![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
my bad, nie doczytalem.
-------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 August 2007 Skąd: zabrzeg ![]() |
no i prace ruszyły pełną parą ten zastój świąteczny jest niepodobny do mnie auto powino dawno już jeżdzić jak widać silnik juz jest w budzie skrzynka i skrzynia też w skrzynce rozdzielczej dorabiam odrazu chłodzenie silnik dostanie większą chłodnice oleju wraz z wętylatorem koledzy zażucali mi ze za mało poświęcam uwagi na chłodzenie silnika więc teraz przewymiaruje żeby było na zapas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 21 November 2006 Skąd: Warszawa/Raszyn ![]() |
Jakie tam wałki siedzą?
-------------------- WARNING! Small children may get sucked into turbo!
X20SED+td05-16=300.... B235+???=??? się zaczyna robić |
|
|
![]()
|
|
wałki wydech seria sący z xe
prace trwają wszystko zostało spasowane i rozebrane jeszcze raz teraz juz tylko kosmetyka myśle ze pod konic tygodnia silnik powinien juz by na chodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 16 November 2006 Skąd: okolice ![]() |
jak dla mnie to masakra... jestem naprawde pelen podziwu za to co ty tam grzebiesz u siebie... chcialbym chociaz w malej czesci posiadac twoja wiedze o tym silniczku...tak trzymaj i czakam na efekty jak to jezdzi moze uda sie osiagnac te twoje 3,9 do 100...
P.S mam jeszcze pytanko dzialasz wszystko bez kanalu?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 September 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
projekt piekny
![]() -------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 02 December 2008 ![]() |
czy kąt opasania kompresora paskiem nie będzie zbyt mały ??
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
wg mnie dobrze jest
Jarku trzymam kciuki za odpalenie -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
praca nadal trwa silnik pali nie cieknie nie stuka
teraz przyszedł czas na elektronike i pozbycie sie przepływki sprzęgło działa więc teraz zostalo dorobić dolot do kompresora i jeszcze jeden filtr powietrza tak niestety nie mam kanału menczarnia straszna ale już niedługo będze nowy garaż przestrony i z kanałem albo podnośnikiem co do chlodzenia skrzynki jest juz podlączone to znaczy są węże jest pompa i jest instalacja elektryczna brakuje czujnika temp i chlodnicy opasanie paskiem jest wystarczające tak wychodzi przynajmniej po pierwszych próbach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 August 2008 Skąd: Szczytno ![]() |
No elegancko. Rób, rób obserwujemy
Ciekawe jak będzie ciągła ![]() LPG też sam stroisz ? w sumie z szerokopasmową nie powinno być problemu A IC lugzzzz elegancki ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=0NVKQOQULYA&...feature=channel http://pl.youtube.com/watch?v=upAd_z2zB9k&...feature=channel http://pl.youtube.com/watch?v=cMzUetgacuU&...feature=channel
-------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: Wawa ![]() |
daj twrdsza sprezyn e do bova albo wymien go na 2 tloczkowy jakis. czemu samochod zaczynal przerywac przy dodawaniu gazu? za uboga mieszanka?
-------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
Skyline R33 rdzewiuch stoi po to żeby mieć Fabia II RS daily Suzuki SV650S żeby mieć |
|
|
![]()
|
|
jak dobrze pamietam to ten co ma jarek jest wlasnie dwutloczkowy
poprostu musi obnizyc obroty bo ma za duze na wolnych -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 January 2009 Skąd: Pińczów ![]() |
Projekt bardzo ciekawy
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 01 December 2007 Skąd: Poznań,Iława ![]() |
Powiedz mi proszę czy seria LETa (mam w Kadecie) jest lepiej stroić na SMT czy na ECU MASTERZE ? Może nie ten dział ale wole spytać tu osoby, która jużto robiła a nie bajkopisarzy z googli. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
mysle ze jakby bylo lepiej na smt to jarek by tak zrobil (wiec ma ecumastera)
zeby nie bylo OT gratki wyniku,czekam na wiecej pozdrawiam -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 02 December 2008 ![]() |
jestem strasznie ciekawy co słychać z projektem ... jakieś postępy ?? jak sie zachowuje LET z takim systemem doładowania ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 15 October 2008 Skąd: Kamień Pomorski ![]() |
Ciekawy projekt . Powodzenia w modach i czekamy na zaprezentowanie auta w Bemowie 2 maja
![]() -------------------- FIAT RITMO 2.0 16VT 4WD E85 10,7 et
FB: WalasMotorSport |
|
|
![]()
|
|
noi zatarła sie panewka na korbie w tym przejeżdzie http://www.youtube.com/watch?v=NQQ7tejVYNc...re=channel_page
ten sam przejazd z innego ujęcia http://www.youtube.com/watch?v=ei7uejPx4Lc...feature=related -------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 04:03 |