 21 December 2002 Skąd: Płock ![]() |
Oto adres stronki producenta.
http://www.bimarco.pl/index.php Waga faktycznie 5.5kg czyli o dobry stolec więcej niż podałem wcześniej no ale jeżeli ktoś patrzy na każdy Kg to niewątpliwie ważna korekta z mojej strony ![]() -------------------- Wicemistrz Polski i Mistrz Pucharu PZMot na 1/4 mili w klasie Profi+ 2003r.
Ostatnie projekty :2 X BMW M3 3.0 Turbo ,Audi A3 1.8T,Seat Ibiza 1.8T, 2XBMW 325 Turbo, 2xAudi S3, 6xBMW E46 330i + 325 Supercharged by MTG wiecek1@neostrada.pl gg 5424844 Sportowe układy wydechowe,uturbianie aut,instalacje kompresorów... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
w którym miejscu są wagi podane - bo nie mogę znaleść a ciekawy jestem co podają oficjalnie
-------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
z tego co pamiętam to Bimarco nigdy masy swoich kubłów nie podawała
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: w nim ta moc ? ![]() |
Przed chwilką ważyłem mirco S2000 i na łazienkowej wadze wyskoczyło równe 9 kg.
-------------------- Be smart. Drive safe. Stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
polecam Bimarco Expert, te speedy/mirco sa troche malo stabilne, aczkolwiek tragedii nie ma
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 11 February 2009 Skąd: Kraków ![]() |
Przed chwilką ważyłem mirco S2000 i na łazienkowej wadze wyskoczyło równe 9 kg. Ja przed chwila zważyłem Bimarco Cobra i waży dokładnie 5.5 kg (bez homologacji FIA, może ta homologacja waży te 4 dodatkowe kilogramy ![]() -------------------- ItalianTunedCars
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Ja przed chwila zważyłem Bimarco Cobra i waży dokładnie 5.5 kg (bez homologacji FIA, może ta homologacja waży te 4 dodatkowe kilogramy ![]() cobra jest sporo mniejszym fotelem niz cala reszta... -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
co do "wagi" homologacji to ona też waży - dopuki Bimarco robiło model E który po dostaniu homologacji nazywa się Expert (wyglądają identycznie) to z homologacją waży co najmniej 1 kg. więcej niż E...
-------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 24 January 2009 ![]() |
ja kupiłem model Futura z serii nazwijmy to "przed homologacyjnej" chociaż naklejka jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 08 October 2008 ![]() |
cześć.
nie chcę robić śmietnika na forum więc podepnę sie pod temat, a mianowice poszukuję czegoś dla jak to ładnie nazwaliście "patyka" ![]() generalnie wzrost w okolicach 195cm, waga 85kg. przymierzałem się do futury no i coś mi nie leży w tym fotelu. szukam czegoś z nieco wyższej półki i zainteresowały mnie 2 modele. 1) Sabelt GT3 2) Sparco Pro 2000 Czy byłby łaskaw się ktoś wypowiedzieć na temat tych foteli i ewentualnie odnośnie ich rozmiarów dla osób "długich"? czy może znacie jakieś inne ciekawe modele? |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
podepnę się pod temat, chciałbym kupić 2 kubły w budzecie 1kPLN
rozważam mirco S3 http://www.allegro.pl/item677703952_fotel_...towe_kubel.html lub mirco RC http://www.allegro.pl/item677704285_fotel_...towe_kubel.html myslę że obede sie bez homologacji sporadycznie wyjeżdżając na jakieś pojeżdżawki pytanie, gdzie mozna usiąść i przymierzyć do dupska taki fotel w Wawie ? wczoraj siedziałem w Bimarco ale jakis mały (34cm szerokość skorupy na dolnej cześci pleców z tyłu) i jakieś 32 cm szerokość w miejscu gdzie sie sadza 4 litery rozmawialem z producentem i zeznal za na mnie prawie 180cm i 90kg to model S3 wydaje sie że mirco bedzie OK ale jednak chciałbym to dotknąć i przymierzyć ? jak sie mają takie mirco do bimarco bravo lub cobra ? http://www.allegro.pl/item673947127_fotel_...marco_nowy.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 16 November 2004 Skąd: W-wa ![]() |
cowboy a czemu nie Futura duża , podobnej cenie i z homologacją ?
|
|
|
![]()
|
|
cowboy a czemu nie Futura duża , podobnej cenie i z homologacją ? Bimarco Futura jest w podobnej cenie (900 PLN) jak 2 fotele mirco S3 (450 PLN sztuka) które juz zresztą zamówiłem... było kilka pozytywnych opinii wiec myslę że się nie zawiode -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 April 2005 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Chciałbym wymienić swoje seryjne fotele w civicu na coś z lepszym trzymaniem bocznym przy zachowaniu funkcjonalności tylnej kanapy, czyli musi to byc coś uchylnego, suwanego itp. itd. W ostateczności przyjmowałem opcje jednego kubła dla kierowcy, ale kubeł + seryjne pasy to chyba niezbyt szczęśliwe połączenie, a wymieniając pasy pozbywam sie jednego miejsca z tyłu prawda? Z czego oprocz ITRa (cena zabija...) mógłbym dobrac jakies w miare fajne fotele?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 12 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
f1z są ok tylko teraz tak srednio z dostepnoscią bodajze
-------------------- c4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Tak przy kubłach, mam 194cm i 90kg (w sumie wąska dupa
![]() Upcham się w coś takiego: http://www.bazarek.pl/produkt/0/39107/fote...ula-czarny.html Mogę mieć za małą kasę więc się zastanawiam... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Looknij na alledrogo za mirco - cena bardzo zbliżona, a na aukcji masz od racy wymiary fotela podane. Wszystko sobie sam pomierzysz i dopasujesz rozmiar.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Looknij na alledrogo za mirco - cena bardzo zbliżona, a na aukcji masz od racy wymiary fotela podane. Wszystko sobie sam pomierzysz i dopasujesz rozmiar. dzwonisz do człowieka z mirco i sie wszystkiego dowiesz ![]() ja zakupiłem mirco S3 i mam 178cm i 90kg i mimo że nie mam grubej dupy to ciasno sie siedzi ![]() tak to wygląda: ![]() ![]() dla gadżeciazy za 50 PLN mozesz sobie wymyśleć logo ![]() ja dla poprawienia lans factora zleciłem naszyć takie ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
wezcie tylko pod uwage ze mirco sie rozbijaja troche...wiec jak komus jest na poczatku ciasno to po miesiacu bedzie akurat
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
O to bardzo dobrze bo moje 190cm i 100kg jak usiadlo w bimarco futura to bylo dosc ciasno, wiec jak mirco bedzie wieksze i jeszcze sie rozbije to super
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 01:47 |