![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 10 December 2004 Skąd: Malbork/Gdańsk ![]() |
Z tym ze Zonda ma tak festyniarskie wnetrze ze chyba nawet dzwiek silnika go nie ratuje...
-------------------- VW Arteon R-Line 2.0 TSi 2023 - his
VW Golf VIII Life 1.0 TSi 2020 - her Oba Mondstein Grau :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_namoamo_* |
![]()
|
![]() |
IMO wnętrze Zondy jest obok Spykera najciekawszym wnętrzem EVER..
A mnie nie dziwi czas Veyrona. To nie jest zwykłe luksusowe auto, technologicznie jest najbardziej zaawansowanym sportowym pojazdem na świecie. Już samo to iż jest sprzedawane PONIŻEJ kosztów produkcji, o czymś świadczy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 01 December 2004 Skąd: Suburbicon ![]() |
fakt takiej kierały nie powstydziłoby się każde super tuning e36 316i+elpidżi nitrous system
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 01 December 2004 Skąd: Suburbicon ![]() |
IMO wnętrze Zondy jest obok Spykera najciekawszym wnętrzem EVER.. A mnie nie dziwi czas Veyrona. To nie jest zwykłe luksusowe auto, technologicznie jest najbardziej zaawansowanym sportowym pojazdem na świecie. Już samo to iż jest sprzedawane PONIŻEJ kosztów produkcji, o czymś świadczy ![]() no wiesz wnętrza są ok ciekawe ale spyker ma w srodku niepowtarzalną mieszankę stylów (np. kierownica wzorowana na tych z lat 20-30) a zonda jest piękna zewnętrzne a w srodku odczucia mam podobne do aut z mojego postu wyzej. Acz de gustibus... ble ble ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
O tym czy Zonda jest taka piękna z zewnątrz też już było. Ktoś wrzucił amatorski filmik jak widział pomarańczową Zondę na ulicach bodajże Londynu. Z tyłu - maszkara.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 21 June 2003 ![]() |
To nie jest zwykłe luksusowe auto, technologicznie jest najbardziej zaawansowanym sportowym pojazdem na świecie. Już samo to iż jest sprzedawane PONIŻEJ kosztów produkcji, o czymś świadczy ![]() O dobrych specach od sciemy medialnej ![]() -------------------- 7:39,9
2:35,8 1:37,9 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Pomijając kwestię takiego czy innego gustu to ewidentnym jest, że Pagani bez porównania lepiej pracuje z CF. I nie mówie tego na podstawie powyższego zdjęcia.
-------------------- whatever
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 13 September 2025 - 00:52 |