![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
ja mam pytanko dlaczego nie udaje sie utrzymac mocy do konca obrotow?? jest to celowo zrobione czy poprostu nie da sie w tym setupie?
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2005 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
gratulacje wyniku ! ... chyba najmocniejsze uliczne FWD
czekam na jakies pomaiary !!! -------------------- Mistrz Profi Plus WST 2009 i 2010
Street RWD @ 13,1 ET (218 KM), Rozeta -> 1,22 (III-biegiem) Street FWD @ 12,6 ET (1.1 bara) |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 30 August 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ładnie Panie - ładnie
![]() Poproszę teraz inny kolor budy i jakieś ładne felgi by lans był równomierny do mocy silnika ![]() Ten który pokazywałeś na próbę daje radę ![]() -------------------- 360cu in
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
Shit
![]() ![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
No to teraz romi, pora zrobić filmik, powiedzmy 100km/h - koniec skrzyni, Ty vs Abdul, albo Bullit, albo coś innego mocnego, może jakieś porke turbo. Super wynik, gratki.
pzdr -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: warszawa ![]() |
Gratulacje wyniku fajne autko
![]() -------------------- www.pm-motorsport.pl
Subaru impreza sti 443km 611nm Ford focus RS 303km 390nm na wiosne bedzie więcej |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 26 October 2008 ![]() |
dzieki za mile slowa, troche kasy i czasu poszlo na to auto mam nadzieje sie nim cieszyc dlugo
narazie bylo kilka przejazdów i jest milo, drogi waskie, i czas szybko płynie po przekroczeniu 5krpm ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 24 July 2003 Skąd: Szczecin/Koszalin ![]() |
Pięknie. Po prostu pięknie. Gratulacje. Ulubiony motor w ulubionej konfiguracji. Bezawaryjnej jazdy życzę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Rzeźnia !!! Masz trakcję gdzieś w zanadrzu ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
Projekt naprawde na wypasie!
500+ fwd to juz masakrator i chetnie bym zobaczył komfrontacje z 911turbo, M5 czy RS4. -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
Wynik mnie rozłożył - ciekaw jestem co dzieję się od 70 do końca? Może jak się zrobi trochę bardziej sucho to jakiś on board byś zapodał, co?
![]() strona wizualna mi nie podchodzi ale za ogrom pracy i wynik końcowy czapki z głów! t. |
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
No ja mysle ze mimo mojej dosc sporej mocy z rolki dostatne straszne lanie
![]() ![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 26 October 2008 ![]() |
auto obecnie nie jest juz oklejone, mam w planie odswirzenie wygladu, co do jazd to aura nie rozpieszcza no i kierownik nie ma uprawnien na f-16
![]() jak tylko przeschnie bedzie on boardzik, planuje zmiane pompy paliwa i zrobienie jakiegos fajnego dyno, bo jest czym jeszcze pokrecic ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 17:06 |