![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
z tego co jechalem z malolatem kiedys to trudno tu mowic o plynnym dopinaniu.... To chyba byles najeb... jak z nim jechales :-) -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
domyslalm sie, ze seat altea freetrack tez ma taki sam naped, i napewno plynnym tego dolaczania nazwac nie mozna, zwlaszcza na stosunkowo przyczepnych nawierzchniach, na luznym nie czuc bylo dolaczania..
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 15 March 2008 ![]() |
Dobrze, to skoro haldex jest beznadziejny i bez sensu to moje nastepne auto to będzie 300-konna oska. wtedy sobie pojeżdżę po zakrętach..... a w zimie będzie sielanka....
o czym jest rozmowa? w tych autach silnik ustawiony jest poprzecznie i koniec. nie ma i nie będzie torsena. W mojej opinii, napęd działa przyzwoicie, to że się rozpina na prostej, powoduje że nie ma aż tak dużych strat na przyspieszeniu. nigdy nie będzie to napęd jak w subaru ani evo ale wystarcza. kto nie jeździł osobiście niech nie truje. -------------------- GTI Edition 30 350 Hp by CompSport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Dobrze, to skoro haldex jest beznadziejny i bez sensu to moje nastepne auto to będzie 300-konna oska. wtedy sobie pojeżdżę po zakrętach..... a w zimie będzie sielanka.... o czym jest rozmowa? w tych autach silnik ustawiony jest poprzecznie i koniec. nie ma i nie będzie torsena. W mojej opinii, napęd działa przyzwoicie, to że się rozpina na prostej, powoduje że nie ma aż tak dużych strat na przyspieszeniu. nigdy nie będzie to napęd jak w subaru ani evo ale wystarcza. kto nie jeździł osobiście niech nie truje. co prawda nie piszez to do nikogo konkretnego, ale miedzy innymi ja napisalem "zle slowo" na haldexa"); tylko, ze nigdzie nie napisalem, ze zly naped, ze zle sie jezdzi, ze torsen jest lepszy:d tylko przyznalem racje staszkowi, ze dopiecie jest czasami dosc mocno odczuwalne:d wiec moze sie nie stresuj sie tak bardzo i nie szukaj odrazu negatywnego wydzwieku w neutralnych wypowiedziach -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Nie wiem jak inni ,ale ja np widzialem jak w audi s3 najpierw zamieli przod , a po chwili tyl i woz rusza , i chyba o to chodzi , zawsze to jakas strata w porownaniu ze stalym napedem , ale nie ma co narzekac
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
pat jak jechalem z malolatem z aleji pod estakada na opolska maloalt dodal gazu i tyl sie dopial niezbyt ze tak powiem niezbyt lagodnie jak malolat przylozyl w zakrecie.
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 12 December 2004 Skąd: Krk ![]() |
Gdzie można kupić dolot od TTSa?
Można prosić o jakąś fotke? Ja mam BMC Carbon Airbox i wywaliłem seryjny filtr. -------------------- 2011 S5 Sportback
2007 Seat Leon FR TFSI - SOLD 2007 Seat Leon Supercopa - SOLD 2006 Renault Clio Sport CUP - SOLD 2006 VW GOLF CUP (VW RACING) - SOLD 2004 Fiat Seicento Gr.N - SOLD 2004 BMW E46 Compact - SOLD 2003 Ligier Nova - SOLD www.bth.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
OT: co Wy macie z tymi gigantycznymi podpisami? Jeden ma 240 koni, drugi 307, a podpisy na cały monitor
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
OT: co Wy macie z tymi gigantycznymi podpisami? Jeden ma 240 koni, drugi 307, a podpisy na cały monitor dla jednych to duzo , dla drugich mało! nie czytasz topicu dokładnie ! wink.gif EOT -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
pat jak jechalem z malolatem z aleji pod estakada na opolska maloalt dodal gazu i tyl sie dopial niezbyt ze tak powiem niezbyt lagodnie jak malolat przylozyl w zakrecie. Cześć Ja mam ponad 400 KM i na prostej i na starcie nigdy nie odczuwam zapięcia tyłu, zakręty to już inna bajka niestety ![]() Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
chcesz dolot od TTs'a, ale do jakiego auta?
-------------------- GTI Edition 30 350 Hp by CompSport
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 12 December 2004 Skąd: Krk ![]() |
Leon FR 2.0TFSI
ale już słyszałem że trzeba przenieść akumulator do bagażnika więc pomysł upadł -------------------- 2011 S5 Sportback
2007 Seat Leon FR TFSI - SOLD 2007 Seat Leon Supercopa - SOLD 2006 Renault Clio Sport CUP - SOLD 2006 VW GOLF CUP (VW RACING) - SOLD 2004 Fiat Seicento Gr.N - SOLD 2004 BMW E46 Compact - SOLD 2003 Ligier Nova - SOLD www.bth.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Gadałem kiedyś z Herbą (byłym kierowcą rajdowym dla niewtajemniczonych). Miał wtedy A4 1.8Tq oraz A3 1.8Tq. Pytałem go jak ocenia Torsena z A4 vs Haldexa z A3 i powiedział ... że woli Haldexa z A3 !
Tyle w temacie "dupowatego" Haldexa. -------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Jeden woli brunetki drugi blondynki...
Jednemu pasuje oska przod Innemu stałe 4x4 Innemu haldex A jeszcze innemu i oczywiście mi tył ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 01 December 2007 Skąd: Poznań,Iława ![]() |
No fakt moce szału nie robiąa podpisy ogromne
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 02 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jaka jest cena takich modyfikacji w silniku np poprzecznym i podluznym ceny te same?? jesli to nie tajemnica bo na stronie odnosnie cen 0 informacji.
|
|
|
![]()
|
|
ale na stronie znajdziesz numer telefonu. zadzwoń, a wszystkiego się dowiesz.
-------------------- GTI Edition 30 350 Hp by CompSport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 23 July 2025 - 13:41 |