![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 01 February 2010 Skąd: Toruń ![]() |
A tak obiektywnie i z doświadczenia jest ktoś w stanie napisać co to daje? Bo teoria teorią, a jak jest w praktyce?
-------------------- Civic EJ2_K20
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 06 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
mama zawory zrobione w Hipeco okolo 20 kilka tysięcy zrobione silnik byl rozbierany jakos po 14 tysiacach powłoka na swoim miejscu nic sie nie dzieje z nią złego... ![]() Uploaded with ImageShack.us niestety foty z rozbiórki i ponownego składania silnika nie mam jak ona wygląda po użytkowaniu ale nic złego sie z nią nie działo Ja mamdenkka tlokow pokryte ceramika. Po ok 30 tys ani sladu luszczenia czy odpadania. Robilem u WEPSow razem z remontem silnika 4lata temu. -------------------- Pozdro Pińćset!!!
Vectra 3.0 v6 Vortech Supercharged - 1.4 bara :) Acousticity.pl - Akustka samochodu |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 28 April 2010 ![]() |
kotlecik
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
u mnie 5ty rok...i ceramika sie trzyma. zdejmowalem glowice miesiac temu. jest tak jak bylo przy skladaniu motoru.
czy dziala?nie mam pojecia ![]() -------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
Makaveli a czy na tej powłoce zbiera się nagar ?
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
Czy z kolektorów nadal odpada czy już ktoś robi to na tyle porządnie, że się trzyma?
-------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 18 January 2008 ![]() |
Poleci ktoś jakieś sprawdzone produkty/powłoki ceramiczne do samodzielnej aplikacji?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 02:39 |